Skurholmen, Luleå

Ringgatan 13A

Varmt välkommen till attraktiva Skurholmen och denna välrenoverade vindslägenhet! Lägenhetens kvadrat består av en öppen planlösning mellan kök, hall, vardagsrum och sovalkov. Stilrent kök i grå kulör med bland annat inbyggd mikrovågsugn och integrerad diskmaskin och matplats i direkt anslutning. Allrum som inrymmer både soffgrupp och säng. Helkaklat badrum med ljusa färgval inrett med dusch, WC, handfat med rymlig kommod. Till lägenheten hör även ett källarförråd i bra storlek.

Skurholmen är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från centrumkärnan och ca 6 km från Luleå tekniska universitet. Goda busskommunikationer med flertalet busshållplatser i närheten förbinder till universitetet, centrum såväl som flygplatsen. I direkt närhet finns en kiosk med minilivs och paketutlämning. För den sötsugna finns kända Holms konditori intill Hertsövägen. På gångavstånd från bostaden finner vi Örnäset centrum med större mataffär, restauranger och apotek. I området finns skog och natur alldeles runt hörnet med flera motionsslingor som tillhör friluftsområdet Ormberget där det vintertid bl.a. går att åka längdskidor.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 43 kvm
Avgift 3125 kr/mån
Rum 1
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1948
Pris 895 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Emma Holm
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 03 19
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Mysig & välrenoverad vindslägenhet på Skurholmen

6-Kok 16-Kok 15-Kok 7-Kok Emma Hemnet 8-Fasad 4-Badrum 5-Badrum 3-Badrum 14-Kok 13-Vardagsrum 9-Matplats 10-Vardagsrum 11-Sovrum 12-Sovrum 17-Fasad

6-Kok
6-Kok
16-Kok
16-Kok
15-Kok
15-Kok
7-Kok
7-Kok
Emma Hemnet
Emma Hemnet
8-Fasad
8-Fasad
4-Badrum
4-Badrum
5-Badrum
5-Badrum
3-Badrum
3-Badrum
14-Kok
14-Kok
13-Vardagsrum
13-Vardagsrum
9-Matplats
9-Matplats
10-Vardagsrum
10-Vardagsrum
11-Sovrum
11-Sovrum
12-Sovrum
12-Sovrum
17-Fasad
17-Fasad
Emma Holm

Emma Holm

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ringgatan 13A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 43 kvm. Föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 43 kvm
Byggnadsår 1948
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Rum

HALL

Hall i öppen planlösning med kök, vardagsrum och sovalkov. Hatthylla direkt till höger då du kliver in genom ytterdörren. Vitt tak, vita väggar och parkettgolv.

KÖK

Smakfullt kök med köksinredning i grå nyans, ljust kakel samt bänkskiva med marmorimitation. Den maskinella utrustningen består av rostfri kombinerad kyl/frys, spis, ugn, rostfri fläktkåpa, inbyggd mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin. Matplats i direkt anslutning. Vitt tak, vita väggar och parkettgolv.

ALLRUM

Allrum som rymmer både soffgrupp och säng. Vitt tak, vita väggar och parkettgolv.

BADRUM

Stilrent helkaklat badrum med WC, dusch, handfat med rymlig kommod samt spegel.

FÖRRÅD

Tillhörande förråd finns beläget i husets källare.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer A1202 i Brf Banarbetaren
Pris 895 000 kr utgångspris
Avgift 3125 kr/mån
Kommentar inkl; värme, vatten, bredband och bostadsrättstillägg
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 7,02525%

Förening

Föreningsnamn Brf Banarbetaren
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769635-2009
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger och förvaltar fastigheten Banarbetaren 13. Föreningen har 2 hyreslägenheter och 12 bostadsrätter. Fastighetens adress är Ringgatan 13A-B.

I föreningen finns det gemensamma utrymmen som tvättstuga, torkrum och trivsam innergård med gräsmatta.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 12
Antal hyresrätter 2
Parkering Bilplats med motorvärmarstolpe samt carport. Separat kö.
Tv och bredband Bredband via Fiber
Övrigt I föreningen hjälps medlemmarna åt att städa trapphus och källare samt att klippa gräset på innergården.

Köparen står för överlåtelseavgiften. Handläggning av överlåtelse utgår för närvarande med 2,5% av aktuellt pribasbelopp.
Ägaren står för pantsättningsavgiften. Underrättelse om pantsättning utgår för närvarande med 1% av aktuellt prisbasbelopp per pantbrev.

Dokument

Området

Skurholmen består av delområdena Västra Skurholmen, Burströmska gärdan, Smedkroken, Östra Skurholmen, Bredviken, Norra Bredviken, Hagaplan, Knöppelåsen, Fridhem och Kvarnbäcken. Skurholmen är indelat i två delar som delas av Svartöleden. Västra Skurholmen är nästan uteslutande bebyggt av nya låga huskroppar som utgörs av både bostadsrättsföreningar och radhus. Många barnfamiljer har slagit sig ned här på grund av det centrala läget och områdets goda rykte. Östra Skurholmen är till en viss del byggt på ett berg. En stor del av husen är privatägda. Skurholmen gränsar i väster mot Skurholmsfjärden, i norr mot Kronan, i öster mot Örnäset och i söder mot Lövskatan. Burströmska Gärdan är ett bostadsområde med bostadsrätter som ligger mellan Svartöleden Teknikergatan. Under slutet av 1800-talet fanns på Skurholmen några enstaka hus. År 1900 byggdes den första enkla bron över till Malmudden.

Närområde

Boendeformerna varierar mellan våra hyresrätter, bostadsrätter och villor. Angränsande bostadsområdet Örnäset erbjuder ett rikt serviceutbud. I närheten finns även vårdcentral, apotek och ett mysigt café.

Övrigt

På Skurholmen finns en LM-skola (F-6), fyra förskolor samt ett vård- och omsorgsboende. Här finns också vårdcentral och folktandvård.

Räkna på ditt nya boende