TÄBY

Hägerneholmsvägen 6A

+ Inglasad balkong
+ Optimal planlösning för 1-2 personer
+ Snygga detaljer
+ Goda kommunikationsmöjligheter
+ Gemensam takterrass

För mer information kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se

Mycket fin och modern lägenhet med stora sociala ytor. Lägenheten ligger placerad i nya och växande området Hägerneholm. Lägenheten disponerar två rum och kök. Direkt från hallen ser du genom det ljusa allrummet som leder till de stora fönsterpartierna. Detta rum är den sociala ytan i lägenheten där både kök och vardagsrum smälter ihop i en härlig miljö. Sovrummet har fönsterparti och mycket garderober för förvaring. Badrum utrustat med alla förnödenheter.

Föreningen disponerar en gemensam takterrass samt balkonger i soligt läge på varje våningsplan för vem som helst att nyttja. Dessa är oftast lediga så bara att ta med sin brassestol upp och sätta sig i solen.

Denna lägenhet ligger i Täbys mest moderna område, Hägerneholm. Här finner du allt från närservice, restaurang med takbar, utegym, innegym, springspår, lekplatser, skolor och mycket mer.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 41 kvm
Avgift 2836 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 2018
Pris 1 995 000 kr som utgångsbud

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hägerneholmsvägen 6A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 41 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Vardagsrum
Stort och hemtrevligt allrum inrett för kök, vardagsrum och matplats. Genom det stora glaspartiet erbjuds ett härligt ljus hela dagen. Här finns en öppet yta med möjlighet till soffgrupp för stora sällskap samt matgrupp. Utgång till den inglasade balkongen. Det moderna vita köket består av ugn samt över och under luckor med gott om förvaring, häll, diskmaskin och fläkt.

Sovrum
Stort sovrum med plats för dubbelsäng. I sovrummet finns god plats med förvaring i form av garderober och hyllor längst en av väggarna.

Badrum
Stort badrum med mörkt klinkergolv och vita kakelväggar. wc, dusch, tvätt- och torkmaskin, spegel samt kommod. Förvaring i form av ljusa skåp och spotlights i taket.

Övrigt
Till lägenheten erbjuds förråd i lägenheten samt gemensam takterrass och gemensamma balkonger på varje våningsplan.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 41 kvm
Byggnadsår 2018
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2020-04-20
Primärenergital 85

Ekonomi

Lägenhetsnummer A1208 i Brf Orion i Hägerneholm
Pris 1 995 000 kr som utgångsbud
Avgift 2836 kr/mån
Kommentar inklusive, värme, vatten förråd, bredband och tv. Debitering av varmvatten sker efter förbrukning i efterhand.
Driftkostnad 3 700 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 700 kr
  • Hushållsström: 2 000 kr

Driftskostnader utifrån schablon

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,864%

Förening

Föreningsnamn Brf Orion i Hägerneholm
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769630-2459
Äkta/oäkta förening Oäkta
Anteckningar Gällande månadsavgifter: UPPVÄRMING OCH RENHÅLLNING Kostnad för uppvärmning och avfall (hushållssopor) ingår i månadsavgiften. AVFALL, VATTEN OCH EL Kall- och varmvatten ingår i separat månadsavgift med schablonbelopp men debiteras efter faktiskt förbrukning. Hushållsel betalas separat av bostadsrättshavaren. DRIFT OCH SKÖTSEL Bostadsrättsföreningen ansvarar för drift och skötsel av gemensamma utrymmen och markytor. Kostnad för detta ingår i månadsavgiften. HEMFÖRSÄKRING Kostnad för den egna hemförsäkringen betalas av bostadsrättshavaren. Bostadsrättstillägg för samtliga bostäder ingår i bostadsrättsföreningens fastighetsförsäkring och ingår i månadsavgiften. PARKERING I Brf Orion kan medlemmarna köpa garageplats av föreningen. Utanför huset finns också cykelparkering. FÖRRÅD Till lägenheterna hör ett förråd om ca 1,5 m² vilket ingår i månadsavgiften. TV/TELEFONI/INTERNET Bostadsrättsföreningen tillhandahåller bredband/trådlöst internet, bredbandstelefoni och digital TV i grundutbud vilket ingår i månadsavgift. Samtalskostnader betalas av bostadsrättshavaren. (mot en obligatorisk årsavgift på 3228 kr per år).
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 138
Parkering Det finns betalparkeringar och besöksparkeringar på gatan.
Tv och bredband Telia 100/100 mbit/s tv-utbud grundutbud Telia ”lagom” obligatoriskt tillägg i avgiften på 269 kr i månaden.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Kopare
Övrigt Gällande månadsavgifter:

UPPVÄRMING OCH RENHÅLLNING
Kostnad för uppvärmning och avfall (hushållssopor) ingår i månadsavgiften.

AVFALL, VATTEN OCH EL
Kall- och varmvatten ingår i separat månadsavgift med schablonbelopp men debiteras efter faktiskt förbrukning. Hushållsel betalas separat av bostadsrättshavaren.

DRIFT OCH SKÖTSEL
Bostadsrättsföreningen ansvarar för drift och skötsel av gemensamma utrymmen och markytor. Kostnad för detta ingår i månadsavgiften.

HEMFÖRSÄKRING
Kostnad för den egna hemförsäkringen betalas av bostadsrättshavaren. Bostadsrättstillägg för samtliga bostäder ingår i bostadsrättsföreningens fastighetsförsäkring och ingår i månadsavgiften.

PARKERING
I Brf Orion kan medlemmarna köpa garageplats av föreningen. Utanför huset finns också cykelparkering.

FÖRRÅD
Till lägenheterna hör ett förråd om ca 1,5 m² vilket ingår i månadsavgiften.

TV/TELEFONI/INTERNET
Bostadsrättsföreningen tillhandahåller bredband/trådlöst internet, bredbandstelefoni och digital TV i grundutbud vilket ingår i månadsavgift. Samtalskostnader betalas av bostadsrättshavaren. (mot en obligatorisk årsavgift på 3228 kr per år).

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende