Bergviken, Luleå

Sjögatan 5B

På attraktiva Bergviken finner vi på tredje våning denna väldisponerade lägenhet på 57 m². Här erbjuds välrenoverade ytor och gott om förvaringsmöjligheter. Kök med vit köksinredning och fina arbetsytor (2020) samt rymlig matplats intill. Sovrum i bra storlek med platsbyggd förvaring. Utöver detta finns ett inbjudande vardagsrum med snygg platsbyggd bokhylla och stora, charmiga fönster som släpper in ett fint ljusflöde i rummet., här finns utrymme för både soffa och övrigt möblemang. Badrum med våtrumsmatta och tvättmaskin samt entréhall med skjutdörrsgarderob! Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd, båda finns belägna i husets källare.

BRF Snöklockan är en solid bostadsrättsförening med låga avgifter. I månadsavgiften på 2786 kr ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud) och bostadsrättstillägg. I föreningen erbjuds gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, bastu med relax och cykelförråd.

Bergviken är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från både centrum och Luleå tekniska universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat kiosk, restaurang och fik. Går man över järnvägen kommer man till ICA Kvantum, Coop Norrbotten Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå tekniska universitet. På Bergviken har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll.

Varmt välkommen att kontakta mäklare för mer information

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 57 kvm
Avgift 2786 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1955
Pris

Ansvarig mäklare
Emma Holm
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 03 19
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Smakfullt renoverad tvårummare på populära Bergviken!

Emma Hemnet

Emma Hemnet
Emma Hemnet
Emma Holm

Emma Holm

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sjögatan 5B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 57 kvm. Föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 57 kvm
Byggnadsår 1955
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Övriga byggnader I föreningen finns det gemensamma utrymmen så som tvättstuga, torkrum, cykelförråd och samlingslokal.

Rum

HALL

Välkommen in till denna ljusa och öppna hall där möjlighet till avhängning av ytterkläder finns. Trivsamt ljust laminatgolv som löper enhetligt vidare till lägenhetens övriga rum. Till höger om entrén finns en praktisk skjutdörrsgarderob som erbjuder gott om förvaring.

KÖK/MATPLATS

Stilrent renoverat kök med i vit kulör med, marmorimitation stänkskydd från Fibo ovanför bänkskiva av laminat i vitt. Köket erbjuder gott om fina arbetsytor och generöst med förvaringsmöjligheter. Övrig maskinell utrustnings om återfinns är kombinerad kyl/frysskåp, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro. Matplats intill.

VARDAGSRUM

Det härliga vardagsrummet med snygg platsbyggd bokhylla erbjuder plats för soffgrupp, TV-möbel och övrigt möblemang. Stora härliga fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp! Målade väggar och laminatgolv.

SOVRUM

I bostadens sovrum finns plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Platsbyggd förvaring som ingår. Fint golv och målade väggar.

BADRUM

Badrum med matta på golv och väggar. Dusch, WC, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin samt handdukstork.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett förråd beläget i husets källare samt ett matkällarförråd.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 52-2025-1-86-7 i BRF Snöklockan
Avgift 2786 kr/mån
Kommentar I månadsavgiften på 2786 kr ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud) och bostadsrättstillägg.
Driftkostnad 1 500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 500 kr

Förening

Föreningsnamn BRF Snöklockan
Organisationsform Bostadsratt
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger och förvalar fastigheten Snödroppen 15. På fastigheten har under 1960 uppförts ett flerfamiljshus med adress Björkgatan 41-43 och innehåller 16 bostadsrätter och 2 lokaler.

Föreningens 16 st lägenheter fördelar sig enligt följande:
2 RoK - 8 st
3 RoK - 4 st
4 RoK - 4 st
2 st lokaler
Antal lägenheter 16
Antal lokaler 2
Renoveringar Under året har föreningen genomfört följande större underhållsåtgärder:
Installation av tid- och temperaturstyrning för motorvärmaruttag, utbyte av entréparti för lokalen och igensättning av källarfönster.
Byte av avloppsrör och rensluckor i källare.
Parkering Parkering inom BRF Snödroppen fördelas enligt följande och har separat kösystem: Garageplatser - 4 st Bilplatser med carport - 10 st Bilplatser med motorvärmare - 5 st

Dokument

Inga dokument för tillfället.

Området

På Kallkällan finns en grusplan som under sommaren används som fotbollsplan och under vintern som hockeyrink. Idrottsarenan Skogsvallen är hemmaarena för IFK Luleå och alldeles intill Skogsvallen finns en tennisplan och pulkbacke. Luleå Kanotförening har även de sina lokaler på Skogsvallen. Nya Läroverket är en friskola med förskoleklasser och årskurs 1 till 9 som finns i de lokaler där gymnasieskolan Midskogsskolan tidigare fanns. Upptagningsområdet är hela Luleå. I de lokalerna finns också en kommunal Montessoriskola samt Luleå Kulturskola. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och inrymmer kommunalt vattentorn, motionsslinga med elljus där stadens elitlag skid- och löptränar samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla håll.

Närområde

I området Bergviken/Kallkällan finns kiosk, grill, solarium, frisörer, postterminal och hobbybutiker. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum och Coop Norrbotten Arena.

Kommunikation

Busshållplats finns i närheten. Det är cirka 3 km till både centrum och Luleå Tekniska Universitet.

Räkna på ditt nya boende