Budgivning pågår

Senaste bud:
995 000 kr
Visa historik

Budhistorik

995 000
1
Rosengård, Malmö

Von Lingens väg 100

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade trea i populärt område. På tredje våningen erbjuds denna bostad med två tilltagna sovrum, vardagsrum, helkaklat badrum och WC, charmigt kök i naturnära färger samt den stora inglasade balkongen i sydostläge med härlig heltäckningsmatta.

Boendes här har närheten till Rosengård Centrum, gott om matställen, skola, idrottsplats och fotbollsplan. Ett boende med mycket goda kommunikationsmöjligheter tack vare ett gångavstånd till Rosengård station samt till busstation där linje 5, 33 och 35 går.

Varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 81.5 kvm
Avgift 5445 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 9
Hiss Ja
Byggnadsår 1970
Pris 995 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Katarina Bajric
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 20
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Stor och välplanerad trea med härlig inglasad balkong!

Planritning

Planritning
Planritning
Katarina Bajric

Katarina Bajric

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Von Lingens väg 100

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 81.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 81.5 kvm
Byggnadsår 1970
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX

Rum

Hall

Vi befinner oss på tredje våningen och välkomnas in i bostaden via en ljus och rymlig hall. Här finner vi plats för avhängning samt extra förvaring i dem stora platsbyggda garderoberna. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger parkett.

Sovrum

Till höger om entrén har vi bostadens första sovrum som har en ljus kulör av lila över väggarna och på golvet ligger parkett. Här inreder vi med säng med sängbord och skrivbord. Vi har god förvaring i klädkammaren som vi finner längre in i sovrummet.

Vardagsrum

Från hallen tar vi oss in till vardagsrummet som med stort fönsterparti släpper in rikligt med dagsljus. På golvet ligger ljus parkett och väggarna är målade i en ljusgrå kulör. Här inreder vi med soffgrupp med tillhörande soffbord samt TV-möblemang.

Badrum

Bostadens badrum är smakfull inrett med vitt kakel över väggarna och grå klinker på golvet. Badrummet är utrustat med toalett, handfat, spegelskåp, handdukstork samt badkar.

WC

Även på gästtoaletten har vi den stiliga inredningen i vitt kakel över väggarna och grå klinker på golvet. Gästtoaletten är utrustad med toalett, handfat samt spegel.

Kök

Vi kliver in i köket och möts av en naturnära färg över inredningen samt arbetsbänk som bryter av med vitt klinker som stänkskydd. Vi har goda förvaringsmöjligheter med både under- och överskåp samt högskåp. Köket är utrustat med spis, ugn, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Härifrån når vi ut till bostadens inglasad balkong med grå heltäckningsmatta och utsikt över föreningens gård. Här får vi plats med en större matgrupp alternativt ett härligt stort lounge möblemang och avnjuter frukosten med värmande morgonsol.

Sovrum

Det sista sovrummet bär en vit färg över väggarna och på golvet ligger parkettgolv. Här möblerar vi med dubbelsäng med tillhörande sängbord samt ytterligare förvaringsmöbel. Även här har vi utgång till den stora balkongen.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2018-11-21
Energikonsumtion 6800 kWh/m2 år.
Primärenergital 109

Ekonomi

Lägenhetsnummer 438 i HSB Brf Hilda
Pris 995 000 kr utgångspris
Avgift 5445 kr/mån

