Södra Sunderbyn, Södra Sunderbyn

Per-iHanschavägen 4B

Modern och öppen lägenhet nyproducerad 2013 belägen på markplan med egen ingång samt ett av föreningens bästa läge. Riktigt fin lägenhet om ca 70 kvm med fina sällskapsytor med bra rymd, högre takhöjd och stora fönsterpartier som ger fint ljusflöde i hela lägenheten! Bostaden erbjuder två sovrum i bra storlek samt rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin. Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till uteplats på markplan i bästa söderläge med sol från morgon till eftermiddag! Månadsavgift om ca 4 528 kr inkl. uppvärmning, VA, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg.

Brf BoKlok Logen är en förening om 30 lägenheter som är byggda 2013. En välskött förening med fina gemensamhetsytor, välskött innergård, grillplats, gästparkering och soprum. På gården finns tillhörande lägenhetsförråd om ca 5 m2. Barnvänligt område i villakvarter.

I Sunderbyn bor du i ett av Luleås mest eftertraktade och attraktiva villaområden. Närhet till förskola, skola, sporthall, ishall och elljusspår. Det finns två stycken badstränder, den ena på Näset och den andra på Grundet där även Sunderbyns scoutförening håller till. Under vintertid finns det draget skidspår ut till Tomholmen som är ett trevligt utflyktsmål för familjen. Gammelstads centrum ligger ca 3 km bort och där hittar du mataffär, vårdcentral, tandläkare, apotek, badhus och gym.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 70 kvm
Rum 3
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Pris

Ansvarig mäklare
Emma Holm
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 03 19
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

3:a med radhuskänsla i Södra Sunderbyn!

Emma Hemnet

Emma Hemnet
Emma Hemnet

Planritning

plan web
plan web
Emma Holm

Emma Holm

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Per-iHanschavägen 4B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 70 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Rum

ENTRÉHALL

Inbjudande hall med klädavhängning direkt till höger och klädkammare/förråd i anslutning.

KÖK

Trevligt kök med matplats och öppen planlösning till vardagsrummet samt utgång till altan i markplan. Vit köksinredning från IKEA med både över- och underskåp, kakel i vit nyans och bänkskiva av laminat. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll, ugn och fläkt. Matplats vid fönster som vetter ut mot den trädäckade altanen.

VARDAGSRUM

Vardagsrum i öppen planlösning från kök med utgång till trädäckad altan med bra solläge med sol från lunch till sen kväll.

TVÅ SOVRUM

Två sovrum varav det ena sovrummet är i bra storlek med plats för dubbelsäng.

BADRUM

Generöst badrum med vitt tak, kaklade väggar i vit nyans och våtrumsmatta i grå nyans. Dusch, WC, handfat med underskåp, spegel med hylla och tvättmaskin.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör det ett separat förråd med egen ingång som är belägen utanför huskroppen på ca 5 m2.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 52-2092-1-8-2 i
Andel i förening 3,44948%

Dokument

Inga dokument för tillfället.

Området

Sunderbyn består av delområdena Hammaren, Sunderbyns tätort, Bränslan, Södra Sunderbyn, Norra Sunderbyn, Mattisberg, Nordanträsk, Bodvallen, Knösen och Sunderby sjukhus. Södra Sunderbyn ligger i ett tätbebyggt område och betraktas därför mer som en stadsdel än vad Norra Sunderbyn gör som ligger mer på landsbygden. Under 1990-talet byggdes Sunderby sjukhus då Luleå och Bodens sjukhus slogs ihop. Anledningen till placeringen av sjukhuset var att Sunderbyn ligger mittemellan Luleå och Boden. Sunderby folkhögskola grundades 1826 i Boden men ligger sedan 1910 i Södra Sunderbyn. Skolan har idag cirka 275 deltagare och erbjuder långa och korta kurser under både dag- och kvällstid samt på distans. Här kan du bl a läsa allmän kurs, studiemotiverade folkhögskolekurs, etableringskurs samt kurser inom såväl konst som spelutveckling. I verksamheten ingår även ett konstgalleri, en restaurang samt en hotell och konferensanläggning som är öppna för allmänheten. Sunderbyn var tidigare känt för sortering av timmer som flottades i älven. Många av namnen på gatorna som finns här härstammar från den tiden. Anläggningen som låg på Grundet kallades för "gallringen" och det namnet återkommer i Gallringsvägen. Andra namn som hör till denna verksamhet är Bomvägen och Sorteringsvägen.

Närområde

I Sunderbyn finns en LM-skola (F-6) och en H-skola (6-9) samt fyra förskolor.

Kommunikation

Till Sunderbyn går det frekvent med busstrafik och trafikeras av linje 1 & 2.

Övrigt

I Sunderbyn finns även sporthall, ishall, fotbollsplaner, elljusspår och badstränder.

Räkna på ditt nya boende