Visningar

Söndag 30 Januari KL: 12:00 - 12:45 Varmt välkommen att boka in dig! Boka
Måndag 31 Januari KL: 17:00 - 17:45 Varmt välkommen att boka in dig! Boka
Partille Centrum, PARTILLE

Hubertusvägen 6A

Vilket läge! Ett gavelradhus i centrala Partille med tre våningar. Här kan ni välja att gå in via grovingången i källaren eller via huvudentrén. Tack vare två trevliga uteplatser kan ni njuta av solen hela dagen. Perfekt boende för er som vill bo i hus, men inte har tid att sköta om en stor trädgård.

Bostadens 74 + 35 kvadratmeter disponeras på tre våningsplan där du på entréplan finner ett modernt kök med köksö samt ett ljust och härligt vardagsrum med originalparkett, fungerande öppen spis samt generösa fönsterpartier. Öppna upp dubbeldörrarna till uteplatsen i soligt söderläge. På övre plan finner du två sovrum samt badrum. På våningsplanet finner du även två klädkammare. På källarplanet finns ytterligare ett allrum som även kan användas som gästrum. Här finns även ett badrum med tvättstuga samt en klädkammare som även används som kontor.

Här bor du i en omtyckt förening och i ett område i utveckling. Både värme, vatten samt tv och bredband via fiber ingår i den förmånliga månadsavgiften och parkeringar finns att tillgå direkt utanför bostaden utan kostnad. Promenadavstånd finns till både barnomsorg, aktiviteter på bland annat Partille Arena och lekplats med fina promenadstråk och fiskevatten. God service finner du i Partille centrum och på köpcentret Allum men även alltmer i den nya stadsdelen Partille Port. Goda kommunikationer finns med expressbussar och tåg mot bland annat Göteborg och Alingsås.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea/Biarea 74 kvm + 35 kvm
Avgift 4346 kr/mån
Rum 4
Hiss Nej
Byggnadsår 1948
Pris 3 895 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Rebecka Polhem
Reg. Fastighetsmäklare
0736-99 47 01
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Gavelradhus med två parkeringsplatser, två uteplatser samt öppen spis!

Partille Port Partille Port

Partille Port
Partille Port
Partille Port
Partille Port

Planritning

Rebecka Polhem

Rebecka Polhem

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hubertusvägen 6A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 74 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Området är lättillgängligt oavsett om du färdas med bil, cykel eller buss, och närheten till all önskvärd service är omedelbar. Under de senaste åren har Partille centrum verkligen vuxit där små verksamheter som sätter guldkant på vardagen poppat upp både här och där. Missa till exempel inte restaurang Delissimo som serverar både mat och fika samt John Scott´s som erbjuder mat och bowling. Vill du hellre laga mat och baka hemma storhandlar du smidigt på Coop i Partille Port som är en välsorterad matbutik. Stadsparkens fina lekplats är omåttligt populär bland områdets yngsta invånare. För dig som uppskattar motion och friluftsliv finns flera gym runt husknuten samt Kåsjöns vidsträckta naturområde på behändigt avstånd.

Det trevliga huset på Hubertusvägen 6A ligger med ett toppenläge i Partille - tillräckligt långt in i området för att vara ostört av trafik, men ändå med bekväm närhet till allt.

Byggnad

Typ av byggnad Bostadsrättsradhus
Boarea 74 kvm
Biarea 35 kvm
Byggnadsår 1948
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft
Övriga byggnader Obs: Enligt mäklarbilden är detta en 3:a, Vi har räknat med källarrummet som 1 rum.

Rum

Hall

Parkera bilen utanför och ta den fina trappan upp till entrén. I hallen kan du hänga av dig jackan. på golvet ligger schackrutigt golv som löper vidare in i köket.

Kök

Ett hemtrevligt och öppet kök tack vare en köksö mot vardagsrummet. Vita skåpsluckor kombineras med vitt kakel, och bänkskiva i ek. utrustningen består av spis/ugn, inbyggd mikro, kyl/frys, köksfläkt, och diskmaskin. Vid köksön finns naturlig plats för frukost. Större middagssällskap hänvisas till matplatsen i vardagsrummet, där det finns mer plats att breda ut sig.

Vardagsrum

Ett ljust rum med öppen spis samt gott om plats för både soffa och matsalsbord. Härifrån har man utsikt mot uteplatsen som ligger i rakt söderläge vilken blir en förlängning av vardagsrummet under sommartid. Dubbeldörrarnas söderläge låter solen skina in under stora delar av dagen. På golvet ligger den ljusa originalparketten och väggarna är vitmålade.

Sovrum

Ta den vitmålade trappan upp till övervåningen. Här finner du två stora sovrum. På golven ligger ekparkett och väggarna är vita. På övre plan finns även en klädkammare samt ett städförråd.

Badrum

På övre plan finns ett helkaklat badrum utrustat med wc, badkar, handfat samt ett väggskåp för extra förvaring.

Källare

En trappa ner från entréplanet finner du källaren. Källaren har även en egen entré. Här finns idag ett stort allrum utrustat med en stor garderob som även kan användas som sovrum eller gästrum. I källarplanet finns en klädkammare/kontor. Ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch, wc handfat samt vädringsfönster.

Uteplatser

Till bostaden hör två uteplatser i olika väderstreck. Detta gör att du kan nyttja solen hela dagen.

Parkering

Framför bostaden finns det plats för 2 bilar utan extra kostnad.

Energideklaration

Utförd Ja, 2013-04-30
Primärenergital 120

Ekonomi

Lägenhetsnummer 61
Pris 3 895 000 kr utgångspris
Avgift 4346 kr/mån
Kommentar Inklusive värme, vatten, basutbud av tv-kanaler, internet via Fiber samt parkeringsplatser vid bostaden.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 2,27273%

Uteplats

2 uteplatser.

Parkering Det finns plats för 2 st bilar framför huset.

Förening

Föreningsnamn Brf Kolvringen
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 757201-1323
Epostadress brfkolvringen@hotmail.com
Hemsida https://kolvringen.bostadsratterna.se/hem
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen registrerades år 1948 och föreningens nuvarande ekonomiska plan och stadgar registrerades år 1998. Föreningen utgör en äkta bostadsrättsförening och äger fastigheter med 8 uppförda flerbostadshus med 44 bostadsrätter. Utöver bostäderna finns det ett hus med tvättstuga och ett hus med styrelserum och värmeanläggning.

Första styrelsemötet för BRF Kolvringen ägde rum 17 juni 1948. Medlemmar var alla anställda på kolvringsfabriken Daros, som låg öster om Hubertusvägen. Slutade man på Daros fick man flytta ifrån bostaden. Vid flyttbesiktning kunde man bli ansvarig för vissa reparationer. Bodde man ändå kvar, blev man vräkt. Daros subventionerade boendet och stod för en del underhåll av husen och området. Daros hade även lägenheter på andra sidan motorvägen, Tage Madsens väg. Från årsskiftet 1951 var årshyran 1260:- .1966 frigjordes bostäderna från Daros.

Senaste avgiftshöjningen var 3%, föreningen räknar med att höja avgiften med samma % årligen.

I avgiften ingår: värme, vatten, basutbud av tv-kanaler och internet via fiber.
Antal lägenheter 44
Renoveringar Fasaderna plåtbekläddes år 1975-76.
Under åren 1983-85 fick området ny takbeklädnad treglasfönster, nya termostater och ytterdörrar.
Lekplatsen upprustades 1984 och 2005.
Bullerplank mot E20 kom år 2010.
Installation fjärrvärme under 1990-talet.
Dränering utförd ca år 2000.
Nytt tak lades år 2013-14.
Termostater byttes i alla lägenheter år 2015.
Telia fiber installerades 2016.
Yt-dränering länga 5 gjordes 2017.
Utrustning i tvättstuga 2017-2019.
Rörstamsbyte vid renovering/skada 2017-2020.
Dränering av länga 5 och 7 utfördes 2020.
För 2022 planeras relining, det kommer dock inte gälla alla bostäder.
Ytterligare dränering av längorna kommer att ske. Inget planerat i dagsläget med troligtvis inom en 5-års period. Bostadsrättsinnehavaren står själv för kostnad för återställning av altan och gräsmatta.
Parkering En del av bostäderna har parkering på egna uppfarten. För övriga erbjuds parkeringsplats till en kostnad av 300 kr/månad. I mån av tillgång kan föreningen erbjuda ytterligare parkeringsplats.
Tv och bredband Tv och bredband finns anslutet till Telia. Telias kanalpaket lagom ingår i avgiften och bredband via Telia fiber 100/100 likaså.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Föreningen har gemensam vår- och höststädning. Lekplats i området med gemensam skötsel.
Föreningen har en motorgräsklippare, elektrisk häcksax och en högtryckstvätt som man kan låna. Även färg till husgrund och olja till ytterdörrar man kan få.

För mer info besök gärna föreningens hemsida på http://kolvringen.bostadsratterna.se/

Informationen ovan är tagen från styrelse, säljare, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig då vi ej ansvarar för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Föreningsinformation per den 2021-10-07.

Dokument

Området

Partille ger dig på många varierande miljöer att upptäcka. Här finner du bergspartier, slättlandskap, vidsträckta skogar och flera vattendrag för både fisk och bad. Här finns platser och byggnader som påminner om olika samhällsepoker ända tillbaka till 1200-talet. Inte illa för en av Sveriges, till ytan, minsta kommuner! Partille kommun består av fyra delar: Partille, Sävedalen, Jonsered och Öjersjö. Var du än väljer at bosätta dig har du nära till de andra delarna. Du når också Göteborg inom tio minuter oavsett färdmedel - bil, buss och tåg. Vill du vidare ut i världen ligger Landvetter Airport bara två mil bort. Bebyggelsen i Partille är blandad med ungefär lika delar villor och radhus som flerfamiljsbostäder.

Närområde

Suktar du efter ett brett shoppingutbud är det till köpcentrumet Allum du ska bege dig. Mitt i Partille centrum erbjuder det ett hundratal butiker och flera restauranger. Här finns också all tänkbar service. Partille Port är ett område som har växt fram på senare tid. Här bor du både bekvämt och modernt med ett eget litet centrum.

Partille är barnvänligt och erbjuder lärande för alla åldrar. Här finns flera förskolor, både enskilda och kommunala och öppen förskola. Runt om i kommunen finns flera grundskolor och en gymnasieskola som arbetar utifrån barn och ungdomars lust till lärande.

Kommunikation

För dig som tar bilen till kollektivtrafiken finns flera gratis pendelparkeringar att välja mellan:

I direkt anslutning till stationen i Partille och Jonsered samt vid Partille herrgård, på gångavstånd till bussterminalen i Allum.

Från Partille Centrum tar du bussen in till Göteborg på 11 minuter. Det finns flera busslinjer samt tåg som tar dig både söderut samt norrut. Tågstationen ligger även den centralt i Partille.

Övrigt

Är du sportintresserad bjuder Partille på många olika alternativ. Staden är prisad som bästa idrottsstad och det finns flera anläggningar där du kan träna fotboll, tennis, rugby, golf, friidrott, innebandy, gymnastik, hockey och handboll. Nya Partille Arena är en multihall för kultur- och idrottsevenemang. Elithandbollsklubben Sävehof är en stolthet som spelar sina hemmamatcher här. Varje år arrangeras Partille Cup som är världens största handbollsturnering för unga och lockar spelare från hela världen.

Räkna på ditt nya boende