Visningar

Söndag 24 Oktober KL: 11:30 - 12:15 Varmt välkommen på visning! Vänligen föranmäl er. Boka
Måndag 25 Oktober KL: 17:30 - 18:00 Varmt välkommen på visning! Vänligen föranmäl er. Boka
Beckomberga, BROMMA

Limonitvägen 10

- Unikt tillfälle med stor härlig uteplats på ca 15 kvm
- Mycket fint skick med öppen planlösning
- Två ordentliga sovrum
- Badrum med tvättmaskin & torktumlare
- Påtaglig radhuskänsla
- Lugnt harmoniskt läge med natur runt knuten
- Mycket bra förvaringsmöjligheter
- Bra kommunikationer.
- Stabil föreningen med god ekonomi och ägd mark

Kontakta mäklare om intresse finns till förhandsvisning.

Mer radhuskänsla än så här blir det nog inte. Med egen och väldigt privat uteplats om ca 15 kvm och lugnt läge med grönskande ytor och äppelträd utanför är detta ett mycket trevligt och unikt boende. Uteplatsen är inramad av tät frodig häck så här har ni ett grönskande uterum under långa sköna sommardagar. Perfekt för barnens lek, loungemöblerna eller familjens vovve att strosa runt på. Boende som sällan finns till salu i området. Belägen i ett lugnt och barnvänligt område med öppen social planlösning och mycket bra förvaringsmöjligheter. Stort kök med plats för ordentligt matbord och luftigt vardagsrum med gott om plats för sällskapsmöbler. Två bra sovrum med plats dubbelsäng i båda. Badrum i stilrena material med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående sobra färger.

- Till lägenheten disponeras ett vindsförråd om ca 5 kvm.
- Barnvagnsförråd finns på entréplan.
- Cykel förråd finns i separat i anslutning till huset.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 74 kvm
Avgift 4479 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 4
Hiss Ja
Byggnadsår 2010
Pris 3 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Jimmie Rönnbäck
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 30 15
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Underbar radhuskänsla. Stor privat uteplats. Insynsskyddad. Två sovrum. Gavel.

JImmie annons Stående 6 Stående 8 Stående 5 Stående 1 Stående 1 Stående 2

JImmie annons
JImmie annons
Stående 6
Stående 6
Stående 8
Stående 8
Stående 5
Stående 5
Stående 1
Stående 1
Stående 1
Stående 1
Stående 2
Stående 2

Planritning

plan
plan
Jimmie Rönnbäck

Jimmie Rönnbäck

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Limonitvägen 10

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 74 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Entréplan

RUMSBESKRIVNING
-Rymlig entréhall med plats för avhängning av ytterkläderna. Tre garderober ger bra förvaringsmöjligheter. Praktiskt med klinkergolv innanför entrén där sedan ekparkett tar vid och löper från hallen vidare in genom hela lägenheten. Säkerhetsdörr.

-Stilrent badrum med vita kaklade väggar och mörkgrått klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasvägg, handdukstork, handfat med kommod och toalett. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux, nya 2020, med praktisk arbetsbänk ovan samt väggskåp till förvaring.

-Kök med mycket goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter som räcker till. Stilrent med vita skåpluckor och vitt kakel på väggen ovanför diskbänk i rostfritt och arbetsbänk i massiv ek. Maskinellt finns kyl- och frysskåp från Miele och nya 2020, induktionshäll från Siemens ny 2020, fläkt, ugn, diskmaskin och mikro. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger härlig rymd och samtidigt trevlig kontakt mellan rummen. Matplatsen rymmer dagligdags 6-8 personer. Fönster i två väderstreck som vetter mot grönskande parken.

-Vardagsrummet är ljust och luftigt med gott om plats för sällskapsmöbler och skrivbord, byråer eller liknande. De stora fönstren bjuder på fint ljusinsläpp. Möjligheten att cirkulera genom lägenheten från vardagsrum mot köket runt hallen gör att det känns väldigt luftigt och stort.
Via vardagsrummet kommer du ut till lägenhetens oas, uteplatsen. Privat och stor med grönskande häck som ramar in och ger insynsskydd. Harmonisk plats för en avkopplande drink, en god middag eller bra bok så gör detta till ett härligt uterum under långa sköna sommardagar. Perfekt för grillen och direkt accessen till den parkliknande gården är mycket trevligt och praktiskt inslag. Otroligt smidigt om du har hund och ska ut på promenad eller om barnen vill leka eller sparka boll. Precis som att bo i villa!

-Båda sovrummen är i väldigt bra storlek där båda rymmer dubbelsäng, sängmöbler och arbetsplats. Sovrum 1 är lite större med dessutom fyra garderober och en klädkammare för mycket bra förvaringsmöjligheter. Fönster mot grönskande gården.
I sovrum 2 finns två garderober och fönster i två väderstreck där båda precis som i sovrum 1 vetter mot grönskan.

-Väggar i hall, vardagsrum och stora sovrummet målades 2020.

OMRÅDE
Stadsdelen Beckomberga har successivt växt fram de senaste 15 åren allt efter att sjukhuset Beckomberga lades ned i mitten av 1990-talet. Beckomberga präglas av en grön parkmiljö med radhus och flerfamiljshus. Inom stadsdelen finns skolor och förskolor, restaurang, gym, simhall mm. Flera bussar trafikerar området med hållplatser längs Bällstavägen och Spångavägen. I korsningen Bällstavägen/Spångavägen finns också en välsorterad ICA-butik med öppettider 07-23.

Kommunikationerna är mycket bra där T-bana nås med bara några minuters busstur alternativt promenera ca 15 minuter för att komma till Islandstorget eller ca 15 minuter till Råcksta, som närmsta stationer. T-banan tar dig då in till city på ca 20-25 min. Buss 117 (Spångavägen) tar ca 8 minuter till Brommaplan där tunnelbanan ansluter för vidare färd till City. 117 har täta turer och under rusningstid går bussen så ofta som var 5:e minut och närmsta hållplats från lägenheten är endast ett par minuter. 117 går även till Spånga station där anslutning finns till pendeltåg. Buss 113 går längs Bällstavägen mellan Islandstorget och Solna Centrum. Vid såväl Brommaplan som Spånga station går bussar som trafikerar de flesta områden i norra och västra Stockholm.

Vid Brommaplan finns all tänkbar service såsom apotek, systembolag, banker, restauranger, träningscenter, vårdcentral, närakut mm. Vid Bromma flygplats finns mycket bra shopping i moderna gallerian Bromma Blocks. Vällingby Centrum med deras stora utbud av butiker ligger också bara ca 2,5 km bort.

Bra cykelbanor gör det smidigt för hela familjen att ta sig till flertalet utflyktsmål. På kort avstånd från Beckomberga ligger Kyrksjön som tillhör Kyrksjölötens naturreservat och är en utmärkt plats för bad på sommaren och skridsko på vintern. I Norra Ängby ligger 4H-gården Björklunds Hage med fritidsgård och parklek där barnen kan klappa kaniner, får och getter, medan de vuxna samlas för en kopp kaffe i solen.

Naturen finns som sagt nära med tidigare nämnda Kyrksjön men även Judarskogens naturreservat som ligger i närheten bjuder på fantastisk natur och stillsamma Judarsjön. På promenadavstånd finns även Mälaren för bad från klipporna eller alla de olika sandstränderna vid Ängbybadet, Kaananbadet m.m. Grimstaskogen bjuder även den på härliga grönområden och fina motionsslingor. Se bifogade bilder.

Idrottslivet är utbrett och bara några minuter från lägenheten finns simhall och idrottshall i Söderberga. I närområdet finns även sim- och idrottshallen Åkeshov och Ängby IP som används främst till fotboll och friidrott. Det är även nära till Bromma Golf med korthålsbana och golfhall samt till ridning i Äppelvikens- såväl som Vällingbys ridskola.

I Beckomberga finns det flera skolor och förskolor, både privata och kommunala. Likaså i Norra Ängby, Södra Ängby och Blackeberg.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 74 kvm
Byggnadsår 2010
Fönster 3-glas isolerglas
Uppvärmning FTX-aggregat/luftburen värme/Solfångare.
Ventilation Mekanisk till och frånluft (FTX-system)

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2015-10-20
Primärenergital 62

Ekonomi

Lägenhetsnummer 31002 i BRF Stierncrona
Pris 3 495 000 kr utgångspris
Avgift 4479 kr/mån
Kommentar inkl kabel-TV & bredband Obligatoriska tillägg om 35 kr/månad för elnätavgift tillkommer. Tillkommer gör även hushållsel-, värme- och vattenkostnad där den faktiska kostnaden efter förbrukning debiteras i efterskott. Debitering sker kvartalsvis.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 4,07091%

Förening

Föreningsnamn BRF Stierncrona
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769614-3358
Gatuadress Limonitvägen 8
Postnummer 16861
Ort Bromma
Epostadress stierncrona@gmail.com
Hemsida stierncrona.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen BRF Stierncrona registrerades år 2006 och består av två stadsvillor på Limonitvägen 8 och 10, med totalt 22 bostadsrättslägenheter. Lägenheterna är om 2-5 rum och kök och mellan 56 och 134 kvm. Föreningen förvärvade sin fastighet, Hälsovården 7, när byggnaderna stod nyproducerade och inflyttningsklara 2009-2010.
För mer info besök gärna deras hemsida www.stierncrona.se
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC.
Föreningens ekonomi Föreningens ekonomi är stabil och i dagsläget finns inga beslut om avgiftsändringar.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 22
Renoveringar Föreningens byggnader är från 2009-2010. I dagsläget planeras inga större renoveringar. Föreningen följer sin underhållsplan som löper från år 2015 till 2044.
Parkering Föreningen disponerar över 17 stycken parkeringsplatser som f.n kostar från 450 kr/mån att hyra. Dessa fördelas enligt separat kö-system. Vissa p-platser har även el-stolpe. I övrigt finns det kostnadsfri besöksparkering på märkta platser i området.
Tv och bredband Anslutet till fiber. Bredband via Stokab (Stockholms stadsnät) där 1000/1000 Mbit ingår i månadsavgiften. TV via bredbandet (Sappa) där basutbudet ingår i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift 1183 kr
Pantsättningsavgift 473 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Kopare

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende