Hägernäs Strand, Täby

Catalinavägen 8

Kommande försäljning. Kontakta mäklare för mer information.

+ Genomgående planlösning
+ Dubbla balkonger
+ Sjöutsikt
+ Garage i huset

Varmt välkommen till Catalinavägen 8. Populär lägenhet med en genomgående planlösning med dubbla balkonger. Här bor du i ett ostört läge med fönster i två väderstreck. Optimalt planerat boende med två generösa sovrum, tillbyggd klädkammare, badrum med egen tvättdel och rymlig sällskapsdel. Lägenheten har en social och öppen planlösning med stora fönsterpartier med sol från morgon till kväll. Här bor du i en attraktiv och populär bostadsrättsförening med direkt närhet till strandpromenaden och Stora Värtan.

Hägernäs Strand är ett vackert område med nybyggda hus beläget precis invid Hägernäsviken. Här kan du promenera längst med den vackra strandpromenaden, bada från både stege/brygga och stranden. I Hägernäs Strand finns också hunddagis, förskolor, skolor, fotbollsplaner, tennishall, volleybollplan, grillplatser, ishall och flertalet trevliga restauranger och caféer.

Har du bil är du snabbt ute på E18 på bara någon minut och övrig kommunikation går med Roslagsbanan med närmsta hållplats Hägernäs, alternativt buss 629 mot Danderyds sjukhus. Direktbuss 604 till Täby centrum.

Vill du veta mer om försäljningen, bostaden, föreningen eller området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Oscar Hallbygård 072 555 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information. Välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 83 kvm
Avgift 3041 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 4
Hiss Ja
Byggnadsår 2013
Pris 4 195 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Oscar Hallbygård
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 10 71
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Susanne Hjort
Reg. Fastighetsmäklare
0709-39 18 18
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Optimalt boende i Hägernäs Strand.

Planritning

Oscar Hallbygård

Oscar Hallbygård

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Catalinavägen 8

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 83 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 83 kvm
Byggnadsår 2013
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall:

Rymlig entré med plats för avhängning av ytterkläder. Genomgående målade väggar och parkettgolv. Intill hallen finns en klädkammare.

Vardagsrum:

Generöst sällskapsrum med stora fönsterpartier. Nuvarande ägare har byggt till en klädkammare/kontor intill vardagsrummet. Utgång till balkong mot vattnet.

Kök:

Stilrent kök med stor matplats för familj och vänner. Vita skåpluckor med mörk arbetsbänk. Integrerad diskmaskin, ugn, häll samt kyl/frys. Här finns goda arbetsytor och skåpförvaring. Utgång till balkong mot innergård.

Badrum:

Helkaklat badrum med hörndusch samt duschvägg. Tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk.

Sovrum 1:

Stort master bedroom med plats för dubbelsäng. Garderobsvägg med skjutbara garderobsdörrar.

Sovrum 2:

Bostadens andra sovrum som idag disponeras som barnrum men går att använda som sovrum/gästrum/kontor.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja
Datum 2015-07-01
Primärenergital 70

Ekonomi

Lägenhetsnummer 31101 i Brf Catalinabacken
Pris 4 195 000 kr utgångspris
Avgift 3041 kr/mån
Kommentar inkl vatten, värme, kabel tv, bredband, förråd
Driftkostnad 5 100 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 100 kr
  • Hushållsström: 3 000 kr

Driftskostnad enligt schablon

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,34603%

Förening

Föreningsnamn Brf Catalinabacken
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769624-1186
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen nom föreningens fastighet finns det 3 flerbostadshus i 5 till 6 våningar med totalt 66st bostadsrättslägenheter, total boarea c:a 6 381 kvadratmeter och 6 lokaler med en total lokal area om c:a 369 kvadratmeter. Föreningar disponerar totalt 91st parkeringsplatser, varav 69 bilplatser och tre MC platser i gemensamhetsgarage samt 19 utomhusbilsplatser.

Till varje bostadsrättslägenhet hör ett separat förråd vars storlek är anpassad till lägenhetsstorlek. Alla förråd är placerade i källarplanet.
Garageplatserna nås bekvämt via hiss från bostadsplanet vilket gör att man får en bilfri boendemiljö på gården.
Gården är rik på växtlighet. Lekplatser med gungor, sandlådor och lekskulpturer gör parken välkomnande för barn.
Brf Catalinabacken ligger i natursköna Hägernäs Strand inom Täby Kommun.
Pendla bekvämt till Stockholm City på 20 minuter med Roslagsbanan eller ta någon av busslinjerna som avgår från stationen Hägernäs.
Antal lägenheter 66
Antal lokaler 6
Parkering Inomhusgarage med 69 platser för personbilar och 3 platser för motorcyklar finns i fastighetens källarplan. Garageplatserna disponeras enbart av föreningens medlemmar som kan hyra garageplats för bil för 700 kronor/månad och för motorcykel för 300 kronor/månad. För närvarande är 12 av platserna anpassade för elbilar, ett fast påslag, 250 kronor/månad, för dessa platser tillkommer. Gemensamhetsgaraget delas med grannföreningen Brf Catalinahöjden.
Tv och bredband I månadsavgiften i ngår i Telia Triple Play. En Wifi-router till samt två TV boxar ingår till varje lägenhet och hastigheten är 100/100 Mbit/s. Telia Triple Play ingår i månadsavgiften.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej

Dokument

Området

Välkommen till Hägernäs Strand, Här är området för dig som vill bo med "på landet känsla" vid havet utan att behöva resa långt bort. Området ligger på den nedlagda sjöflygflottiljens F2:s område. Idag är sjöflygklubben aktiv i området. Mycket attraktivt beläget har Hägernäs strand blivit ett av norra StorStockholms exklusivaste och attraktivaste bostadsområden. Täby kommun är en välmående kommun nära Stockholms innerstad. I Hägernäs strand är det gott om natur, bad, sport och rekreationsmöjligheter. Trevlig belyst strandpromenad som börjar längst in i viken och mynnar ut i Näsby park. Flera badbryggor längs promenadvägarna och fin sandstrand och badbrygga vid Hägernäsbadet. Båtklubben hyr ut båtar till sina medlemmar. De ordnar också festligheter som Lyskvällen och bryggträff med grill och levande musik.Se www.hagernasstrandsbryggor.se Aktiva Hägernäs Strand ordnar diverse aktiviteter. t.ex boule, föreläsningar, vinprovning, vandringar i natur, studiebesök, familjeaktiviteter, samt onsdagsklubben på Umami Sushi Café. Gröna Hägern hyr ut kolonilotter för den odlingsintresserade. Det finns även fotbollsplaner, sporthall, ishall, vandringsleder och motionsspår. I området finns det populära restaurang Pont, Umami sushi, känd för sin goda sushi. Den italienska restaurangen Piatto Fresco är känd för sina stenugnsbakade pizzor och god italiensk mat som även erbjuder lunch. Självklart finns också Mc Donalds i Hägernäsrondellen. Focus gym och träning, hunddagis, flera frisörsalonger och skönhetssalonger, galleri och ramverkstad samt inredningsbutik samt kontor finns också i området.

Kommunikation

Från Hägernäs går Roslagsbanan mot Tekniska Högskolan alternativt Österskär. Här finns även bra kommunikationer med buss som tar dig direkt in till Danderyds sjukhus alternativt Täby Centrum.

Parkering

Gott om besöksparkeringar alternativt betalparkering på utmarkerade platser

Räkna på ditt nya boende