Hemavan/Tärnaby, Hemavan

Ulrika Eleonoras väg 3C (lägenheter på övre plan)

Nu startar vi försäljningen av 8 stycken nyproducerade bostadsrätter i Ski Lodge stil. Lägenheterna ligger i högre höjd vilket ger en fantastisk utsikt över fjällmassiven! Kvadratsmarta lägenheter med tre sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, bastu, stort förråd och bra parkeringsmöjligheter. Det är lägenheter på två plan där övre plan nyttjar höjden på taknocken vilket ger en härlig rymd i rummet och där kamin är ett tillval. Nedre plan är lättillgängligt och passar små och som stora som önskar markkontakt. Kontakta mäklare vid intresse och för att få ytterligare information.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea/Biarea 59 kvm + 2.5 kvm
Avgift 2669 kr/mån
Rum 4
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 2022
Pris 2 250 000 kr

Ansvarig mäklare
Anna Gustavsson
Reg. Fastighetsmäklare
0730-39 83 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Nyproducerade bostadsrätter i direkt anslutning till skidbacken!

Ulrika Eleonoras väg, vån 2 Sovrum Badrum Lägenhetsfördelning ABCD Översiktsbild Fastighetskarta Fastighetskarta Prislista, liggande

Ulrika Eleonoras väg, vån 2
Ulrika Eleonoras väg, vån 2
Sovrum
Sovrum
Badrum
Badrum
Lägenhetsfördelning ABCD
Lägenhetsfördelning ABCD
Översiktsbild
Översiktsbild
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Prislista, liggande
Prislista, liggande

Planritning

Anna Gustavsson

Anna Gustavsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ulrika Eleonoras väg 3C (lägenheter på övre plan)

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 59 kvm. Föreningens information
Hiss Nej

Lägenheterna på våning 2 har elgolvvärme i hall och badrum samt vattenburna radiatorer i övriga rum. Väggarna är klädda i gips. Väggar och tak skarvspacklas och målas. Vita tak-/golvlister samt foder till dörrar i trä. Gips i tak samt vita innerdörrar där samtiliga sovrum har inbyggda skjutdörrar.

BASTU

TILLVAL KAMIN

TRE SOVRUM

NÄRHET TILL SKIDBACKEN

MÖJLIGHET TILL UTHYRNING

HALL
På golvet ligger klinkers i storlek 300x300. Finns utrymme för avhängning av kläder.

SOVRUM
Sovrum med plats för dubbelsäng. Fyra stycken garederober. Parkettgolv.

BADRUM/BASTU
På golvet i badrummet och bastun ligger klinkers i storlek 300x300 cm. Plattor vid brunn 100x100. Väggarna är klädda med vitt kakel 200x300. Taket skarvspacklas och målas vita. Duschväggar i bågformat klarglas. Vit tvättställskommod med engreppsblandere. Duschannordningen är av typ FM Matsson 9000E. Ledlampa i spegelskåp. Uttag i taket för egen lampa.

Väggar och tak i bastun är klädda med panel från gran. Bastudörren är helglasad. Bastulav är 2 st av asp samt ett elbastuaggregat. Belysning under bastulav.

ALLRUM/KÖK
Parkettgolv, läggs i ljusets riktning. Köksskåp och vitvaror från Elektrolux. Dörr 6st ledspottar och 2st drivdon fälls in i en 16mm baldakin under överskåpen. Vitt kakel 200x300. Utgång till balkong från allrumsdelen. Fönsterparti i söderläge. Från köksdelen är det direkt anslutning till de två mindre sovrummen.

SOVRUM x 2
Parkettgolv. Plats för enkelsäng eller våningssäng. Fönster mot norr.

Byggnad

Typ av byggnad Bostadsrätt i flerbostadshus
Boarea 59 kvm
Biarea 2.5 kvm
Byggnadsår 2022
Kommentar till byggnadsår Under uppförande
Fönster 3-glas isolerruta
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Ventilation Frånluftsvärmepump samt tilluftsventiler

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 3C
Pris 2 250 000 kr
Avgift 2669 kr/mån
Kommentar I månadsavgiften ingår kostnader för VA, renhållning, samfällighetsavgift, snöskottning, TV-basutbud, kostnader för föreningens räntor och amorteringar samt avsättning yttre underhåll. Avgiften är preliminär och kan justeras något.
Driftkostnad 9 100 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 3 500 kr
  • Hushållsström: 5 600 kr

Uppvärmning frånluftsvärmepump, NIBE F370 (värme, ventilation och varmvatten). Kostnaden för el och försäkring är schablonmässigt beräknad enligt kostnadskalkylen. Total elförbrukning per år och lägenhet uppskattas till 127 kWH/kvm.

Andel i förening 5%

Uteplats

Balkong ovan våning 1's altan.

Parkering Bilplats med motorvärmarstolpe framför husen.

Förening

Föreningsnamn Brf Ski Lodge Ulrika Eleonora
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769639-0769
Gatuadress Svedjevägen 1
Postnummer 93136
Ort SKELLEFTEÅ
Epostadress anders.lundkvist@contractor.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Det är 20 lägenheter i föreningen, varav 8 lägenheter uppförs under 2021/2022.
Äger föreningen marken Föreningen äger marken. Grusade körytor. Grusade gångstigar till fastighet. Grovplanerat på övrig yta.
Antal lägenheter 20
Parkering 1,5 plats till varje lägenhet placerade framför husen.
Tv och bredband Lägenheterna är förberedda för fiberinternet. Lägenhetsinnehavaren tecknar abonnemang och bekostar anslutning mot Storumans kommun. TV-antenn finns på tak.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Övrigt Föreningens hus omfattas av en tvåårig garanti som löper två år från slutbesiktningen.

Dokument

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närområde

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar sex dagar i veckan, året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer.
Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar.
Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår.
Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Räkna på ditt nya boende