Visningar

Söndag 24 Oktober KL: 13:00 - 13:30 Öppen visning - Varmt välkommen! Anmäl dig gärna Boka
Täby Centrum, TÄBY

Grindtorps skolgränd 28

+ Granne med Täby centrum
+ Optimal planlösning
+ Nära kommunikationer och natur

Kontakta ansvarig mäklare Ida Brandt 072 555 01 46 alternativt ida.brandt@mohv.se för mer information.

Välkommen till denna välplanerade tvåa med balkong i härligt söderläge. Lägenheten bjuder in till en öppen planlösning för att skapa rymd och atmosfär i ytorna kök och vardagsrum. Från hallen kommer du in i det stora rummet som kombinerar kök och vardagsrum. Från vardagsrummet kommer ni ut på balkongen mot innergården. Sovrummet har gott om förvaring i den angränsande klädkammaren. Badrummet är utrustat med dusch, wc, tvättmaskin samt skåp för förvaring.

Brf polstjärnan i Täby ligger intill Täby centrum, ett av Sveriges största köpcentrum med service, shopping och nöjen inom alla tänkbara områden. Om du vill bo i Täby så är det den här adressen som har bäst tillgänglighet för kommunikation åt alla håll, under alla tider på dygnet. Ostört område då det inte passerar någon trafik framför bostaden.

Föreningen är utformad som en hästsko och denna bostad ligger i skyddat läge. Hissen är rymlig och tar dig direkt ner till garaget och källarförrådet. Utrymme för källsortering av sopor, cykelrum, övernattningsrum och styrelserum finns i entréplan. Föreningen består av totalt 125 bostäder.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 52 kvm
Avgift 3159 kr/mån
Rum 2
Våning 4 av 7
Hiss Ja
Byggnadsår 2017
Pris 2 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Ida Brandt
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 01 46
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Jacob Gustafsson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 01 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Planritning
Planritning
Ida Brandt

Ida Brandt

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Grindtorps skolgränd 28

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 52 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 52 kvm
Byggnadsår 2017
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

HALL

Välkomnande rymlig hall med hatthylla direkt till vänster och garderob samt plats för ytterligare förvaring. Bostaden har genomgående vitmålade väggar samt golv i ekparkett.

KÖK

Ett modernt och tidslöst kök från Marbodal med specialvalda material och vitvaror från Siemens. Här har vi även en grå bänkskiva i laminat, gråa stenskivor ovanför arbetsytan, integrerad diskmaskin, induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggd micro samt ugn och kyl/frys.

VARDAGSRUM

Det stora vardagsrummet är utformat för att vara praktiskt och socialt. Även här är det vitmålade väggar och golv i ekparkett samt ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterna. Från vardagsrummet tar du dig ut till balkongen i härligt söderläge.

SOVRUM

I det stora sovrummet så finns det gott om plats för en king-size-bed, sängbord och ett eventuellt skrivbord. Från sovrummet har vi även direkt anslutning till klädkammaren där du får plats med din garderob för årets alla väder.

BADRUM

Det stora badrummet grått klinker och vitt kakel. Det är utrustat med badkar, dusch, WC, kombinationstvättmaskin/torktumlare, handdukstork, handfat i kommod och spegel med belusning.

BALKONG

Stor balkong i söderläge med plats för lounge möbler eller matbord.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja
Datum 2020-04-03
Primärenergital 67

Ekonomi

Lägenhetsnummer 860-1-11403 i Brf Polstjärnan
Pris 2 995 000 kr
Avgift 3159 kr/mån
Kommentar + obligatorisk tillägg på 220kr för bredband och tv. = Totalt 3379kr
Driftkostnad 2 485 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 445 kr
  • Hushållsström: 2 040 kr

Andel i förening 0,5961%

Förening

Föreningsnamn Brf Polstjärnan
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769631-1351
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen består av 125 ljusa och yteffektiva lägenheter i en byggnad om åtta våningar.
Till varje lägenhet hör ett separat förråd vars storlek är anpassad till respektive lägenhet. De är placerade i källarplanet.
I entréplanet finns förutom lägenheter utrymme för källsortering av sopor, styrelserum och gästlägenhet med övernattningsrum för släkt och vänner. Lägenheterna i det hästskoformade huset är fördelade på fem trapphus och under huset finns källarföråd och garage.
Garageplatserna nås bekvämt via hiss från bostadsplanet vilket gör att man får en bilfri boendemiljö på gården.
Nära till centrum och med gångavstånd till det mesta. Här hittar du ett av Sveriges största köpcentrum med service, shopping och nöjen inom alla tänkbara områden.
Pendla bekvämt till Stockholm City på 20 minuter med Roslagsbanan eller ta någon av busslinjerna som avgår från terminalen vid Täby centrum.
Föreningens ekonomi Brf har inga planer på höjning eller sänkning av avgifterna. Brf har ett högt positivt kassaflöde och de använder pengarna för att betala av lån på fastigheten och försöker minimera kostnader.
Antal lägenheter 125
Renoveringar Inga planerade renoveringar
Parkering Bostadsrättsföreningen disponerar garageplatser med direktaccess via hiss. Kort kö - sök plats via styrelsen. Gratis gästparkering inom området. Betalparkering finns i anslutning till Grindtorpskyrkan. En vanlig plats kostar 1050 kr och en elbilsplats kostar 1750 och då ingår elen.
Tv och bredband Ingår i Telia Triple Play. En digitalbox per lägenhet. Grundutbud Lagom ingår. Övriga tillägg beställs till självkostnad genom Telia.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Kopare

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende