Visningar

Söndag 24 Oktober KL: 11:00 - 11:30 Bokad visning. Boka gärna visa hemsidan. Boka
Måndag 25 Oktober KL: 17:00 - 17:30 Bokad visning. Boka gärna via hemsidan. Boka
Gyllins Trädgård, Malmö

Bullerbygatan 89

Med hiss från markplan tar vi oss upp till andra våningen och välkomnas av denna trivsamma välplanerade bostad. Sällskapsytorna samspelar i en social semiöppen planlösning och lägenheten erbjuder en större inglasad balkong belägen i soligt söder som bjuder på utsikt över naturparkens lummiga grönska. Lägg därtill två sovrum i bra storlek med goda förvaringsmöjligheter och ett rymligt badrum med egna tvättmöjligheter. Här bor vi granne med underbar natur, välsorterade matbutiker, gym och brett skol- samt förskoleutbud. Med buss tar du dig snabbt in till City och via smidig påfart till E22 når du Köpenhamn och Lund på ett kick. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

förråd carport
inglasning 14/15

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 71 kvm
Avgift 4073 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 3
Hiss Ja
Byggnadsår 2012
Pris 2 395 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Katarina Bajric
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 20
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

placering planskiss

placering
placering
planskiss
planskiss
Katarina Bajric

Katarina Bajric

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Bullerbygatan 89

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 71 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 71 kvm
Byggnadsår 2012
Uppvärmning Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)
Ventilation Frånluft med återvinning

Rum

Hall

Vi välkomnas in i bostaden via den öppna hallen där väggarna är vitmålade och klinker i en mörkgrå kulör. Vi har avhängningsmöjligheter i anslutning till entrén där vi hänger av oss ytterkläder och ytterligare förvaring hittar vi i den platsbyggda garderoben.

Sovrum

I början av hallen ligger bostadens första sovrum. Detta sovrum passar perfekt som barnrum eller arbetsrum. Här ryms en enkelsäng och en mindre byrå eller skrivbord. Vi finner även en stor garderob för extra förvaring. På golvet ligger parkettgolvet och väggarna är målade i vitt.

Badrum

Till vänster från hallen når vi det rymliga helkaklade badrummet med mörka klinkerplattor på golvet som bryts av mot det vita kaklet över väggarna. I badrummet finns en arbetsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare, en rymlig duschhörna med vikbara glasväggar, handdukstork, spegel, handfat med kommod samt toalett.

Kök

Vi kliver in i köket som bär naturnära färger över inredningen och inrymmer god förvaringsmöjlighet med både över- och underskåp. Den ljusa arbetsbänken bryts av med vitt kakel som övergår till vitmålade väggar. Köket är avskärmat med en kort vägg där vi separerar kök och vardagsrum. Köket är utrustat med spis, fläkt, integrerad ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Vardagsrum

I direkt anslutning till köket har vi det stora tilltagna vardagsrummet där vi har det genomgående parkettgolvet och vita väggar. Här inreder vi med soffa, TV-möblemang samt matgrupp. Från vardagsrummet når vi ut till bostadens tilltalande balkong som är glasbeklädd från tak till golv och där vi njuter av grönskande vyer.

Sovrum

I anslutning till vardagsrummet har vi bostadens master-bedroom med ett enormt fönsterparti där vi kan blicka ut över den grönskande omgivningen. Vi inreder rummet med en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt ytterligare förvaringsmöbel. Vi har extra förvaringsmöjlighet i dem tre stora platsbyggda garderoberna. Väggarna är vitmålade och på golvet finner vi det bekanta parkettgolvet.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja
Datum 2014-03-24
Energikonsumtion 1318 kWh/m2 år.
Primärenergital 89

Ekonomi

Lägenhetsnummer 891101 i Brf Lillebror 1
Pris 2 395 000 kr utgångspris
Avgift 4073 kr/mån
Kommentar I månadsavgiften ingår värme, avlopp, kallvatten samt TV. Obligatorisk tillägg om 350 kr tillkommer för carport.

Andel i förening 3,122%

Förening

Föreningsnamn Brf Lillebror 1
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769620-7963
Epostadress styrelsen.lillebror@gmail.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Lillebror 1 är en äkta förening beläggen i Gyllins Trädgård, Malmö. Föreningen bildades i samband med uppförandet av fastigheten och innefattar 28 lägenheter där samtliga är upplåtna med bostadsrätt samt 28st carports med förråd. Gyllins trädgård är ett väldigt barnvänligt område med närhet till skolor, lekplatser och grönområde. ICA Maxi ligger även ett par hundra meter ifrån området. Den ekonomiska samt tekniska förvaltningen sköts utav Örehus Förvaltning.
Anteckningar Föreningen använder sig av IMD (individuell mätning och debitering) gällande el och varmvatten. Detta debiteras i dagsläget månadsmässigt men föreningen tittar på att ändra detta till vart kvartal när mätning sker. Varmvatten räknas på 48kr per kubik. El per kwh kostar 0.88 kr. Föreningen har ett gemensamt cykelförråd. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Föreningens ekonomi Föreningen har god ekonomi och har i dagsläget inga planer gällande ändring av avgiften.
Äger föreningen marken Ja.
Antal lägenheter 28
Renoveringar TIDIGARE RENOVERINGAR
2020 - Ventilationskontroll
2020 - Byggnation av trädäck
2020 - Montering av nät vid altaner för att hålla ute kaniner.
2019 - Ommålning av trädetaljer.

PÅGÅENDE OCH PLANERADE RENOVERINGAR
Finns för närvarande inga inplanerade renoveringar med hänsyn till husens ålder.
Parkering Till varje lägenheten hör ett separat avtal som är obligatoriskt om 350kr/mån angående carport. Dessutom finns 12st parkeringsplatser varav fyra är gästparkeringar och 8 är för uthyrning genom föreningen. I dagsläget är alla platser uthyrda och kösystem tillämpas.
Tv och bredband Kabel-TV: Comhem. Basutbudet av tv-kanaler ingår i månadsavgiften. För vidare information, se www.comhem.se. Bredband: Finns olika leverantörer att välja på, bl.a. Comhem och Ownit.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Kopare
Övrigt Föreningen använder sig av IMD (individuell mätning och debitering) gällande el och varmvatten. Detta debiteras i dagsläget månadsmässigt men föreningen tittar på att ändra detta till vart kvartal när mätning sker.

Varmvatten räknas på 48kr per kubik.
El per kwh kostar 0.88 kr.

Föreningen har ett gemensamt cykelförråd.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Gyllins trädgård är en naturpark med anor. Här fanns en gång en stor handelsträdgård med bland annat rosor och pioner, men i nutid är det ett väldigt eftertraktat delområde för barnfamiljer i populära Husie. I området hittar vi förutom förskolorna Junibacken och Trädgården även Toftanässkolan som har huserar årskurser F-9.

Räkna på ditt nya boende