Visningar

Söndag 24 Oktober KL: 13:00 - 13:30 Varmt välkommen att boka in dig! Boka
Tisdag 26 Oktober KL: 17:30 - 18:00 Varmt välkommen att boka in dig! Boka
Partille Centrum, PARTILLE

Gamla strandlinjen 4D

På en lummig plats kan vi nu erbjuda detta ljusa och luftiga hem med fina sociala ytor, fantastiskt ljusinsläpp och en inglasad balkong. Ett cityboende med optimalt planerade kvadrat i denna trevliga förening. Bostaden är välbevarad och kan stoltsera med vacker fiskbensparkett samt fina inbyggda garderober.

I den här delen av Partille bor man helt ostört, men ändå med ett väldigt lättillgängligt läge - bussen är någon minut bort, som kan ta dig direkt till Göteborg. Det går även snabbt att ta sig med cykel till tågstationen och likaså till Kåsjön för att bada eller motionera. Är du sugen på shopping så ligger Allum på gångavstånd. Bebyggelsen här är varierad, vilket gör området trivsamt och mysigt att promenera omkring i, samt gör att ljuset tillåts flöda fritt mellan husen.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 55.7 kvm
Avgift 4067 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 4
Hiss Nej
Byggnadsår 1958
Pris 1 750 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Rebecka Polhem
Reg. Fastighetsmäklare
0736-99 47 01
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Härlig tvåa med inglasad balkong samt bevarad fiskbensparkett!

Planritning

Rebecka Polhem

Rebecka Polhem

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Gamla strandlinjen 4D

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 55.7 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Beläget i ett lummigt bostadsområde finner du denna härliga lägenhet som ligger i ett hus som uppfördes 1958. Väl framme leder en liten gångväg dig fram till husets entré. föreningen har två gemensamma grillplatser till ditt förfogande. Lägenheten är välplanerad med bland annat ett praktiskt kök samt ett rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i soligt söderläge.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 55.7 kvm
Byggnadsår 1958
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Rum

Hall

Lägenhetens hall är rymlig och ligger i lägenhetens mitt med ingång till lägenhetens alla utrymmen. Hallen välkomnar med avhängningsmöjligheter till både höger och vänster och erbjuder även plats för en sittmöbel. Längre in i hallen finns ytterligare en garderob (inbyggd) för dold förvaring. Golvet utgörs av grått klinker som löper vidare till köket.

Sovrum

Ett rymligt och svalt sovrum utrustat med inbyggda originalgarderober längs en hel vägg. Här får dubbelsängen plats med huvudändan vilandes mot en stilig fondvägg.

Kök

Köket ligger vägg-i-vägg med sovrummet och badrummet. Köksluckorna är gråa och ovan bänkskivan av trä sitter ett mörkgrått kakel. Inredningen löper längs två väggar utrustat med kyl/frys, bänkdiskmaskin, spisfläkt, spishäll samt ugn. Här finns bra plats för matbord vid det stora fönsterpartiet. Här finns även ett skafferi bevarat från byggstart.

Badrum

Badrummet är bra planerat med duschhörna med vikbara väggar, wc, handfat med tillhörande förvaring samt en stor spegel.

Vardagsrum

Ljus och rymd kännetecknar detta trivsamma vardagsrum som bokstavligen badar i ljus tack vare de stora fönsterpartierna samt den inglasade balkongen. Rummet är som gjort för umgänge då det erbjuder plats för en rejäl soffa, soffbord, tv-möbel, bokhylla och matbord.
Tyst beläget med trädens grönska utanför fönstren, finner du en stor inglasad balkong med stort ljusinsläpp som gör att solen letar sig in och dränker den vackra fiskbensparketten i vardagsrummet. Söderläget värmer dig hela dagen fram till sen eftermiddag.

Förråd

Till lägenhet hör två stycken förråd

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2020-02-17
Primärenergital 137

Ekonomi

Lägenhetsnummer 6 i Hsb Brf Aspen i Partille
Pris 1 750 000 kr utgångspris
Avgift 4067 kr/mån
Kommentar Inkl värme, vatten, Tv och bredband via fiber

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 1,03369%

Uteplats

Inglasad balkong i söderläge

Förening

Föreningsnamn Hsb Brf Aspen i Partille
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 757200-8808
Gatuadress Gamla Strandlinjen 4 H
Postnummer 43335
Ort Partille
Epostadress partille@brfaspen.se
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Varmt välkommen till HSB Brf Aspen i Partille! Föreningen bildades 1958 och har totalt 96 st lägenheter och är en stabil och populär förening. Lägenheterna är fördelade på:

1 rok 16 st
2 rok 62 st
4 rok 16 st

Parkering:
Föreningen förfogar över 82 st parkeringsplatser som kostar 200 kr/mån, parkeringsplats med laddmöjlighet kostar 300 kr/mån, (debitering för el tillkommer). det finns 48 st laddplatser. Till lägenheten hör ett parkeringstillstånd som kan användas för besökare på anvisad besöksparkering. Till parkeringarna är det separat kö.

TV/Bredband/Telefoni:
Bredbandsuppkoppling via fiber med upp till 250 Mbit finns installerat i fastigheten och ingår i avgiften. Även fasta kostnaden för telefoni. Grundutbud för TV från Comhem ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen:
Bastu, relaxrum med dusch, samlingslokal, övernattningsrum, cykelförråd, barnvagnsrum, pingisrum, hobbyrum och motionsrum. På utsidan finns två gemensamma grillplatser med sittplatser och bord. Föreningens gemensamma tvättstugan ligger vid trappuppgångarna A-D.

Urval av utförda renoveringar/underhåll:
1992/1993 - Stambyte. Badrum och kök renoverades i samband med stambytet.
2005 - Renovering av trapphus
2010/2011 Upprustning av tvättstuga
2011 - Fönsterbyte, målningsarbeten och lagning av fasad på samtliga gavlar
2016/2017 Löpande underhåll i tvättstuga, torkrum, lekplats, porttelefoner och utebelysning, OVK-besiktning och sotning
2018 - Ombyggnadsarbeten slutfördes i juni, byte av balkong, inglasning samt nya balkongdörrar, byte av takpannor och fasadrenovering. Alla fönster på baksidan är utbytta (inkl persienner).
2019 - Fönsterbyte på husets framsida, byte av takpannor, bullerdämpande ventilgaller, översyn fasad. Löpande underhåll har skett i tvättstuga, torkrum, lekplats, porttelefon och ytterbelysning. Översyn ventilation, byte av takfläkt, OVK-besiktning.
2020 - Ny energideklaration, bytt till ledbelysning utvändigt.
2021 - Installation av laddstolpar

Planerat underhåll/renoveringar:
De följer sin underhållsplan. När det gäller investeringar står bl.a. skalskyddet med nytt låssystem och renovering av bastu på tur (2021-09-13).

Ekonomi:
Efter avslutade ombyggnadsarbeten gjordes extra amortering av föreningen lån på sammanlagt ca 2 miljoner. Avgiften har varit oförändrad 2020 och 2021, och i nuläget (2021-09-13) finns inga planer på att förändra avgiften.

Övrigt:
Bostadsrättsföreningen kräver individuellt medlemsskap i HSB-föreningen. Köparen blir medlem i HSB Göteborg genom att gå in på https://blimedlem.hsb.se och ansöka om medlemskapet där.

Är det endast en köpare som inte är medlem sedan tidigare är avgiften för att bli medlem i HSB Göteborg 825 kr. Varav 500 kr är en andel i HSB, en medlemsavgift på 300 kr som betalas en gång per hushåll samt en inträdesavgift på 25 kr. Är det två eller flera köpare debiteras alltså endast en av dem 825 kr och resterande 525 kr. Likaså om en av köparna redan är medlem i HSB, då debiteras resterande köpare 525 kr. Detta framgår även av hemsidan där köparen ansöker om medlemskap i HSB Göteborg.

Ovanstående information baseras på föreningens senaste årsredovisningar och kontakt med styrelsen 2021-09-13.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Dokument

Området

Partille ger dig på många varierande miljöer att upptäcka. Här finner du bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogar och flera vattendrag för både fisk och bad. Här finns platser och byggnader som påminner om olika samhällsepoker ända tillbaka till 1200-talet. Inte illa för en av Sveriges, till ytan, minsta kommuner! Partille kommun består av fyra delar: Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. Var du än väljer at bosätta dig har du nära till de andra delarna. Du når också Göteborg inom tio minuter oavsett färdmedel - bil, buss och tåg. Vill du vidare ut i världen ligger Landvetter Airport bara två mil bort. Bebyggelsen i Partille är blandad med ungefär lika delar villor och radhus som flerfamiljsbostäder.

Närområde

Suktar du efter ett brett shoppingutbud är det till köpcentrumet Allum du ska bege dig. Mitt i Partille centrum erbjuder det ett hundratal butiker och flera restauranger. Här finns också all tänkbar service. Partille Port är ett område som har växt fram på senare tid. Här bor du både bekvämt och modernt med ett eget litet centrum.

Partille är barnvänligt och erbjuder lärande för alla åldrar. Här finns flera förskolor, både enskilda och kommunala och öppen förskola. Runt om i kommunen finns flera grundskolor och en gymnasieskola som arbetar utifrån barn och ungdomars lust till lärande.

Kommunikation

För dig som tar bilen till kollektivtrafiken finns flera gratis pendelparkeringar att välja mellan:

I direkt anslutning till stationen i Partille och Jonsered samt vid Partille herrgård, på gångavstånd till bussterminalen i Allum.

Från Partille Centrum tar du bussen in till Göteborg på 11 minuter. Det finns flera busslinjer samt tåg som tar dig både söderut samt norrut. Tågstationen ligger även den centralt i Partille.

Övrigt

Är du sportintresserad bjuder Partille på många olika alternativ. Staden är prisad som bästa idrottsstad och det finns flera anläggningar där du kan träna fotboll, tennis, rugby, golf, friidrott, innebandy, gymnastik, hockey och handboll. Nya Partille Arena är en multihall för kultur- och idrottsevenemang. Elithandbollsklubben Sävehof är en stolthet som spelar sina hemmamatcher här. Varje år arrangeras Partille Cup som är världens största handbollsturnering för unga och lockar spelare från hela världen.

Räkna på ditt nya boende