Täby Centrum, Täby

Göran Elgfelts Gata 1A, vån 4

+ Centralt läge
+ Balkong med förmiddagssol
+ Högt upp i huset
+ Generösa ytor och gott om förvaring

Detta är en kommande bostad. Kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 för mer information.

Nu har du chansen att slå till på ditt nästa drömboende mitt i Täbys hjärta. Denna optimalt planerade två med gott om förvaring och balkong i högt läge kommer nu att saluföras. En välkomnande hall med mycket förvaring som leder in i det stora sällskapsrummet med den öppna planlösningen och utgång till balkongen med förmiddagssol. Vidare in i lägenheten har du sovrummet med möjlighet att gå in från två håll samt en stor klädkammare. Här får du optimal närhet till Täby centrum och all dess service och restaurangliv. Du har Täbys busstorg och roslagsbanan 50 meter från porten. Denna lägenhet är perfekt för dig/er som vill ha absolut närhet till kommunikation in till Stockholms city och samtidigt bekvämligheten med att ha all närservice man kan tänka sig endast 30 sekunder från ytterdörren.

Runt omkring Täby torg finns även mycket natur och friluftsspår samt ett nytt utegym och flera gymkedjor. Även flertalet gymnasium och skolor finns det gott om i området runt Täby centrum. Om du vill gå ut och äta och kanske ta ett glas till maten så behöver du inte tänka på att du inte kan köra bilen hem sen då du endast kan gå några minuter så är du hemma.

2016 färdigställde byggföretaget Besqab Brf Estrid i Täby Centrum. Brf Estrid består av kvadratsmarta lägenheter om 1-5 rum. Bostäderna präglas av tidlös industridesign och stora fönsterpartier, genomtänkta detaljer och rejäla material.

Till föreningen hör en lummig innergård med eftermiddagssol. Varmt välkomna att uppleva denna bostad på en visning. Kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 för mer information.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 45 kvm
Avgift 3208 kr/mån
Rum 2
Våning 4 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 2016
Pris

Ansvarig mäklare
Anton Zellman
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 02 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Ida Brandt
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 01 46
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Välplanerad 2:a mitt på Täby torg med balkong och klädkammare

Planritning

Planritning
Planritning
Anton Zellman

Anton Zellman

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Göran Elgfelts Gata 1A, vån 4

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 45 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Hall
Stor och rymlig hall med gott om förvaring i form av garderober längst hela långväggen.

Vardagsrum / Kök
Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Här finns plats för soff-och matgrupp. Köket är fullt utrustat med häll, ugn, mikro, diskmaskin, kyl/frys och förvaring i skåp och luckor. Utgång till balkongen med härlig förmiddagssol.

Sovrum
Ljust och generöst sovrum med ingång från två sidor samt en stor klädkammare. Här finns det även plats för sängbord på båda sidor av sängen.

Badrum
Rymligt badrum som är utrustat med dusch med glasväggar, wc, kommod och tvättmaskin.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 45 kvm
Byggnadsår 2016
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Utförd Ja
Datum 2019-04-03
Primärenergital 92

Ekonomi

Lägenhetsnummer 111401 i Brf Estrid
Avgift 3208 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår, värme, bredband/Tv, vatten, förråd. (Utöver avgiften tillkommer obligatoriskt tillägg för el på ca 87 kr / mån samt ca 104 kr/mån för varmvatten vilket justeras efter användning).
Driftkostnad 341 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 104 kr
  • Försäkring: 150 kr
  • Hushållsström: 87 kr

Driftskostander utifrån schablon.

Andel i förening 1,5422%

Förening

Föreningsnamn Brf Estrid
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769628-0382
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Arkitekt är Mats Marnell på ETTELVA Arkitekter tillsammans med Besqab färdigställde 2016 Brf Estrid i Täby Centrum. Brf Estrid består av kvadratsmarta lägenheter om 1-5 rum. Bostäderna präglas av tidlös industridesign och stora fönsterpartier, genomtänkta detaljer och rejäla material. Här finns kvadratsmarta om 1-5 rum. Huset ligger i ett mycket bra läge invid Täby torg och andas tidlös industridesign med vackra stora fönster, genomtänkta detaljer och rejäla material. Alla lägenheter har balkong alternativt terrass och i bottenplanet finns det affärslokaler. Under huset finns garage och hissen går direkt från huset ner i garaget. Husen i kvarteret omsluter en fin innergård. Här bor du med stadspuls, nära shopping, avkoppling och kommunikationer såsom buss och Roslagsbanan.
Antal lägenheter 62
Renoveringar Inga planerade renoveringar kända
Parkering Totalt finns 35 parkeringsplatser, varav 5 med elstolpe (OBS! Det är ett vanligt 220 v uttag – ingen snabbladdning) Parkeringsplats kostar 1 100 kr/månad för en enkelplats och 1300 kr/mån för en dubbelplats (två platser efter varandra) och 1 300 kr/månad för parkering med elstolpe. Ingen gästparkering finns, men Täby Centrum har ett stort antal parkeringsplatser.
Tv och bredband Ansluten till kabelnät. Grundutbud ingår i avgiften från bredbandsbolaget. Bredband ingår i avgiften 100 Mbit/s, Telenor.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Kopare

Dokument

Området

Täby Centrum ligger beläget i centrala delarna av Täby Kommun. Området präglas både utav köpcentrum samt bostäder. Täby Centrum är en av Nordens största köpcentrum och här finns allt du kan önska dig. Här finns den underbara kombinationen puls och natur. Ta en promenad i Ensta-spåret eller Stolpaskogen.

Närområde

I Täby Centrum finns 215 butiker, 34 restauranger och caféer. Livsmedelsbutiker, apotek och gym. Läs mer på https://www.tabycentrum.se/

Kommunikation

Från Täby Centrum går både buss och tåg söderut och norrut. Härifrån tar du dig enkelt in till Tekniska Högskolan samt Danderyds sjukhus. Det finns även utomordentliga kommunikationer mot Vallentuna, Hägernäs, Gribbylund, Täby Kyrkby och Åkersberga.

Räkna på ditt nya boende