Täby Centrum, Täby

Grindtorps Skolgränd 44

+ Granne med Täby centrum
+ Optimal planlösning
+ Stor balkong i sydvästläge
+ Nära kommunikationer och natur

Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostad och eventuell förhandsvisning. Anton Zellman 072 555 02 26 alternativt anton.zellman@mohv.se

Välkommen till denna välplanerade etta med stor balkong i sydvästläge. Lägenheten bjuder in till en öppen planlösning för att skapa rymd och atmosfär i ytorna kök och vardagsrum. Från hallen kommer du in i det stora rummet där du möts av de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet kommer ni ut på balkongen mot innergården. Gott om förvaring med garderober. Badrummet är utrustat med dusch, wc, tvättmaskin samt skåp för förvaring.

Brf pegasus i Täby ligger intill Täby centrum, ett av Sveriges största köpcentrum med service, shopping och nöjen inom alla tänkbara områden. Om du vill bo i Täby så är det den här adressen som har bäst tillgänglighet för kommunikation åt alla håll, under alla tider på dygnet. Ostört område då det inte passerar någon trafik framför bostaden.

Föreningen ligger i skyddat läge för både vind och insyn. Hissen är rymlig och tar dig direkt ner till garaget och källarförrådet. Utrymme för källsortering av sopor, cykelrum finns i entréplan.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 34 kvm
Avgift 2613 kr/mån
Rum 1
Våning 2 av 4
Hiss Ja
Byggnadsår 2017-2018
Pris 2 350 000 kr eller högstbjudande

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Vera Safi
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 06 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Grindtorps Skolgränd 44

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 34 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Hall
Ljus och rymlig hall med stilrent klinkergolv. Genomgående parkettgolv i hela lägenheten. Plats för avhängning av ytterkläder samt väggfasta garderober med skjutbara spegeldörrar.

Badrum
Helkaklat badrum intill hall. Infällda spotlights i tak, duschhörna med vikbar duschvägg, wc, samt handfat med badrumsskåp.

Vardagsrum
Spatiöst sällskapsrum med fantastiska fönsterpartier. Utgång till balkong. Vardagsrummet ligger i direktanslutning till kök i en så kallad öppen social planlösning.

Förråd
Till lägenheten tillhör förråd.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 34 kvm
Byggnadsår 2017-2018
Fönster 3-glas

Energideklaration

Utförd Ja
Datum 2020-06-26
Primärenergital 81

Ekonomi

Lägenhetsnummer 31205 i BRF Pegasus i Täby
Pris 2 350 000 kr eller högstbjudande
Avgift 2613 kr/mån
Kommentar inkl värme, vatten, förråd (Tillägg för Bredband/TV/Telefoni på 220 kr/mån)
Driftkostnad 3 100 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 300 kr
  • Hushållsström: 1 800 kr

Driftskostnader utifrån schablon

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.

Förening

Föreningsnamn BRF Pegasus i Täby
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769632-6904
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Pegasus består av 99 moderna och lyxiga lägenheter med träfasader som harmonierar fint med den omkringliggande skogsdungen. Närområdet är mycket barnvänligt med bilfri parkmiljö utanför dörren. Dessutom har du och familjen nära till fritidsaktiviteter samt skola och barnomsorg. Bostadsrättsföreningen har en övernattningslägenhet med kök, sovrum och vardagsrum som medlemmar får hyra för övernattande gäster.
Föreningens ekonomi Styrelsen har beslutat att höja årsavgifterna med 2% enligt den ekonomiska planen.
Antal lägenheter 99
Renoveringar Under 2021 kommer föreningen att ha lite extra kostnader för trädgårdsskötsel och luftfilterbyten. Brf har även för kommande år budgeterat för införande av ett nytt inpasseringssystem med porttelefoner och tagg för att ersätta portkod.
Parkering Totalt 72 garageplatser samt 3 MC-platser för uthyrning. Uthyrningen av föreningens parkeringsplatser i garage samt utvändigt administreras av Q-park
Tv och bredband Föreningen har avtal med TeliaSonera AB. En digitalbox per lägenhet för TV ingår. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning.

Dokument

Området

Täby Centrum ligger beläget i centrala delarna av Täby Kommun. Området präglas både utav köpcentrum samt bostäder. Täby Centrum är en av Nordens största köpcentrum och här finns allt du kan önska dig. Här finns den underbara kombinationen puls och natur. Ta en promenad i Ensta-spåret eller Stolpaskogen.

Närområde

I Täby Centrum finns 215 butiker, 34 restauranger och caféer. Livsmedelsbutiker, apotek och gym. Läs mer på https://www.tabycentrum.se/

Kommunikation

Från Täby Centrum går både buss och tåg söderut och norrut. Härifrån tar du dig enkelt in till Tekniska Högskolan samt Danderyds sjukhus. Det finns även utomordentliga kommunikationer mot Vallentuna, Hägernäs, Gribbylund, Täby Kyrkby och Åkersberga.

Räkna på ditt nya boende