Hägernäs, Täby

Hangarvägen 1

+Parkering ingår i hyran
+Balkong utan insyn
+Öppen planlösning
+Möjlighet till långt tillträde!

Två rum och kök högt upp i huset på Hangarvägen 1! Perfekt för paret som ska flytta ihop eller du som behöver en lägenhet till dig själv! Här har man öppnat upp mellan kök och vardagsrum så planlösningen är öppen och den sociala ytan ljus! På så sätt har också en given plats för matgruppen skapats! Genomgående ligger ett mörkt snyggt golv i alla rum. Det mörka golvet mot de vita väggarna och inredning ger en exklusiv och elegant känsla. Mörkt golv skapar dessutom ett djup och du kan enkelt balansera det vita eller varför inte ta upp det mörka i detaljer i din inredning?
Bra med förvaring både i hallen och i sovrummet samt de två extra förråden i källarplan gör att alla saker kommer få sin givna plats.
Hägernäs är en naturskön stadsdel i Täby som ligger mellan de två vattenområdena Rönningesjön och Lilla Värtan. Du har förutom naturen som granne även närhet till skolor, förskolor, kommunikationer och shopping. Har mjölken tagit slut eller kvällssuget slagit till och du vill slippa ta dig långt så har du Hägernäs centrum precis nedanför, så smidigt! Kommer snart!

För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Vera Safi på 072 555 06 72 alt. vera.safi@mohv.se

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 58 kvm
Avgift 3772 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 7
Hiss Ja
Byggnadsår 1958
Pris 0

Ansvarig mäklare
Vera Safi
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 06 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Vera Safi

Vera Safi

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hangarvägen 1

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 58 kvm. föreningens information
Hiss Ja

-HALL-
Hall med mörkt golv och vitmålade väggar. God plats för avhängning. Här finns en stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar som sväljer otroligt mycket förvaring.

-KÖK-
Från hallen rakt fram ligger köket. Skåpluckor i vitt och handtag i rostfritt. Ovan bänkskivan i mörkt laminat ligger vitt kakel som täcker hela väggen upp till taket. Maskinparken är i rostfritt. Kombinerad kyl och frys, ugn, fläkt och ho. Väggarna är vita och på golvet ligger likadant mörkt golv som i resten av lägenheten. Fönster finns och släpper in härligt ljus.

-VARDAGSRUM-
Från köket har man slagit upp väggen in till vardagsrummet för en mer öppen planlösning. På golvet ligger mörkt golv och väggarna är vita. Plats för stor soffa och matgrupp. Fönster i två väderstreck och utgång till balkong. Här bor man högt och har bara trädtopparna som utsikt. Obefintlig insyn.

-BADRUM-
Helkaklat badrum. Ljust klinker på golv och vitt kakel med bård på väggarna. Badkar med dusch, WC, handfat med brun kommod samt handdukstork.

-SOVRUM-
Sovrummet rymmer en dubbelsäng och har inbyggda garderober i vitt. På golvet ligger mörkt golv och väggarna är vita.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 58 kvm
Byggnadsår 1958
Övriga byggnader 2 källarförråd

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2020-09-22
Primärenergital 126

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0132 i Brf Propellern
Avgift 3772 kr/mån
Kommentar inkl. värme, vatten, digital TV via comhem samt förråd. Gruppavtal på el finns i föreningen och tillkommer direkt på hyran. Bredband köpes till separat via Comhem.
Driftkostnad 2 400 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 2 400 kr

Driftkostnaden är en schablonkostnad. Hemförsäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.

Andel i förening 0,765%

Uteplats

Parkering Parkering ingår i avgiten

Förening

Föreningsnamn Brf Propellern
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 716000-0696
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen BRF Propellern är en äkta bostadsrättsförening med 122 lägenheter i Täby. Föreningen bildades år 1957 och har fått betyget A för år 2019
Anteckningar Cykelförråd: Föreningen har gemensamt cykelförråd, uteplats samt tvättstuga med torkrum. Cykelförråden är placerade på entréplan. Tvättstuga: Tvättstugan ligger på bottenplanet på Hangarvägen 3. Förråd: Varje lägenhet har tillgång till ett källar- och matförråd. Dessa är belägna på botten- eller källarplan i den fastighet man bor i. Soprum: Finns på Hangarvägen 5 i entréplanet till höger om entrédörren. Nyckel är densamma som till tvättstugan. Förskola Förskola Hytten Täby Waldorfförskolor Hägernäs Förskola Röhälls Förskola Förskola Hästängen Grundskola Täby Friskola-Hägernäs Waldorfskolan i Norrort Viggbyskolan
Antal lägenheter 122
Renoveringar 2007-2008 Relining av stående stammar genomfördes under
2008 Bergvärme installerades
2013 Hissar
2014 anslutning till fjärrvärmenätet. Förberedelser för sammankoppling av bergvärme och fjärrvärme.
2014 Asfaltering av p-platser och de öppna ytorna utanför portarna samt ytan vid kontorslokalen.
2015 Relining av bottenplattorna hus 1, 3, och 5. Relining sker av fastighetens liggande stammar och de sista delarna avslutades 2017.
2015 Fortsatt arbete med radiatorer och ventilation
2017 Fönsterbyte påbörjas i oktober och avslutas senvåren 2018
Parkering Föreningens parkeringsplatser är ingen rättighet som automatiskt följer med bostadsrätten. Kö till p-plats finns.
Tv och bredband TV: Föreningen har ett avtal med Comhem där 8 analoga kanaler ingår Bredband: Obenetwork levererar bredband i föreningens fastigheter. Priserna Propellern förhandlat fram med Obenetwork är följande: 100/100 Mbit/s – 200kr/mån 1000/1000 Mbit/s – 350kr/mån Samtliga priser är inklusive 25% moms och tjänsterna har ingen bindningstid. Beställning görs genom detta formulär, ett mail till info@obenetwork.com eller via telefon, 08 124 418 88
Övrigt Cykelförråd: Föreningen har gemensamt cykelförråd, uteplats samt tvättstuga med torkrum. Cykelförråden är placerade på entréplan.
Tvättstuga: Tvättstugan ligger på bottenplanet på Hangarvägen 3.
Förråd: Varje lägenhet har tillgång till ett källar- och matförråd. Dessa är belägna på botten- eller källarplan i den fastighet man bor i.
Soprum: Finns på Hangarvägen 5 i entréplanet till höger om entrédörren. Nyckel är densamma som till tvättstugan.

Förskola
Förskola Hytten
Täby Waldorfförskolor
Hägernäs Förskola
Röhälls Förskola
Förskola Hästängen

Grundskola
Täby Friskola-Hägernäs
Waldorfskolan i Norrort
Viggbyskolan

Dokument

Området

Hägernäs är ett populärt område i östra Täby, intill vattnet. Området är omgivet av Stora Värtan och Rönningesjön. Här bor man i direkt närhet till grönområdet och vackra promenadstråk.

Närområde

Hägernäs Centrum erbjuder livsmedelsbutik, restaurang, pizzeria.

Kommunikation

Roslagsbana med station Hägernäs Station. Tåget går mot Tekniska Högskolan och Österskär. Buss 604 tar dig från Hägernäs direkt till Danderyds sjukhus via Täby Centrum.

Parkering

Fri parkering - se utsatta skyltar.

Räkna på ditt nya boende