Segevång, Malmö

Kronetorpsgatan 68A

Inom kort ges möjligheten att förvärva denna välplanerade trea med magisk utsikt från 8e våningen på populär adress. Med optimal planlösning tack vare sin hörnplacering erbjuder bostaden generösa, ljusa rum samt en inglasad balkong med kvällssol. Området intill är välskött och det finns flertal grönskande innergårdar för soliga dagar. Området erbjuder även allt vardagen kräver så som matbutik, vårdcentral och flertalet busshållplatser samt kort cykelavstånd till city. Kontakta mäklaren för mer information och intresseanmälan.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 71.5 kvm
Avgift 4505 kr/mån
Rum 3
Våning 8 av 9
Hiss Ja
Byggnadsår 1961
Pris 1 395 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Amanda Olofsson
Reg. Fastighetsmäklare
0709-17 06 60
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Generös gaveltrea på 8e våningen - snart till salu!

planskiss - klar

planskiss - klar
planskiss - klar
Amanda Olofsson

Amanda Olofsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kronetorpsgatan 68A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 71.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 71.5 kvm
Byggnadsår 1961
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Rum

Hall

Hissen från markplan tar oss upp till åttonde våningen. Här möts vi av en rymlig hall med plats för förvaring och byråer. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger ljust laminat.

Kök

Vidare från hallen når vi ett generöst kök som har stort ljusflöde och utsikt. Kökets generösa storlek gör att det finns gott om arbetsyta och förvaring men ger även plats för ett större matbord.

Vardagsrum

Hjärtat av bostaden är det stora vardagsrummet som har gott om naturligt ljus tack vare det stora fönsterpartiet och den inglasade balkongen som erbjuder en magisk utsikt. Planlösningen av rummet gör att man enkelt får plats med ett större matsalsbord och soffmöbler. Väggarna är även här tapetserade och golvet utgörs av original parkett.

Sovrum

Från vardagsrummet nås sovrummen. Storleken är optimal och förvaring finns smidigt i form av inbyggda garderober. Sovrummet är målad i en behaglig pastellgrön färg och på golvet ligger original stavparkett.

Sovrum

Det andra sovrummet används i dagsläget som gästrum. Rummet har liksom det andra sovrummet generösas inbyggda garderober och original stavparkett, väggarna är här tapetserade.

Badrum

Mellan kök och hall ligger bostadens badrum som innehar wc, duschkabin, handfat, spegelskåp, handdukstork samt toppmatad tvättmaskin.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2018-02-16

Ekonomi

Lägenhetsnummer 237
Pris 1 395 000 kr utgångspris
Avgift 4505 kr/mån
Kommentar ink. värme, VA, kabel-tv, bredband samt den fasta elnätsavgiften.
Andel i förening 0,27657%

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Almedal
Organisationsform Andelsratt
Organisationsnummer 746000-5395
Gatuadress Kronetorpsgatan 62
Postnummer 21226
Ort Malmö
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Hsb Brf Almedal är en äkta förening som bildades 1961 då husen byggdes. I föreningen finns det 397 bostadsrätter och 5 lokaler, varav 5 är hyresrätt och 1 bostadsrätt. Föreningen förvaltas av HSB.

HUSETS SKICK
El: Planeras att bytas, inget beslut taget i dagsläget.
Tak: Bytt 2016 och tilläggsisolering gjord av vinden.
Fasad: Renoverad och omfogad 2016.
Stammar: Föreningen planerar stambyte av vattenstammarna, planeras att påbörjas 2022.
Avloppsstammarna planeras att relinas, inget beslut taget i dagsläget.
2018 rev och nybyggdes cykelställ samt översyn av brandgator samt installation av 3 st farthinder. De införde även kollektivt bredband via Bredband 2.
Hissar: Föreningen håller på att byta ut samtliga hissar i höghusen, hissen är bytt i trappen 68A.

Föreningen har gemensamt avtal för el.


GEMENSAMMA UTRYMMEN
Fritidslokal: finns att hyra mot en kostnad på 500 kr. Här finns ett pentry, toalett, porslin samt sittplatser för 30 personer. Fritidslokalen finns att tillgå på Kronetorpsgatan 66.
Hobbylokal: I föreningen finns en mindre hobbylokal som man kan låna kostnadsfritt, placerad på Kronetorpsgatan 66.
Tvättstuga: Fräscha tvättstugor placerade i källaren på varje fastighet med digital bokning, flertalet tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.

PARKERING
Inom föreningen finns möjlighet att hyra 75 st garageplatser (ca 273 kr/mån), 180 st parkeringsplatser (ca 164 kr/mån) och cykelgarage i källare och på gården (ca 10 kr/mån). Separat kö-system tillämpas.

EKONOMI
Föreningen har beslutat att höja årsavgiften med 4% 1/1-21

TV- OCH INTERNET
TV: Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem, basutbudet plus Tv4 film och Tv4 fakta ingår i månadsavgiften.
INTERNET: Föreningen är kollektivt ansluten till Internet via Bredband 2 och ingår i avgiften.

ÖVRIGT
Föreningen har tomträtt. Tomträttsavgälden omförhandlades 2015-01-01, detta påverkade inte avgiften nämnvärt. Avgäldsavtalet löper vart 10:e år. Vid ägarbyten betalar köparen en överlåtelseavgift på 1183 kr samt en pantsättningsavgift på 473 kr till föreningen.

För ytterligare information se föreningens hemsida: http://brfalmedal.se/

Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Segevång är ett delområde i nordöstra Malmö och tillhör stadsdelen Kirseberg. Stadsplanen för Segevång utarbetades i slutet av 1950-talet av Gunnar Lindman och fastställdes 1958. Områdets bebyggelse består utav flerfamiljshus som är byggda runt 1960-talet.

Närområde

Segevång bjuder på närhet till många bekvämligheter och finner bland annat matbutiker, kafé, frisör samt gymanläggningar. Under sommarsäsongen finner vi utomhusbadet Segevångsbadet endast ett stenkast bort.

Kommunikation

Härifrån går stadsbusslinje 4 som tar oss från Segevång hela vägen ut till Bunkeflostrand med stopp genom centrala Malmö. Vi har fina och säkra cykelvägar som leder oss på endast några få minuter till exempelvis Värnhem med köpcentret Entré eller Burlöv Center. Tack vare närheten till både motorvägen och Ringvägen, tar du dig smidigt och snabbt till exempelvis Lund, Vellinge och Köpenhamn.

Parkering

I området finns möjlighet att hyra parkerings- och garageplats. På gatorna råder det till största del fri parkering.

Övrigt

Genom Segevång finner vi flertalet förskolor så som Segevång, Sege park och Lingonets förskola. För dem äldre barnen hittar vi Backaskolan som huserar ca 250 elever fördelade över årskurserna F-9.

Räkna på ditt nya boende