Stocksund,

Klostervägen 5B, 1 tr

Här bor du i en nyrenoverad lägenhet endast 12 minuter med tunnelbanan in Stockholms city och cykelavstånd till Tekniska Högskolan och Stockholms Universitet. Om du gillar att bjuda hem vänner och njuta av livets goda är denna bostad rätt för dig. Här erbjuds en bostad som har en nyrenoverad balkong i västerläge samt föreningen erbjuder en gemensam takterass och en gemensam grillplats. Här kan ni umgås i stora sällskap och smidigt ta tunnelbanan vidare för att fortsätta spendera kvällen i Stockholms City.

Det tar 2 minuter att gå till Danderyds sjukhus som erbjuder norrorts största trafikförbindelse med flertalet busslinjer (till innerstaden, lokalt i Danderyds kommun, Solna, Kista, Sollentuna, Täby, Åkersberga, Vallentuna och bl a Norrtälje samt Roslagen). Föredrar du att åka Roslagsbana stannar alla tåglinjer vid Mörby station. Närmsta station från bostaden är Stocksunds station.

Bortsett från det utmärkta centrala läget erbjuds också ett naturnära boende i form av flertalet badplatser längst med Edsviken. Edsviken är ett inlopp som så småningom leder ut till Stockholms skärgård. Längst med hela Edsviken kan du motionera i form av vackra promenad/springspår och grillplatser finns längst med vägen. På kort avstånd finns Stocksunds småbåtshamn som under sommaren erbjuder restaurang/café och Cedergrenska Tornet som året runt erbjuder en mycket god brunch och park.

I området Inverness finns för närvarande en restaurang, florist, pizzeria och kiosk. Området är också under omvandling och kommer att få ett rikare serviceområde.

Vill du veta mer om bostaden, föreningen, området eller försäljningen kontakta ansvarig mäklare Johanna Peltomäki 072 555 09 47 alt. johanna.peltomaki@mohv.se för att få mer information.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 32 kvm
Avgift 2150 kr/mån
Rum 1
Våning 2 av 4
Hiss Nej
Byggnadsår 1948
Pris

Ansvarig mäklare
Johanna Peltomäki
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 09 47
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Jacob Gustafsson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 01 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Nyrenoverad bostad på ett centralt och naturnära läge

Planritning

Johanna Peltomäki

Johanna Peltomäki

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Klostervägen 5B, 1 tr

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 32 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 32 kvm
Byggnadsår 1948
Uppvärmning Bergvärme

Rum

Hall:

Varmt välkomna till Klostervägen 5B. Här möts ni av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter tack vare den inbyggda garderober. Väggarna är ljusmålade och golvet är ett grått stengolv.

Allrum:

Ett väl tilltaget ljus allrum med ett genomgående parkettgolv. Här ges möjligheten till förvärvaren att planera som man vill. Här finns plats för enkelsäng eller dubbelsäng samt soffa. Från vardagsrummet är det även direkt access till den nyrenoverade balkongen i soligt västerläge.

Kök:

Ett nytt ljust kök med ugn, kolfilterfläkt, induktionshäll(?) och helintegrerad diskmaskin. Köket erbjuder bra förvaringsmöjligheter samt en god arbetsyta. Här finns också en rymlig matplats för cirka 4 sittande gäster.

Badrum:

Ett helkaklat stambytt badrum med vitkaklade väggar och grått klinkergolv. Här finns handfat, spegelskåp, WC samt dusch. Förberett för tvättmaskin.

Förråd

Till bostaden hör ett vindsförråd.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2019-06-10
Primärenergital 150

Ekonomi

Lägenhetsnummer 407-0011
Avgift 2150 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår värme, vatten, tillgång till tvättstuga. Ett obligatorisk tillägg på 299 kr tillkommer utöver månadsavgiften för bredband och el efter förbrukning.
Driftkostnad 3 600 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 800 kr
  • Hushållsström: 1 800 kr

Angivna driftskostnader är uppskattade siffror sett till andra liknande driftskostnader för samma storlek på boende. Dessa siffror är också personliga efter faktiskt förbrukning, gällande pristaxa på marknaden och av kund förhandlingsförmåga. Driftskostnaden kan därmed komma att överstiga/understiga sett till den egna situationen och dialog med elbolag och försäkringsbolag.

Andel i förening 0,0335%

Förening

Föreningsnamn Brf Klostret 1
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769607-6855
Gatuadress Klostervägen 7A
Postnummer 18276
Ort Stocksund
Epostadress brfklostret1@gmail.com
Hemsida https://www.brfklostret1.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Föreningens ekonomi I dagsläget finns inte planer på att ändra månadsavgiften inför 2022.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 43
Antal hyresrätter 1
Renoveringar 2010 Tvättstugor
2010-2011 Stambyte
2011 Parkeringsplatser, säkerhetsdörrar, utemöbler,
2016 Takrenovering, ommålning av trapphus
2017 Bergvärme, OVK, vattenutkastare installerad, utemöbler till takterrass
2018 Fönsterbyte, Nya portar
2019 Förädling av råyta, byggt och upplåtit tre nya lägenheter till bostadsrätt.
2021/2022 Renovering av fasad och balkonger
2022 Renovering och upplåtelse av bostadsrätt
Parkering Brf erbjuder sina medlemmar 15 parkeringsplatser vanlig p-plats varav 6 st elstolpe. Pris varierar från 375-525 beroende på plats och el. I dagsläget 6 st personer i kö för p-plats
Tv och bredband TV/Bredband har föreningen ett gemensamt abonnemang från Telia för och det är ett tillägg på avgiften om 299 kr/månaden. Telia Lagom som TV-paket och 100/100 i bredband. Vill man kan man själv utöka hos Telia.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Det finns ett vindsförråd till varje lägenhet. Vid intresse av att hyra ytterligare förråd tar man kontakt med styrelsen.
I föreningen finns två tvättstugor, cykelförråd samt takterass.
Vi har självförvaltningssystem som innebär att deltagande på städdagar/gräsklippning m.m ger ersättning till boende. Så inget obligatorisk för alla medlemmar, utan man väljer själv om man vill delta och får då ersättning som dras på avgiften - se mer under fliken dokument.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende