Örnäset, Luleå

Krongårdsringen 3

Ljus tvårummare belägen på sjätte våningsplanet med inglasad balkong som erbjuder förmiddagssol. Interiört erbjuds ljus hall med bra förvaringsmöjligheter, ljust och trevligt kök med vita skåpluckor som har gott om förvaringsutrymmen genom både över- och underskåp. Sovrum, klädkammare, badrum med plats för tvättmaskin samt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen.

BRF RBF Luleåhus nr 7 är en populär bostadsrättsförening med god ekonomi och lägenheten har en månadsavgift på 3833 kr där värme, vatten, hushållsel, kabel-TV, bredband (fiber) via Telia, IP-telefoni och bostadsrättstilläggsförsäkring ingår. Föreningens gemensamhetsutrymmen består av tvättstuga i varje huskropp samt en större gemensam inglasad balkong högst upp i huset samt cykelförråd. I närheten finns stor matvaruaffär i form av Coop Forum, restaurang, vårdcentral, fina promenadstråk, boulebana och Steel Park som är en betongpark för skateboard, bmx-cykel och kickbike. Parken passar både nybörjare som avancerade och professionella åkare. I området finns även förskola och skola upp till årskurs 9.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse så återkommer vi till dig!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 55 kvm
Avgift 3833 kr/mån
Rum 2
Våning 6 av 6
Hiss Ja
Byggnadsår 1952
Pris

Ansvarig mäklare
Emma Holm
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 03 19
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Ljus tvårummare belägen på våningsplan 6 med inglasad balkong!

9-Vardagsrum 13-Vardagsrum 5-Kok 8-Kok 15-Balkong Emma Hemnet 7-Kok 6-Kok 11-Vardagsrum 1-Vardagsrum 2-Sovrum 3-Hall 16-Fasad 4-Badrum 12-Vardagsrum

9-Vardagsrum
9-Vardagsrum
13-Vardagsrum
13-Vardagsrum
5-Kok
5-Kok
8-Kok
8-Kok
15-Balkong
15-Balkong
Emma Hemnet
Emma Hemnet
7-Kok
7-Kok
6-Kok
6-Kok
11-Vardagsrum
11-Vardagsrum
1-Vardagsrum
1-Vardagsrum
2-Sovrum
2-Sovrum
3-Hall
3-Hall
16-Fasad
16-Fasad
4-Badrum
4-Badrum
12-Vardagsrum
12-Vardagsrum
Emma Holm

Emma Holm

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Krongårdsringen 3

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 55 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Boarea 55 kvm
Byggnadsår 1952

Rum

Hall

Välkomnande hall med avhängningsmöjlighet och rymliga garderober. Ytskikten består av målade väggar och laminatgolv.

Kök

Ljust och praktiskt kök med bra förvaringsmöjligheter samt matplats intill. Rummet har vita väggar och ljust golv och den maskinella utrustningen består av ugn, glaskeramikhäll, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys.

Sovrum

Sovrummet nås via hallen. Rummet har fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Målade väggar och laminatgolv.

Vardagsrum

Rymligt och trevligt vardagsrum intill köket, målade väggar och parkettgolv. Rummet rymmer stor soffgrupp. Från vardagsrummet finns utgång till den inglasade balkongen.

Inglasad balkong

Mysig inglasad balkong med lättmöblerade ytor och morgonsol. Här har man fin utsikt från våning 6! Nås via vardagsrummet.

Badrum

Badrum med våtrumsmatta och våtrumsväggar. Här finns toalett, handfat, spegelskåp, handdukstork och dusch. Plats för tvättmaskin om så önskas.

Klädkammare

Klädkammare i anslutning till hall, god förvaring.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2018-12-18
Primärenergital 129

Ekonomi

Lägenhetsnummer 207007001-0054 i RBF Luleåhus nr 7
Avgift 3833 kr/mån
Kommentar Avgift bostad 3087kr Obligatoriska tillägg 746 kr
Andel i förening 1,19511%

Uteplats

Inglasad balkong

Förening

Föreningsnamn RBF Luleåhus nr 7
Organisationsform Bostadsratt
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheten Ugnen 1 i Luleå kommun. På fastigheten finns 3 byggnader med 84 lägenheter uppförda. Byggnaderna är uppförda 1953. Fastighetens adress är Krongårdsringen 1, 3 och 5 i Luleå. Bostadsrättsföreningen har en aktiv styrelse som planerat att investera en del i föreningens byggnader kommande åren, de har bland annat relinat stammarna (2018), anslutit till fiber och investerat i solceller. Till lägenheten hör både vinds och källarförråd.
Antal lägenheter 84
Renoveringar Bytt ut lägenhetsdörrarna till säkerhetsdörrar.
Parkering I föreningen finns 25 garageplatser, 31 p-platser och gästparkeringar.

Dokument

Området

Örnäset består av delområdena Örnäscentrum, Krongårdsringen, Edeforsgatan, Alderhagen, Bågskyttebanan, Hällbruksgatan och Växthuset. I stadsdelens norra del ligger Örnäset som byggdes ut under 1950-talet som stadens första större bostadsområde med ett modernt utseende. Största delen av Örnäset består idag av hyresrätter med det finns också bostadsrätter. I norra och södra Örnäset finns en del äldre villabebyggelse.

Närområde

I Örnäsets centrum finns en bland annat en mataffär, restauranger, kiosk och bank. I området finns även en vårdcentral, apotek och bageri.

Ett tempererat utomhusbad som heter Aronsbadet finns i området södra del samt en idrottsanläggning bestående av fotbollsplaner med grus- och gräsunderlag samt en hockeyring under vinterhalvåret. Steel Park är Sveriges nordligaste betongpark för skateboard, bmx-cykel och kickbike. Parken passar både nybörjare som avancerade och professionella åkare. Steel Park håller öppet dygnet runt under sommarhalvåret.

Kommunikation

Goda kommunikationer i form av bussar med linje 1, 5, 8 och 9. Det går direktbussar till Centrum, Porsön, Hertsön, Lerbäcken, Kronan, Sunderbyn, Karlsvik och Kyrkbyn.

Övrigt

På Örnäset finns två förskolor samt en skola (F-9).

Räkna på ditt nya boende