Fjärås, Fjärås

Torbjörns väg 66

Välkommen in, häng av dig jackan och stig på! I den rymliga hallen är golvet prytt av mörkt klinkers, både snyggt och praktiskt. Här finns plats för både avhängning och skohylla. På höger hand finns spegelklädda skjutdörrsgarderober som hjälper till med ytterligare förvaring.

Ytterligare ett steg in i bostaden möts vi av öppna ytor och härlig rymd tack vare stora fönsterpartier och härlig takhöjd, öppet till nock. I taket sitter spottar och integrerad ljudanläggning. Golvet i nästan hela bostaden består av Kährs ekparkett 15 mm.

Stilrent och modernt kök byggt för umgänge då det lämnar plats för både minglande gäster och många kockar. Det klassiskt vita köket från Vedum har spegelluckor med rostfria beslag vilka gömmer gott om förvaringsmöjligheter. Ovan svarta arbetsbänkar sitter snyggt klinker som går i samma ton. Vid köksön lagar du både mat och umgås med familj och vänner. Maskinparken består av spishäll, inbyggnadsugn, varmluftsugn, fläkt, diskmaskin, mikro samt kyl och frys i fullhöjd, samtliga vitvaror från Electrolux (2010). I anslutning till köket finns även matplats och vardagsrummet.

Det rymliga vardagsrummet är ljus och inbjudande och lämnar plats för både soffgrupp, tv-möbel och övrigt möblemang. Kyliga kvällar tänker du braskaminen och njuter av en kopp kaffe och värmen som sprider sig i huset. Väggarna är vita, undantaget en snygg mörk fondvägg som matchar fint med övrig inredning.

Från vardagsrummet når du altandäck vilket ligger insynsskyddat från grannar och insyn. Här finns plats för både utemöbler, grillen och blomster.

Här har du tillgång till tre sovrum samt ett allrum. Samtliga har gott om plats för både säng, förvaring och övrig möblering. Det största av rummet har en spegelklädd skjutdörrsgarderob och utsikt över altanen, kanske blir detta föräldrarnas Master Bedroom? Ljusa ytskikt, undantaget en mörk fondvägg, gör samtliga rum enkla att inreda efter eget tycke och smak.

Självklart finns två badrum, båda helkaklade i klassiskt vitt och svart med inredning från Vedum. Här har du tillgång till både dusch bakom frostade glasväggar samt bubbelbadkar för avkopplande stunder. Både badrummet har fönster som släpper in ljus och ger möjlighet att vädra. Värmeslingor värme kalla fötter under vinterhalvåret.

Vem vill inte ha en groventré, perfekt ingång efter leriga ridturer eller då barnen varit ute och lekt i regnet. Här finns även tvättmaskin och torktumlare och tvättho, vitvaror från Electrolux 2010.

Information

Bostadstyp Lantbruk
Areal 0.2107 ha
Pris 5 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Jimmy Thorén
Reg. Fastighetsmäklare
0730-36 26 06
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Anders Rosin
Reg. Fastighetsmäklare
0733-90 55 05
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Idyll för hästinresserad och naturälskare!

Översikt hagar och stall som tillhör genom samfällighet Fastighetskarta

Översikt hagar och stall som tillhör genom samfällighet
Översikt hagar och stall som tillhör genom samfällighet
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Jimmy Thorén

Jimmy Thorén

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Torbjörns väg 66

Bostadsfakta

Huvudbyggnad

Antal rum 5
Boarea 146 kvm
Parkering Garage med plats för en bil. Grusad parkering med plats för ca 6 bilar

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla
Byggnadsår 2010
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta på mark
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Ventilation Mekanisk med återvinning
Vatten & avlopp Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp

Ekonomi

Driftkostnad 32 704 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 23 199 kr
  • Försäkring: 4 248 kr
  • Renhållning: 2 524 kr
  • Sotning: 333 kr

Energideklaration utförd Ja

Ekonomi

Pris 5 995 000 kr
Summa inteckningar 3 337 500 kr

Servitut, planbestämmelser m.m.

Dokument

Området

I Fjärås bor du lugnt och tryggt med närhet till bad i både sjö och hav. I naturreservatet Fjärås Bräcka kan du njuta av fantastiska promenader på ljunghedar, strandpromenad längs Lygnerns södra sida och vikingagravfältet Li med över 100 resta stenar. Varför inte avsluta med fika i Fjärås Naturum.

Närområde

Med naturen som närmsta granne och ett levande litet centrum med matbutiker, bageri, pizzeria och vårdcentral.

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer tar dig snabbt till Kungsbacka. Därifrån finns utmärkta förbindelser som tar dig vidare både söderut och mot Göteborg. Arbetar du på annan ort når du snabbt E6:an.

Övrigt

Flertalet förskolor samt en grundskola som sträcker sig upp till högstadiet.

Räkna på ditt nya boende