Visningar

Söndag 24 Oktober KL: 10:45 - 11:15 Välkommen, öppen visning Boka
Måndag 25 Oktober KL: 11:00 - 11:20 Tidsbokning, lunchmacka finns på plats Boka
Centrala Norrtälje, NORRTÄLJE

Stockholmsvägen 25

Snygg bostad på nästan 63 kvadratmeter högst upp i huset. Vardagsrum med fiskbensparkett och målade väggar. Taket i trä är vitmålat och har spotlights. Fönster och fransk balkong i nordvästläge. Stor hall med klinker på golv. Här finns även bra förvaring bakom skjutdörrar men även en stor fördel då vindsförrådet ligger på samma plan. Trivsamt kök där inredning består av högblanka vita skåp samt oljad bänkskiva som bryter av. Naturlig matplats för 2 personer framför fönstret. Sovrummet har öppningsbart takfönster och plats för dubbelsäng. Badrum med dusch handfat och toalett samt förberett för tvättmaskin. I huset finns även tvättstuga med torkrum.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 62.5 kvm
Avgift 2529 kr/mån
Rum 2
Våning 4 av 4
Hiss Nej
Byggnadsår 1952
Pris 1 850 000 kr

Ansvarig mäklare
Åsa Hallberg
Reg. Fastighetsmäklare
0703-89 65 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Vindslägenhet i populär förening.

Sovrum med takfönster Utsikt från franska balkongen Föreningens tvättstuga i samma hus

Sovrum med takfönster
Sovrum med takfönster
Utsikt från franska balkongen
Utsikt från franska balkongen
Föreningens tvättstuga i samma hus
Föreningens tvättstuga i samma hus

Planritning

Åsa Hallberg

Åsa Hallberg

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Stockholmsvägen 25

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 62.5 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Vindsvåning

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 62.5 kvm
Byggnadsår 1952
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övrigt om byggnaden Nya fönster sedan 2020, stambytt 98-99

Rum

HALL

Stor hall med skjutdörrar och massor av skjysst förvaring längsmed väggen mot vardagsrum. Mörk klinker på golv. Målade väggar i mörkblå ton. Kan tilläggas att det är väldigt bra att ha vindsförrådet intill bostaden för extra enkelhet.

KÖK

Mörkt trägolv där färgen återkommer i bänkskiva vid diskho. Vit skåpsinredning med integrerad kyl/frys samt diskmaskin. Rostfri ugn samt fläktkåpa och rund diskho. På motsatt sida finns smalare skåp förvaring och avlastningsyta på bänkskiva i trä. Framför fönster finns en naturlig plats att sitta vid och äta för 2 personer.

VARDAGSRUM

Härligt rum med fönster och fransk balkong i nordvästligt läge. Vacker fiskbensparkett på golvet, målade väggar i varma toner och vitmålat trätak med infällda spotligts.

SOVRUM

Plats för dubbelsäng. Längsmed ena väggen sitter en glasvägg där det gömmer sig hyllor bakom för förvaring. Öppningsbart takfönster med mörkläggande gardin. Väggarna är målade i en mörk grön ton.

BADRUM

Badrum med våtrumsmatta och kaklade väggar. Dusch, tvättställ och toalett. Förberett för tvättmaskin. Tvättstugan i huset är mycket bra med tre maskiner och torktumlare samt separat torkrum med effektfull fläkt för snabbare torktid. Bokas själv fram till 21 alla dagar.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 00050 i Brf Roden
Pris 1 850 000 kr
Avgift 2529 kr/mån
Kommentar Bredband Telia tillkommer med ca 500 kr/mån
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,263%

Uteplats

På gården utanför 25 c finns en gemensam grill för medlemmarna.

Parkering Det finns fri parkering i området och till de p-platser som föreningen förfogar över sätts det upp lappar i port då någon har en ledig p-plats.

Förening

Föreningsnamn Brf Roden
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 714400-1455
Gatuadress Stockholmsvägen 27
Postnummer 76143
Ort Norrtälje
Epostadress brfroden@gmail.com
Hemsida http://brfroden.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen förvaltas av styrelsen och ekonomisk förvaltning via SBC. Byggnaderna värms upp av fjärrvärme.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 70
Antal lokaler 5
Renoveringar Gjorda renoveringar Stambyte utfördes i fastigheterna mellan augusti 1998 - mars 1999. Föreningens bastu och tvättstugor renoverades också samtidigt. Det finns källarförråd och matkällare i samma hus som tillhör denna bostad.
Radonmätning utfördes 2005-03-29 poch radonhalten ligger på 167 Bq/m3.
Lägenheterna har självdrag men föreningen håller på att se över ventilationen och planerar inom en snar framtid att modernisera den. Styrelsen godkänner endast kolfilterfläktar. Fläkten går även under begreppet recirkulerande fläkt och passar utmärkt i hus med självdrag
Parkering Totalt finns 12 parkeringsplatser och 12 garage som tillhör föreningen. Enligt bostadsrättsföreningens gällande turordningsregler tilldelas p-platsen den intresserade medlem som tillhört föreningen längst. Lediga parkeringar/garage utlyses i trapphusens anslagstavlor och på hemsidans förstasida.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till öppet fiber. Kontakta valfri internetleverantör för närmare information om olika alternativ. Varje lägenhet är utrustad med en digitalboxen från Serverado. I den ingår Serverados grundutbud för TV. Vill du beställa fler kanaler kan du antingen vända dig till Serverado eller någon annan leverantör för kanaler och binda upp ett abonnemang. Du får inte ta med digitalboxen från Serverado när du flyttar.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Dokument

Området

Norrtälje är en fin småstad med en idyllisk stadskärna och samtidigt ett stort utbud av restauranger, kaféer, butiker samt större livsmedelsaffärer, Systembolaget mm. Det havsnära läget och societetsparken gör staden trevlig för gammal som ung.

Kommunikation

Till Norrtälje går buss 676 från Tekniska Högskolan.

Räkna på ditt nya boende