Husie, Malmö

Ernst Jakobssons Gata 6B

Nu finns en superfin 2a på eftertraktat och familjevänligt område till salu!
Stilren och charmig bostad i en grönskande omgivning med en öppen planlösning mellan de sociala ytorna som vardagsrum och kök. Därtill finner du en fantastik och generöst tilltagen uteplats i västerläge som ger gott om plats för att avnjuta solen.
Vill man kan man med enkelhet återställa bostaden till dess 3rok i stället för nuvarande två och därmed frigöra ett kontor alternativt barnrum.

I Husie bor du nära skolor och förskolor samt massor av natur. Bara ett stenkast bort hittar du handelsområdet Toftanäs och Jägersro centrum. Med hjälp av kollektivtrafik tar du dig in till stan på cirka 15 minuter samt att yttre ringvägen har du som granne vilket gör att du tar dig till kranskommunerna på nolltid.
Välkommen på visning!

Förråd tillhörande lägenheten finns på innergården.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 63 kvm
Avgift 6164 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 2004
Pris 1 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Katarina Bajric
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 20
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Eftertraktad 2a i ett familjevänligt område!

Nuvarande planlösning Ursprunglig planskiss

Nuvarande planlösning
Nuvarande planlösning
Ursprunglig planskiss
Ursprunglig planskiss
Katarina Bajric

Katarina Bajric

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ernst Jakobssons Gata 6B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 63 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 63 kvm
Byggnadsår 2004
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation F

Rum

Hall

Vi välkomnas in i bostaden via den ljusa och spatiösa hallen som erbjuder ett ljust genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Här har vi goda avhängningsmöjlighet samt extra förvaring via den stora klädkammaren.

Badrum

Till höger om entrén finner vi bostadens badrum där väggarna bär vitt kakel och golvet är klätt med våtrumsmatta i naturnära kulör. Badrummet är utrustat med toalett, handfat, spegelskåp, tvättmaskin samt badkar.

Sovrum

Från hallen når vi sovrummet som bjuder på det bekant ljusa parkettgolvet och vitmålade väggar. Det stora fönstret erbjuder en ypperlig mängd dagsljus och framhäver sovrummets tilltagna storlek. Här inreder vi med en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt ytterligare förvaringsmöbel.

Kök/Vardagsrum

Vidare in i lägenheten hittar vi det kombinerade kök och vardagsrum där vi möts av rikligt med dagsljus från stora fönsterparti i två väderstreck. Inredningen i köket bär en vit kulör över skåpsluckor och detaljer i borstad metall som matchar väl med den rostfria arbetsbänken. Köket är utrustat med spis, fläkt, ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Vi möblerar med en soffa med tillhörande soffbord, fåtölj samt TV-möblemang utan att äventyra den rymliga känslan. Härifrån når vi ut till trädgården som bjuder på stora ytor och möjlighet till utemöblemang samt grillmöjlighet.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja
Datum 2019-01-17
Primärenergital 165

Ekonomi

Lägenhetsnummer 032 i Brf Bo Klok Luftvärnet
Pris 1 495 000 kr utgångspris
Avgift 6164 kr/mån
Kommentar inkl. värme, vatten, kabel-tv, internet och parkeringsplats.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 2,38096%

Förening

Föreningsnamn Brf Bo Klok Luftvärnet
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769605-2971
Gatuadress Ernst Jakobssons Gata 14 G
Postnummer 21238
Ort Malmö
Epostadress brf.boklokluftvarnet@gmail.com
Hemsida www.boklokluftvarnet.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Riksbyggen Boklok Luftvärnet är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2005 och består av 42 lägenheter med jämn fördelning mellan tvåor, treor och fyror. Lägenheterna är uppdelade i sju tvåvåningshus. Byggherre var företaget Bo Klok, ett samarbete mellan Skanska och IKEA. Lägenheterna kännetecknas av stor funktionalitet och modern standard. Läs mer på föreningens hemsida www.boklokluftvarnet.se
Ekonomisk förvaltare: Riksbyggen
Teknisk förvaltare: Riksbyggen
Anteckningar ÖVRIGA UTRYMMEN Ett rymligt förråd hör till varje bostadsrätt, samt att varje hus har ett gemensamt förråd. Miljörum samt trädgårdskärl finns också. EL Föreningen har tecknat gemensamt elavtal, vilket innebär att en elmätare läser av hur många kWh var lägenhet förbrukar och innehavarna betalar därefter. GRÖNOMRÅDEN Tomten och samtliga grönområdena ägs av föreningen, vilket innebär att marklägenheterna med uteplats har således enbart nyttjanderätt till att använda dessa intilliggande grönytor. Detta innebär att ett permanent staket eller trädäck på tomten inte får uppföras utan ett godkännande från styrelsen. För mer information se föreningens hemsida: www.boklokluftvarnet.se VIKTIG INFORMATION Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.
Föreningens ekonomi Senaste avgiftsändring skedde 2021-01-01 vilket var en ökning med 2%. Föreningen gör i regel en årlig höjning av avgiften med ca 2% för att kunna ligga i fas med samtliga driftkostnader som ökar varje år (kontrollerad med föreningen 2021-05-25).
Äger föreningen marken Ja.
Antal lägenheter 42
Renoveringar Föreningen genomför kontinuerligt översyn och utför renovering och löpande underhåll där behovet finns.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2019 - installation av bullerplank.
2018 - OVK.
2018 - Fasader
2016 - Värmeväxlare och vattenutkastare
2015 - Renovering av utemiljö
2015 - Målning av fönster och fasad.
2014 - Fasadtvätt samt behandling för att motverka algbildning.
2012 - Målning av trappor och trappräcken.
2012 - OVK.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Nästkommande renovering är fokus på husens trädetaljer.

LÖPANDE UNDERHÅLL
Det löpande trädgårdsarbetet utförs kontinuerligt av samtliga medlemmar i föreningen. Bland annat innebär det gräsklippning av gårdarna, rensning av ogräs i häckrabatter, grusgångar och de gemensamma ytorna. Lägenhetsinnehavare ansvarar för att balkonger, loftgångar, ramper, trädäck, trappor och ytterdörrar underhålls. De horisontella ytorna skal oljas och övriga laseras med undantag från de stora pelarna som håller uppe balkongerna. All material för underhåll finns i de gemensamma förråden att tillgå.
Parkering En parkeringsplats hör till varje bostadsrätt. Utöver detta finns ett antal gästplatser när nära och kära kommer på besök.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till kabel-TV via Tele2 och basutbudet ingår i avgiften. För utbud och aktuella priser se: www.comhem.se. Bredband 100/10 Mbit tillkommer som en obligatorisk och särredovisad kostnad (181 kronor/månad)
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Kopare
Övrigt ÖVRIGA UTRYMMEN
Ett rymligt förråd hör till varje bostadsrätt, samt att varje hus har ett gemensamt förråd. Miljörum samt trädgårdskärl finns också.

EL
Föreningen har tecknat gemensamt elavtal, vilket innebär att en elmätare läser av hur många kWh var lägenhet förbrukar och innehavarna betalar därefter.

GRÖNOMRÅDEN
Tomten och samtliga grönområdena ägs av föreningen, vilket innebär att marklägenheterna med uteplats har således enbart nyttjanderätt till att använda dessa intilliggande grönytor. Detta innebär att ett permanent staket eller trädäck på tomten inte får uppföras utan ett godkännande från styrelsen.

För mer information se föreningens hemsida: www.boklokluftvarnet.se

VIKTIG INFORMATION
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende