Visningar

Söndag 17 Oktober KL: 12:00 - 12:45 Öppen visning - Välkommen! Boka
Måndag 18 Oktober KL: 17:30 - 18:00 Öppen visning - Välkommen! Boka
Lilla Alby, Sundbyberg

Humblegatan 35

- Underbar uteplats
- Möjlig 3:a
- Välplanerad bostad
- Välskött förening
- Nära kommunikationer

I populära Lilla Alby finns denna ljusa och välplanerade lägenhet med en underbar uteplats i soligt läge. Stort vardagsrum med vackert parkettgolv och utgång till uteplatsen. Stilrent kök med all tänkbar utrustning och gott om förvaringsmöjligheter. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring i rymlig garderob med praktiska skjutdörrar. Fräscht badrum med handdukstork och förberett för tvättmaskin. Välskött förening med god ekonomi. Populärt område med närhet till tunnelbana, bussar, restauranger och service. Några minuter bort finns Tuvanparken och fina promenadstråk längs Bällstaviken.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 56 kvm
Avgift 3402 kr/mån
Rum 2
Hiss Ja
Byggnadsår 1994
Pris 2 995 000 kr Föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Ulrika Lindqvist
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 00 97
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Välplanerad bostad med stor uteplats!

Print 3 Print 7 Print 1 Print 4 Print 6 Print 2 UlrikaLindqvist Print 8 Bällstaån 4 grönastugan

Print 3
Print 3
Print 7
Print 7
Print 1
Print 1
Print 4
Print 4
Print 6
Print 6
Print 2
Print 2
UlrikaLindqvist
UlrikaLindqvist
Print 8
Print 8
Bällstaån 4
Bällstaån 4
grönastugan
grönastugan

Planritning

Alternativ planlösning
Alternativ planlösning
Ulrika Lindqvist

Ulrika Lindqvist

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Humblegatan 35

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 56 kvm. Förvaltarens infromation
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 56 kvm
Byggnadsår 1994
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

HALL

Välkomnande hall med säkerhetsdörr, mörkt golv och tapetserade väggar. Plats för hatthylla och förvaringsmöbler.

BADRUM

Fräscht badrum med ljust klinkergolv och vita helkaklade väggar med bård. Inrett med WC, kommod, spegelskåp med belysning, duschhörna med glasdörrar. Förberett för tvättmaskin.

KÖK

Stilrent kök med ljust golv och vita väggar. Inrett med vita högblanka skåpluckor och vitt kakel ovanför arbetsytorna. Köket är utrustat med spishäll, ugn, fläkt integrerad diskmaskin, skafferi och integrerad kyl/frys. Platsbyggt matbord vid fönster för ca 6 personer.

VARDAGSRUM

Ljust och lättmöblerat vardagsrum med ljust golv och vita väggar samt en tapetserad vägg. Gott om plats för soffa, soffbord och mediamöbler. Utgång till bostadens uteplats.

SOVRUM

Trivsamt sovrum med ljust golv och vita väggar. Plats för dubbelsäng, sängbord och arbetsplats. Förvaring genom stor garderob med praktiska skjutdörrar.

UTEPLATS

Underbar uteplats med trätrall och gott om plats för matgrupp, loungemöbler, grill och egna planteringar.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2020-02-03
Primärenergital 124

Ekonomi

Lägenhetsnummer 00002 i Brf Humblegatan 35
Pris 2 995 000 kr Föreslagen budstart
Avgift 3402 kr/mån
Kommentar inkl värme och vatten. Tillägg för altan om 175 kr/mån tillkommer.
Driftkostnad 3 700 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 100 kr
  • Hushållsström: 1 600 kr

Driftskostnader baseras på uppgifter från säljaren. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 5,8368%

Förening

Föreningsnamn Brf Humblegatan 35
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769618-2422
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Brf Humblegatan 35 är en äkta bostadsrättsförening och förvärvade fastigheten Apoteket 19 under 2008. Föreningen består av 15 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

