Visningar

Tisdag 25 Januari KL: 17:30 - 18:00 Bokad visning. Anmäl dig via mäklarens hemsida Boka
Centrala Handen, HANDEN

Arkens väg 5


Välkomna till Arkens väg 5 och Brf stora Arken i Haninge.

-Stor inglasad balkong
-Stabil HSB förening
-Närhet till matbutiker, restauranger, skola, kommunikationer och grönområden

Snart finns möjligheten att köpa det perfekta boendet för dig som letar efter en fin tvåa i Handen. Planlösningen är genomgående välplanerad och det första du möts av är den stora öppna hallen med gott om avhängningsmöjligheter. Intill hallen har du en stor klädkammare som utan problem går att göra om till ett sovrum. Vardagsrummet är stort och öppet och ger plats för soffgrupp och större matbord, från vardagsrummet når du balkongen. I anslutning till vardagsrummet har du köket som är ljust och trevligt med goda arbetsytor samt plats för matbord. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng. Lägenhetens badrum är stort och helkaklat i stilren design.

Området
Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område och på gångavstånd till Haninge Centrum, gym, förskolor och skolor. En promenad på ca 10 min tar dig till sjön Rudan där det finns bad, möjlighet till joggingturer och en fin frisbeegolfbana. Vintertid kan du åka skidor och skridskor där på plogade banor!

Föreningen
Brf Stora Arken i Haninge bildades 2004 och inflyttning skedde under 2007. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och består av 79 lägenheter. HSB sköter föreningens ekonomiska förvaltning.

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 68.5 kvm
Avgift 5267 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 4
Hiss Ja
Byggnadsår 2007
Pris 2 495 000 kr

Ansvarig mäklare
Felix Winnersjö
Reg. Fastighetsmäklare
0709-19 27 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Info-Corona Hemnet_Haninge

Info-Corona Hemnet_Haninge
Info-Corona Hemnet_Haninge

Planritning

Plan Arkens väg
Plan Arkens väg
Felix Winnersjö

Felix Winnersjö

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Arkens väg 5

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 68.5 kvm.
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 68.5 kvm
Byggnadsår 2007
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd , 2013-09-19
Energikonsumtion 130 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 99-2418-1-21-6
Pris 2 495 000 kr
Avgift 5267 kr/mån
Driftkostnad 250 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Övrigt: 250 kr

Andel i förening 1,28364%

Förening

Föreningsnamn HSB BRF Stora Arken i Haninge
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769611-3617
Gatuadress Arkens Väg 7
Ort Handen
Epostadress jan.andersson5@bredband.net
Hemsida https://www.hsb.se/stockholm/brf/stora-arken/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Stora Arken i Haninge bildades 2004 och inflyttning skedde under 2007. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och består av 79 lägenheter.

FÖRVALTNING
HSB sköter föreningens ekonomiska förvaltning. För trappstädning anlitas Miljöpalatset AB och för snöröjning Tingvalla Mark AB.

EKONOMI
Månadsavgiften förblev oförändrad vid årsskiftet 16-17 och 17-18. Några planer eller beslut om att ändra avgiften finns inte (2018-09-24). För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se.

TV & BREDBAND
Grundutbud för TV genom Comhem (ingår i avgiften). Bredband levereras av Bredbandsbolaget (ingår i avgiften).

FASTIGHETENS SKICK
Det finns inte några renoveringsåtgärder planerade från föreningens sida (2018-09-24).

PARKERING
Garage finns i samma hus och kostar 600 kr/mån. Parkeringplatser finns också för 300 kr/mån. Kötid kan förekomma.

GEMENSAMHETSLOKALER
Tvättstuga finns med tre tvättmaskiner, en torktumlare, en mangel och ett torkskåp. Föreningen har en trevlig innergård med lekplats för de yngre. Barnvagnsrum finns.

GEMENSAMHETSANLÄGGNING
Föreningen är tillsammans med bostadsrättsföreningarna Konjaksskutan och Fyrspännaren del i en gemensamhetsanläggning. Servitut ger grannföreningarna rätt att nyttja garage- och parkeringsplatser. För själva gemensamhetsanläggningen, dvs kvartersmark och grönytor, har delägarna upprättat en överenskommelse om förvaltningen. Gatumark och grönytor sköts gemensamt genom upphandling av tjänsterna.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt av säljaren. Spekulanter uppmanats att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Överlåtelseavgift 1593 kr
Pantsättningsavgift 683 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Dokument

Området

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område och på gångavstånd till Haninge Centrum, gym, förskolor och skolor. En promenad på ca 10 min tar dig till sjön Rudan där det finns bad, möjlighet till joggingturer och en fin frisbeegolfbana. Vintertid kan du åka skidor och skridskor där på plogade banor!

Närområde

Från området har du nära till flertalet skolor, förskolor, gymnasium och sjukhus. Är du ute efter shopping finns Haninge centrum på bekvämt promenadavstånd från bostaden med flertalet affärer, trevliga restauranger och caféer. Skulle shoppingsuget kvarstå efter ett besök i Haninge C finns både Port 73 och Länna handelsplats på rimligt avstånd.

Kommunikation

Goda kommunikationsmöjligheter med flertalet busslinjer i nära anslutning till bostaden. Bl. a. 810 som tar dig till Gullmarsplan på ca 25 min. Gångavstånd till pendeltågsstationen i Handen där tåg mot centralen och Nynäshamn avgår med jämna mellanrum.

Övrigt

Här bor man även nära Slätmossens naturpark och Rudans friluftsområde med många möjligheter till aktiviteter. Här finns fina motionsspår och vandringsleder, en stor frisbeebana och badplats. På vintern anordnas även skidspår. Även Torvalla idrottsplats med bland annat utomhusplaner för fotboll och friidrott samt sim- och idrottshallar finns på promenadavstånd från bostaden!

Räkna på ditt nya boende