Teg, Umeå

Verkstadsgatan

Välkommen till det nya kvarteret Verkstan på Teg, kvarteret där du får mer än bara ett hem. Ett modernt boende med alla bekvämligheter som ett nytt hem kan ge och även härliga gemensamma utrymmen där du kan umgås med grannar och vänner. Här uppför Skanska 32 lägenheter (etapp 2) med säljstart den 23 november 2021 kl 12:00. Inflyttning vintern/våren 2024. Här upplever du kontrasten mellan ljusa och öppna lägenheter och industridetaljer samt stora balkonger och terasser.

På den lummiga innergården finns det lilla extra som ett Orangeri där man kan avnjuta middagar tillsammans med familj, vänner och grannar. Att bo här på Teg innebär att man har närhet till det mesta som man kan behöva i sin närhet som utbudet i stan, gå promenader vid älven och besöka köpcentrumet Avion med bland annat IKEA. Tycker man om att resa eller pendlar i jobbet kommer man att uppskatta det smidiga avståndet till Umeå Airport som tar dig vidare till många platser både i Sverige och Europa.

Boka din köpanmälan på https://bostad.skanska.se/sok-bostad/umea-verkstan/saljpremiar-online

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 106 kvm
Avgift 5732 kr/mån
Rum 3
Våning 5 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 2024
Pris 5 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Malin Persson (Umeå)
Reg. Fastighetsmäklare
0766-22 11 37
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Upptäck ditt nya hem på Tegs nya kvarter Verkstan med säljstart 23 november!

Malin Persson (Umeå)

Malin Persson (Umeå)

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Verkstadsgatan

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 106 kvm.
Hiss Ja

Upptäck den här magnifika genomgångstrean högst upp i huset där du kan njuta av sommarkvällarna på en vidsträckt terrass i västerläge. De stora sociala öppna ytorna med extra takhöjd, fönster i två väderstreck, vinkelkök, stor köksö och matplats för flera gäster passar dig som uppskattar middagar med vänner och familj. Dessutom kan du välja till en braskamin att njuta av under mörka vinterkvällar. Dubbla klädkammare, två badrum, plats för hemmakontor, förråd på terrassen och både tvättmaskin och torktumlare underlättar vardagen här.

Välkommen in! Entrén har plats för avhängning och direkt till höger i en inre hall finns gott om plats för förvaring av kläder, skor och väskor i en klädkammare samt en skjutdörrsgarderob med städskåp. Här hittar du det större helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Från entrén har du fri blick in i hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta där takhöjden på upp till 3,7 meter ger en härlig rymd. Här kan du inreda med både en matplats för flera gäster och en större soffgrupp. Vinkelköket ger dig gott om arbetsytor och vid den stora köksön passar det lika bra att starta dagen med en kopp kaffe som att duka upp smårätter till dina gäster. Du kan dessutom välja en braskamin som tillval att njuta av under mysiga vinterkvällar. Utanför rummet breder den generösa terrassen ut sig mot väster där du kan njuta av sommarens fina kvällar tillsammans med familj och vänner. Placera ut solstolar, en stor matplats, vackra krukor och egna odlingar. Här hittar du även ett förråd med plats för utemöbler och prylar.

Innanför det stora rummet hittar du hemmets mindre sovrum med förvaring i en garderob. Rummet går fint att utnyttja som ett hemmakontor om det passar dig bättre. Det större sovrummet intill har ett lugnt läge mot gården så att du kan vädra ostört. Här har du lyxen med ett eget helkaklat badrum med dusch samt en stor klädkammare med fönster i direkt anslutning till rummet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 106 kvm
Byggnadsår 2024

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5-1501 i
Pris 5 995 000 kr
Avgift 5732 kr/mån
Kommentar ink. värme, kallvatten, TV, bredband
Andel i förening 0,839%

Dokument

Inga dokument för tillfället.

Området

Varmt välkommen till Teg! Här bor du nära både vackra älven med fina promenadstråk samt Björklövens hemmaarena A3 Arena – en kombination som slår det mesta. Teg är även stadsdelen som, enligt många, har stans bästa pizza. Men vi lovar, även om du inte är intresserad av vare sig promenadstråk, hockey eller pizza så är Teg ett område som lockar stora som små.

Närområde

Den ursprungliga byn Teg är numera en populär stadsdel i Umeå och här bor hela 12.600 invånare. Teg har ett stort utbud av välsorterade livsmedelsbutiker men även apotek, hälsocentral och folktandvård. Nöjesmässigt finns både gym, idrottsplats, bibliotek, handelsträdgård och en populär second hand butik. På gång- och cykelavstånd ligger dessutom gallerian Avion Shopping och IKEA. På Teg finns med andra ord något för alla.

Kommunikation

Från Teg till centrum är det endast 1,4 kilometer och gång- och cykelvägarna är välskötta. Flertalet bussar går även till Vasaplan och NUS / Universitetet. Är du bilburen tar resan till centrum endast några få minuter. Här bor du med andra ord nära stadens puls.

Övrigt

På Teg finns fem förskolor att välja bland (Linjalen, Rymden, Karlavagnen, Målaren och Böle) och två låg- och mellanstadieskolor (Östtegsskolan och Böleängsskolan). I Östtegsskolan, som ligger i ett vackert trähus från 1887, bedrivs verksamheten med inriktning mot musik. Musiken är också populär på Tegs Centralskola (7 – 9), som samtidigt erbjuder profilering mot ishockey och sport i allmänhet. I området finns även Engelska skolan.

Räkna på ditt nya boende