Ulvsunda, Bromma

Björkbacksvägen 36

Tilltalande läge på gavel med ljusinsläpp från sydväst gör denna 3:a synnerligen trivsam. Skicket är genomgående mycket fint med vackra trägolv och smakfulla färgval. Balkong i ogenerat läge mot grönska bjuder in till en avkopplande plats under sommarhalvåret.

På kort gångavstånd finns vackra vandringsstråk vid Mälaren och Lillsjön, goda kommunikationer med tvärbanan och bussar samt City gross och Bromma Blocks på behagligt avstånd.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och intresseanmälan för visning!

Till lägenheten hör två förråd i källarplanet. Ett normalstort och ett mindre matkällarförråd. Lägenheten har säkerhetsdörr. Föreningen bytte nyligen ut samtliga fönster som idag är av 3-glas.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 64 kvm
Avgift 5280 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1939
Pris 2 995 000 kr Utgångspris

Ansvarig mäklare
Niklas Bergsten
Reg. Fastighetsmäklare
0768-19 00 11
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Välplanerad, ljus och trivsam i genomgående fint skick - Balkong och gavelläge

Stående 6 Snart har Stående 8 Stående 3 Stående 2 Stående 1 Stående 5

Stående 6
Stående 6
Snart har
Snart har
Stående 8
Stående 8
Stående 3
Stående 3
Stående 2
Stående 2
Stående 1
Stående 1
Stående 5
Stående 5

Planritning

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Björkbacksvägen 36

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 64 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 64 kvm
Byggnadsår 1939
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Rum

Hall

Välkomnande och öppen hall som på ett trevligt sätt binder samman rummen. Här börjar det vackra trägolv som är genomgående för hela lägenheten. Väggarna är målade i vitt. Plats för avhängning samt förvaringsutrymme i en garderob.

Kök

Mysigt kök med möjlighet till en liten matplats. Arbetsytor på bänk med svart laminatskiva och förvaringsutrymme i skåp med vita luckor. Vitt kakel som stänkskydd. Väggar målade i vitt samt en fond i grågrön nyans. Trägolv. Utrustat med kyl/frys, spis med häll, spisfläkt och diskmaskin.

Vardagsrum

Generösa ytor med plats för både sällskapshörna och matplats om så önskas. Vackert ljusinsläpp från två väderstreck och utgång till den stora balkongen belägen mot grön gård. Väggar målade i ljust grå och trägolv.

Sovrum 1

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsutrymme i stor klädkammare. Väggar målade i ljust grå och trägolv.

Sovrum 2

Mindre sovrum som mycket väl även kan fungera som arbetsrum. Väggar målade i vitt och trägolv.

Badrum

Smakfulla materialval med svart klinkergolv och vitt kaklade väggar. Här finns WC, handfat, dusch med vikdörrar och badrumsskåp. Golvvärme på el ger en behaglig komfort. Stort ljusinsläpp från öppningsbart fönster.

Energideklaration

EnergiklassG
Utförd Ja
Datum 2020-03-01
Primärenergital 204

Ekonomi

Lägenhetsnummer 181 i HSB BRF Förmannen i Stockholm
Pris 2 995 000 kr Utgångspris
Avgift 5280 kr/mån
Kommentar inkl. värme, VA, Kabel tv ( basutbud), 2 förråd och sophantering
Driftkostnad 5 950 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 750 kr
  • Hushållsström: 3 200 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,66287%

Förening

Föreningsnamn HSB BRF Förmannen i Stockholm
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 702000-7097
Gatuadress Björkbacksvägen 42
Postnummer 16869
Ort Bromma
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen bildades 1939 och har sitt säte i Stockholm. Förvaltning och skötsel av fastigheten sköts om av HSB Stockholm. Trapphusstädning sköts av HSB Städ. Föreningens mark innehas med tomträtt. Se föreningens hemsida www.formannen.net för mer information.

I samband med förvärvet krävs även individuellt medlemskap i HSB. Medlemsavgift 150 kr/år samt en medlemsandel för 500 kr.
Anteckningar I föreningen finns det tillgång till 2 st bastu, 1 st samlingslokal/festlokal, 8 cykelförråd samt 7 tvättstugor. Föreningen har även en övernattningslägenhet som medlemmar kan hyra.
Föreningens ekonomi Det finns i dagsläget inga planerade avgiftsändringar för det kommande året. Föreningens senaste årsredovisning hittar ni bland de bifogade dokumenten i annonsen.
Antal lägenheter 225
Renoveringar Styrelsen följer en 20-årig underhållsplan som revideras kontinuerligt. I dagsläget planeras inga större renoveringar under det kommande året. Renoveringar som utförts är bla:
1993 - Stammar och elstigar
1993 - Renovering av tak, fasad och trapphus.
2002 - Säkerhetsdörrar och fjärrvärme installerades
2014 - Fönsterbyte
2014 - Nytt portlåssystem
2017- Renovering av tvättstugor på Tallbacksvägen 3-5 och 11-13.
2019 - Renovering av fasad för tre hus på Tallbacksvägen.
Parkering Föreningen har inga egna parkeringsplatser, boendeparkering på gatan finns i hela området. Se www.stockholm.se/parkering för mer information.
Tv och bredband Föreningen har avtal med Com Hem för kabel-TV där ett grundutbud ingår i månadsavgiften. Bostadsrättsinnehavaren tecknat eget abonnemang gällande internet.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Kopare
Övrigt I föreningen finns det tillgång till 2 st bastu, 1 st samlingslokal/festlokal, 8 cykelförråd samt 7 tvättstugor. Föreningen har även en övernattningslägenhet som medlemmar kan hyra.

Dokument

Området

Området Ulvsunda har ett tilltalande läge intill Mälaren och med närhet till Stockholm city. På endast 15 minuters pendlingsavstånd når du Stockholms centrala delar. Tvärbanan förbinder området med Sundbyberg/Solna, Alvik och Sickla på södra sidan stan. Ett lugnt och populärt område med närhet till vacker natur och strövområden vid bland annat Lillsjön. På gångavstånd finns även lokal båtklubb, badbrygga, skolor och förskolor. Även gångavstånd till bra närservice i form av City Gross, Bauhaus, Ö&B, apotek mm. I området ligger även det vackra Ulfsunda slott som ursprungligen uppfördes mellan år 1644-1647. Slottet fick sitt nuvarande utseende på 1830-talet och bedrivs idag som en konferensanläggning.

Kommunikation

Från station Stora Mossen avgår tunnelbanan och tar ca 10-15 minuter till city. Från tvärbanestation Johannesfred tar det endast 15 min att komma till Fridhemsplan och ca 20 minuter till Hötorget mitt i city. Tvärbanan trafikerar även mot Bromma flygplats samt sträckan Solna - Sicklavilket gör det smidigt att även ta sig till Stockholms södra delar. Busshållplatserna Norrbyvägen och Ekbacksvägen ligger på gångavstånd med bussar mot Alvik, Sundbyberg, Ekerö och Mörby.

Flygbussar avgår även från hållplats vid området för smidig access till Arlanda.

Räkna på ditt nya boende