Näsby Park, Täby

Nytorpsvägen 52

Kommande försäljning. Kontakta mäklare för mer information

+ Magisk uteplats
+ Optimalt solläge
+ Välplanerad bostad

Varmt välkommen till Nytorpsvägen 52. Inbjudande och trevligt boende med generös, stenlagt uteplats. Här används samtliga 35 kvadratmeter och passar både för dig som letar efter din första lägenhet alternativt för er som söker en bostad tillsammans. Öppen planlösning med kök och vardagsrum i direktanslutning till varandra. Generösa fönsterpartier med härliga ljusinsläpp. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng.

Lägenheten ligger belägen i populära Centralparken. I Centralparken som ligger precis utanför dörren finner du ett utomhusbad som har öppet hela sommaren, tennisbana, motionsspår ihop rejäla gräsytor för rekreation, träning och härliga grillkvällar. Goda kommunikationer till Stockholm via buss alternativt Roslagsbana. Gångavstånd till populära Täby Centrum och Näsby Parks Centrum.
Kontakta mäklaren ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-555 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 35 kvm
Avgift 2541 kr/mån
Rum 1,5
Hiss Ja
Byggnadsår 2017
Pris 2 125 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Oscar Hallbygård
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 10 71
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Optimalt planerat boende med stor, solig uteplats.

Print 16 Print 21 Print 18 Print 22 Print 10 Print 11 Print 9 Print 13 Print 5 Print 14 Print 4 Print 7 Print 12 Print 8 Print 15 Print 3 Print 1 Print 6 Web 24 Web 23 Web 22

Print 16
Print 16
Print 21
Print 21
Print 18
Print 18
Print 22
Print 22
Print 10
Print 10
Print 11
Print 11
Print 9
Print 9
Print 13
Print 13
Print 5
Print 5
Print 14
Print 14
Print 4
Print 4
Print 7
Print 7
Print 12
Print 12
Print 8
Print 8
Print 15
Print 15
Print 3
Print 3
Print 1
Print 1
Print 6
Print 6
Web 24
Web 24
Web 23
Web 23
Web 22
Web 22

Planritning

Oscar Hallbygård

Oscar Hallbygård

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Nytorpsvägen 52

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1,5
Boarea 35 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Hall:
Ljus hall med vitmålade väggar. Här finns hatthylla och plats för avhängning av ytterkläder. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar.

Badrum:
Stilrent och helkaklat badrum med egen kombinerad Tvättmaskin/Torktumlare. Duschhörna med vikbar glasvägg, tvättställ, wc samt handfat med underhängd kommod. Praktiska badrumsskåp och skötbänk.

Kök:
Ljus och modernt kök med vita, släta köksluckor från Marbodal. Köket ligger i direktanslutning till vardagsrum och här finns gott om förvaringsskåp och arbetsytor. Integrerad ugn, häll, mikro, diskmaskin samt kyl/frys. Separat matplats för 4 personer.

Vardagsrum:
Trevlig sällskapsrum med egen utgång till bostadens egna altan. Plats för soffgrupp.

Sovrum:
Tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng. Gott om garderober i form av en garderobsvägg med skjutdörrar.

Altan:
Generös, stenlagd uteplats med gott om soltimmar. Utsikt mot föreningens innergård.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 35 kvm
Byggnadsår 2017
Fönster 3-glas

Energideklaration

Ekonomi

Lägenhetsnummer 21002 i Brf Fantasibacken
Pris 2 125 000 kr utgångspris
Avgift 2541 kr/mån
Kommentar inkl värme, kallvatten samt förråd. (Obligatoriskt tillägg på varmvatten på ca 100 kr/mån samt tv/telefoni/bredband på 220 kr/mån )
Driftkostnad 3 650 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 850 kr
  • Hushållsström: 1 800 kr

Andel i förening 0,811%

Förening

Föreningsnamn Brf Fantasibacken
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769630-7763
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Fantasibacken består av 77 moderna lägenheter med en trevlig innergård. Husen stod klara under 2016/2017 och byggdes av JM. Här bor man i direkt närhet till natur och grönska kring Centralparken. I Centralparken finns promenadstråk, lekplatser och Norskogsbadet. Boendet ligger även med gångavstånd till Roslags Näsby Trafikplats alternativt Näsby Parks Centrum och Roslagsbanan.
Anteckningar Gemensamma utrymmen: Innergård med lekplats, cykelförråd, gemensamma mindre förråd i källare för barnvagn och cykel. Extra förråd finns att hyra förutom det som nuvarande ägare disponerar över. Du har även möjlighet att hyra odlingslott för 400 kr/år.
Antal lägenheter 77
Renoveringar Inga planerade renoveringar.
Parkering Föreningen har garage i källaren för 900 kr i månaden och det är för närvarande ingen kö till dessa. Det finns dessutom parkeringsplatser utomhus och till dessa är det kö. De kostar 600 kr i månaden.
Tv och bredband Föreningen har avtal med Telia om leverans av bredband, vilket består av ett så kallat Tripel Play-funktion som levererar Digital-TV, telefon och internet anslutning som läggs på i månadsavin.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Övrigt Gemensamma utrymmen: Innergård med lekplats, cykelförråd, gemensamma mindre förråd i källare för barnvagn och cykel. Extra förråd finns att hyra förutom det som nuvarande ägare disponerar över. Du har även möjlighet att hyra odlingslott för 400 kr/år.

Dokument

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närområde

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg.
Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Räkna på ditt nya boende