Visningar

Fredag 22 Oktober KL: 11:30 - 13:00 Bokad visning anmälan krävs via hemsidan! Boka
Måndag 25 Oktober KL: 16:30 - 18:00 Bokad visning, anmälan krävs via hemsidan! Boka
Böleäng, Umeå

Äppelvägen 31

Nu erbjuds äntligen ett generöst radhus med mycket fint gavelläge på barnvänliga Böleäng! På entréplan har det generösa vardagsrummet delats av och två extra rum har skapats, perfekt för den stora familjen eller fint lämpade som lekrum, kontor eller gästrum. Radhuset håller genomgående ljus och tidlös färgsättning och har under åren försetts med nya köksluckor, ny uteplats, nytt tak samt uppfräschade ytskikt. Mysig uteplats i västerläge och trevlig, insynsskyddad baksida sätter guldkant på boendet.

I harmoni fördelar entréplan inbjudande och luftig hall med full takhöjd och bra avhängningsmöjlighet, rymligt kök med utrymme för stor matgrupp, lättmöblerat vardagsrum, två sovrum och badrum med anslutande tvättstuga. Övre våningsplan erbjuder stor möblerbar hall med plats för kontorshörna och utgång till balkong, tre sovrum med bra storlek, klädkammare samt renoverat badrum med badkar och förberett för bastu. Till radhuset hör separat garage i länga samt fri parkeringsplats på området. Fiber finns indraget och anslutande förråd nås praktiskt på framsidan.

Här bor ni på lugnt och barnvänligt kvarter, skyddat från biltrafik. I närheten finns gräsytor för lek och spring, fotbollsplan och lekplatser. Cykelavstånd till centrum och promenadavstånd tlll förskola, skola, matbutik, fina strövområden och Bölesholmarna. Med några minuters bilfärd nås köpcentrumet Avion och IKEA med all service som kan tänkas. Välkommen!

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 150 kvm
Rum 6 varav 4-5 sovrum
Tomt 213 kvm
Byggnadsår 1976
Pris 3 995 000 utgångspris

Ansvarig mäklare
Erika Jansson
Reg. Fastighetsmäklare
0766-22 11 39
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Rymligt radhus på omtyckta Böleäng!

ÄppelV 31 ÄppelV 31b

ÄppelV 31
ÄppelV 31
ÄppelV 31b
ÄppelV 31b

Planritning

Erika Jansson

Erika Jansson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Äppelvägen 31

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 6 varav 4-5 sovrum
Boarea 150 kvm. taxeringsinformation

- Fint gavelläge
- Barnvänligt och lugnt område
- Flera sovrum
- Nära förskola, skola och service
- Två renoverade badrum

HALL
Mycket ljus och luftig hall med full takhöjd välkomnar er in i detta trivsamma radhus. Den härliga hallen erbjuder möjlighet till avhängning av ytterkläder och vidare förvaring i förråd under trappen.

KÖK
Tidlöst inrett kök med vita skåpluckor med rostfria handtag, gråmönstrat kakel och matchande bänkskiva. Kökets maskinella utrustning består av fullstor kyl och frys, spis med ugn och häll, fläkt samt diskmaskin. God förvaring i utdragbara lådor och skafferi samt trivsam plats för matgrupp invid fönster med utsikt över gården. Målade väggar och modernt laminatgolv.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat och rymligt vardagsrum med plats för stor soffa, tv-möbel och matsalsgrupp om så önskas. Dekorativ tapet och vackert parkettgolv ramar fint in det gästvänliga och sociala rummet. Härifrån nås även radhusets mysiga och privata gård. De två uppförda rummen i det ordinarie vardagsrummet kan enkelt plockas ner om ni önskar disponera ett större vardagsrum.

SOVRUM 1
Mindre sovrum med klassiskt parkettgolv, målade väggar och utsikt över baksida.

RUM
Detta rum används perfekt till hemmakontor, pysselrum eller lekrum. Vitmålade väggar och parkettgolv pryder ytskikten.

DUSCHRUM/TVÄTTAVDELNING
Smakfullt renoverat duschrum med ljusa väggar och mönstrad matta på golv. Badrummets inredning går matchande i ljust trä och består av wc, kommod med handfat, spegelskåp med belysning och takdusch med vikbara väggar. Tvättmaskin, torktumlare, praktisk bänk med vask och bra yta för klädvård samt gott om skåp till förvaring underlättar vardagen.

ÖVRE VÅNING
Radhusets övre våningsplan har genomgående ljust laminatgolv och tapetserade väggar. De generösa ytorna är möblerbara och fördelar samtliga rum. Från hallen nås praktisk klädkammare inredd med smart garderobsinredning och radhusets mysiga balkong i solfyllt västerläge med utsikt över gård.

SOVRUM 2
Till höger om trappen nås övre plans första sovrum, perfekt lämpat som barnrum med lekfullt tapetserade väggar och ljust laminatgolv.

SOVRUM 3
Husets största sovrum har plats för dubbelsäng och möblemang. Generös platsbyggd skjutdörrsgarderob, delvis med spegelglas ger mycket fin klädförvaring. Målade väggar och modernt laminatgolv klär ytskikten.

SOVRUM 4
Fint tapetserat sovrum i olika färgsättningar och samma stilfulla golv som övre plan. Inbyggd garderob till förvaring.

BADRUM
Radhusets andra badrum är modernt inrett med svarta och vita kulörer med samma stilfulla matta på golv och praktiska täckskivor på väggar. Badrummets inredning består av wc, kommod med handfat och badkar med glasvägg och dusch. I anslutning till duschrummet nås ett rum, perfekt lämpat för förvaring, klädvård eller varför inte uppföra en bastu. Möjligheterna är många.

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Boarea 150 kvm
Byggnadsår 1976
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Fasad Trä
Fönster 2-glas
Bjälklag Betong
Tak Papp
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft
Övrigt om byggnaden 2015: Nya köksluckor
2013: Nytt tak
Renoveringar 2015: Nya köksluckor
2013: Nytt tak

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja
Datum 2014-04-02
Energikonsumtion 130 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris 3 995 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 2 437 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 723 000 kr
Värdeår 1976
Summa inteckningar 2 159 000 kr
Fastighetsskatt 8 524 kr
Driftkostnad 34 586 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Uppvärmning: 12 787 kr
 • Vatten/avlopp: 5 403 kr
 • Hushållsström: 5 596 kr
 • Vägsamfällighetsavgift: 10 800 kr

Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning under förgående år. Kostnaden till samfälligheten är 2500 kr/kvartal samt 200 kr/kvartalet för kabel-tv. I avgiften ingår snöröjning, sandning, skötsel av gångbanor m.m, renhållning samt garage och parkeringsplats på området. Vattenförbrukning 104 kub. Fjärrvärme 13 095 kWh. Hushållsel 3493 kWh inklusive 16 Ampere säkring. Fiber 100 MB finns via IT-förening. Kostnad 1600 kr/år.


Taxeringsvärde:

 • Smahusbyggnad: 1 723 000 kr
 • Smahusmark: 714 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 213 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt
  Övrigt Insynsskyddad baksida med fin gräsmatta för lek och spring samt utrymme för odling och planteringar för dig med trädgårdsintresse. På husets framsida finns bärbuskar såsom vinbär, krusbär och blomrabatter.
  Uteplats Solfylld uteplats på husets framsida i underbart västerläge. På baksidan finns utrymme för att anlägga altan/uteplats om så önskas.
  Parkering Till radhuset hör ett grage i länga. Fria parkeringar på området.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser Stadsplan

  Dokument

  Området

  Böleäng är beläget ca 3 km sydväst från centrum längs Umeälven. Området har mestadels bebyggelser från 60-, 70-talet med seriebyggda villor och radhus samt hyreslägenheter. Böleäng är känt för sina grönområden och Bölesholmarna där du kan ta ett svalkande dopp och grilla. Bigarråbackarna ligger i området och har fantastiskt fina pulkabackar vintertid.

  Närområde

  Livsmedelsbutik, Bölesholmarna, Volvo, grönområden, elljusspår, skola och förskola samt närheten till Tegs utbud av restauranger, frisörer, apotek, vårdcentral och bank.

  Kommunikation

  Här tar du dig lätt runt med både cykel och buss. För information kring busstider gå in på www.tabussen.nu

  Övrigt

  Böleängsskolan har elever i åldrarna 6 till 12 år med klasser som spänner sig från förskoleklass till sexan.

  Räkna på ditt nya boende