I dagsläget (2021-10-08) finns inga beslut om avgiftsförändringar.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns en gemensam tvättstuga placerad på entréplanet utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, en mangel samt ett torkskåp. Soprum och grovsoprum finns i fristående förrådsbyggnad. Det finns även en gemensam uteplats med grill. Barnvagns- och cykelrum finns på gården.
Anteckningar Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr (2,5% av basbeloppet) debiteras köparen. Pantsättningsavgift debiteras om 473 kr (1% av basbelopp) debiteras pantsättaren. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Renoveringar 2014 renoverades hissen.
2015 Reparation takbeläggning
2016 Installation av ny värmecentral
2017 Renovering av parkeringsplatser

I dagsläget (2021-10-08) finns beslut om att modernisera hissen. Arbetet kommer att ske under hösten eller tidigt under 2022.
Parkering Föreningen har 9 st parkeringsplatser som kan hyras till en kostnad av 350 kr/mån. I dagsläget (2021-10-08) är det kö. I övrigt råder boendeparkering via Sundbyberg stad som kostar 600 kr/mån. Den 11 mars 2020 infördes en ansökningsavgift på 150 kronor per tillstånd och år. Avgiften betalas samtidigt som man betalar den första månadsavgiften på parkeringstillståndet i boendeparkeringstjänsten.
Tv och bredband Fastigheten är ansluten till Sundbybergs stadsnät vilket ger medlemmarna möjlighet till fiberanslutning för internet. Kabel-TV (basutbud) via ComHem ingår i avgiften.
Övrigt Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr (2,5% av basbeloppet) debiteras köparen. Pantsättningsavgift
debiteras om 473 kr (1% av basbelopp) debiteras pantsättaren. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Lilla Alby är en stadsdel i det södra hörnet av Sundbyberg och ett perfekt område att bo i för dig som vill ha lugn och ro men ändå ha nära till service, kommunikationer och stadsliv. Sundbybergs strandmiljö har utvecklats med bostäder och parkområden, bla Tuvanparken som är en mötesplats för alla åldrar. Här finns lekplatser, öppna gräsytor med plats för solbad och picknick, hundrastgård samt upplevelserika blomsterplanteringar. Det är en nyrenoverad park och stommen utgörs av de gamla parkträden. Nya träd har planterats för att säkra att träd även finns för framtiden. Parken har också fått ny belysning som gör området tryggare kvällstid. För dig som gillar långpromenader eller att ta en joggingtur finns det populära stråket längs Bällstaån vidare bort mot Solna strand, Pampas marina och Kungsholmen. I närheten ligger även Marabouparken. Marabouparken har en lång historia och är inte bara en mysig park. Parken inhyser även Marabouparken Konsthall som är en institution för svensk och internationell samtidskonst med en historisk skulpturpark i funktionalistisk stil. I området finns fem förskolor i både kommunal och privat regi. Här ligger också Lilla Alby skola med verksamhet från förskola till åk 6. I närheten finns även Viktor Rydberg med grundskolan och gymnasium. I Sundbybergs Centrum ligger också Ängskolan med grundskola från F-9.

Närområde

I Lilla Alby kan du kombinera grönska och lugnet med stadsliv. En kort promenad bort ligger Signalfabriken och Sundbybergs Centrum med matbutiker, restauranger, cafeer, bageri, bank och shopping. Här finns också flertalet gym i närheten, bl a SATS, Friskis & Svettis, Nordic Wellness samt Crossfit gym.

Kommunikation

Några minuters promenad till Sundbybergs centrum med tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer samt flygbussar. Till city tar du dig från Sundbybergs centrum på ca 10 minuter. Sedan ett par år når även Tvärbanan Sundbybergs centrum. Banan går i en halvcirkel söder, väster och norr om Stockholms innerstad, från Sickla udde via Hammarby sjöstad, Gullmarsplan, Årsta, Liljeholmen, Gröndal, Stora Essingen, Alvik, Ulvsunda, Centrala Sundbyberg och Solna centrum till Solna station.

Övrigt

En bit bort ligger Lötsjön och Råstasjön som erbjuder fina promenadstråk längs vattnet. Vid Lötsjön finns också ett utegym. På andra sidan E18 ligger Ursviks motionsområde med löp- och skidspår samt utegym.

Räkna på ditt nya boende