Teg, Umeå

Klackgatan

Välkommen till det nya kvarteret Verkstan på Teg, kvarteret där du får mer än bara ett hem. Ett modernt boende med alla bekvämligheter som ett nytt hem kan ge och även härliga gemensamma utrymmen där du kan umgås med grannar och vänner. Här uppför Skanska 32 lägenheter (etapp 2) med säljstart den 23 november 2021 kl 12:00. Inflyttning vintern/våren 2024. Här upplever du kontrasten mellan ljusa och öppna lägenheter och industridetaljer samt stora balkonger och terasser.

På den lummiga innergården finns det lilla extra som ett Orangeri där man kan avnjuta middagar tillsammans med familj, vänner och grannar. Att bo här på Teg innebär att man har närhet till det mesta som man kan behöva i sin närhet som utbudet i stan, gå promenader vid älven och besöka köpcentrumet Avion med bland annat IKEA. Tycker man om att resa eller pendlar i jobbet kommer man att uppskatta det smidiga avståndet till Umeå Airport som tar dig vidare till många platser både i Sverige och Europa.

Boka din köpanmälan på https://bostad.skanska.se/sok-bostad/umea-verkstan/saljpremiar-online

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 103 kvm
Avgift 5586 kr/mån
Rum 4
Hiss Ja
Byggnadsår 2024
Pris 3 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Malin Persson (Umeå)
Reg. Fastighetsmäklare
0766-22 11 37
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Upptäck ditt nya hem på Tegs nya kvarter Verkstan med säljstart 23 november!

Malin Persson (Umeå)

Malin Persson (Umeå)

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Klackgatan

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 103 kvm.
Hiss Ja

Upptäck en generös gavelfyra på entrévåningen med fönster i tre väderstreck och stora halvöppna sociala ytor med utrymme för soffgrupp och en stor matplats invid fönstren i söderläge. En trevlig köksö blir snart samlingsplats för vänner och familj, och från det ljusa köket har du utgång direkt till den gröna gården. I det här hemmet har du lyxen med eget badrum och en rymlig klädkammare i direkt anslutning till sovrummet. Du har möjlighet att välja bort ett av de mindre sovrummen för större öppna sociala ytor. Skjutdörrsgarderober, plats för hemmakontor och dubbla badrum underlättar livet här.

Kliv in i en välkomnande entré där du har plats för avhängning och förvaring av ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob. Vidare till vänster genom hallen hittar du ytterligare en skjutdörrsgarderob samt hemmets mindre helkaklade badrum med dusch. Här ligger också ett av de mindre sovrummen som har förvaringsmöjligheter i två garderober. Rummet passar bra att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre. Vägg i vägg väntar det större luftiga sovrummet med fönster i två väderstreck. Han kan du njuta av lyxen med både en stor klädkammare med fönster och eget badrum i direkt anslutning. Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt vidare in i de sociala delarna av hemmet som har en halvöppen planlösning som passar dig som gärna vill stöka ostörd i köket medan dina vänner umgås i soffan i väntan på middag. Vardagsrumsdelen rymmer både soffa och flera fåtöljer och i det ljusa köket ryms en stor matplats invid fönstren i fint söderläge och en trevlig köksö där du kan duka upp såväl bufféer som frukost. En dörr invid matplatsen tar dig direkt ut till den gröna gården.

Ett av hemmets mindre sovrum ligger mellan kök och vardagsrum. Fönster i söderläge ger ett vackert ljus och här har du förvaringsmöjligheter i en garderob. Du har möjlighet att välja bort rummet för att få större och öppna sociala ytor om det passar dig bättre.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 103 kvm
Byggnadsår 2024

Ekonomi

Lägenhetsnummer 7-1002 i
Pris 3 995 000 kr
Avgift 5586 kr/mån
Kommentar ink. värme, kallvatten, TV, bredband
Andel i förening 0,817%

Dokument

Inga dokument för tillfället.

Området

Varmt välkommen till Teg! Här bor du nära både vackra älven med fina promenadstråk samt Björklövens hemmaarena A3 Arena – en kombination som slår det mesta. Teg är även stadsdelen som, enligt många, har stans bästa pizza. Men vi lovar, även om du inte är intresserad av vare sig promenadstråk, hockey eller pizza så är Teg ett område som lockar stora som små.

Närområde

Den ursprungliga byn Teg är numera en populär stadsdel i Umeå och här bor hela 12.600 invånare. Teg har ett stort utbud av välsorterade livsmedelsbutiker men även apotek, hälsocentral och folktandvård. Nöjesmässigt finns både gym, idrottsplats, bibliotek, handelsträdgård och en populär second hand butik. På gång- och cykelavstånd ligger dessutom gallerian Avion Shopping och IKEA. På Teg finns med andra ord något för alla.

Kommunikation

Från Teg till centrum är det endast 1,4 kilometer och gång- och cykelvägarna är välskötta. Flertalet bussar går även till Vasaplan och NUS / Universitetet. Är du bilburen tar resan till centrum endast några få minuter. Här bor du med andra ord nära stadens puls.

Övrigt

På Teg finns fem förskolor att välja bland (Linjalen, Rymden, Karlavagnen, Målaren och Böle) och två låg- och mellanstadieskolor (Östtegsskolan och Böleängsskolan). I Östtegsskolan, som ligger i ett vackert trähus från 1887, bedrivs verksamheten med inriktning mot musik. Musiken är också populär på Tegs Centralskola (7 – 9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey och sport i allmänhet. I området finns även Engelska skolan.

Räkna på ditt nya boende