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 0,13535%

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Hilda
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 746001-0163
Gatuadress Von Lingens v. 80
Postnummer 21371
Ort Malmö
Epostadress info@brfhilda.se
Hemsida https://www.hsb.se/malmo/brf/hilda/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen FÖRENINGEN
HSB Brf Hilda är en äkta bostadsrättsförening och föreningen består av 767 lägenheter med tillhörande adresser på Von Lingens väg 4-126. Föreningens fastigheter är upplåtna med tomträtt. Enligt uppgift från föreningen omförhandlas tomträttsavtalet år 2021.
Brf Hildas hus är belägna i norra Rosengård; nära intill ett grönskande parkområde samt Rosengårds köpcentrum. Husen är byggda mellan 1969 och 1970, och de består mestadels av en- till fyrarumslägenheter. Väster om Rosengård ligger Nobeltorget och det finns bra busskommunikationer till centrum, då det regelbundet avgår bussar från närliggande Amiralsgatan. Bostadsrättstillägg ingår via föreningen.
Anteckningar Föreningens tvättstuga finns belägen i källaren. I föreningen finns trevliga lummiga gårdar med tillgång till sittplatser och lekplatser. Föreningen har gemensamt elavtal och medlemmen debiteras med tre månaders eftersläpning utefter faktisk förbrukning. Föreningen utför tillsyn innan medlemskapsgodkännande görs. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-09-29. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande underhåll/renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Föreningens ekonomi Styrelsen ser inga behov av dramatiska höjningar utan förväntar sig endast indexhöjningar de närmaste åren. Målet är att begränsa avgiftshöjningar till ett minimum utan att för den skull äventyra den goda ekonomiska återhämtningen Hilda genomgått sedan byggprojektet 2010–2012. Senaste avgiftshöjningen skedde 2018-01-01 och höjdes då med 3%. I dagsläget finns inga planerad avgiftshöjningar (kontrollerat 2021-09-29).
Äger föreningen marken Föreningens mark innehas med tomträtt och den nya avgälden började gälla fr.o.m. 2021.
Antal lägenheter 767
Renoveringar TIDIGARE RENOVERINGAR
Föreningen följer en underhållsplan som årligen uppdateras.
2021 – Nya entréer partier.
2019 – Nytt passagesystem.
2019 – Tvättstugor renoverade.
2017-2018 – Renoverades föreningens fyra garage.
2016-2018 – Rustades utemiljön upp.
2016 – Omfogning och tätning av fasad.
2016 – Nya hissar.
2016 – Förnyades alla föreningens lekplatser.
2014 – Nya garageportar.
2010-2012 – Förnyelseprojektet Hållbara Hilda:
- Stambyte
- Badrumsrenovering
- Ny FTX ventilation
- Nya element
- Nytt brandvarningssystem
- Solceller
- Nya garageportar
2008 – Renoverades tvättstugorna.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
2020 – Påbörjades arbetet med att bygga nya tvättstugor i höghusens matförråd. Samtidigt renoveras höghusens "veckotvättstugor".
2021 – Räddningsväggar med uppställningsplatser för räddningsfordon.
2022 – Renovering av trapphus i låghusen. Planerat att bygga stängsel runt hela området

De närmsta åren planerar styrelsen för följande större åtgärder:
-Nytt styrsystem för värme, ventilation och belysning.
-Nytt passagesystem med tvättstugebokning.
-Målning av grunden på låghusen.
Parkering Antal garageplatser som hyrs ut uppgår till 462 st (ca 350:-/månaden) och parkeringsplatser som hyrs ut uppgår till 234 st (ca 250:-/månaden). Föreningen tillämpar kösystem. Företaget APCOA sköter parkeringen på Hilda så kontakta dem med eventuella frågor, Tel: 08-556 306 70. I föreningen finns även 48 st gästparkeringsplatser utomhus. Dessa är avgiftsbelagda.
Tv och bredband TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Tele2, basutbudet ingår i avgiften. Internet: Kollektivt bredband från Bredband2 med hastighet 1000 Mbit/s, ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Kopare
Övrigt Föreningens tvättstuga finns belägen i källaren.
I föreningen finns trevliga lummiga gårdar med tillgång till sittplatser och lekplatser.
Föreningen har gemensamt elavtal och medlemmen debiteras med tre månaders eftersläpning utefter faktisk förbrukning.

Föreningen utför tillsyn innan medlemskapsgodkännande görs.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2021-09-29. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande underhåll/renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende