Budgivning pågår

Senaste bud:
3 950 000 kr

Visningar

Hindby, Malmö

Kastanjegatan 14A

Missa inte chansen att förvärva detta välplanerade radhus med en av de större tomterna i området med hörnläge! Huset erbjuder två stycken inglasade uterum varav ett utav de är vinterbonat med golvvärme samt härliga sällskapsytor i trädgården med såväl trädäck som stenplattor. Huset har både ny gaspanna samt nytt ventilationssystem. Ett hem med ett charmigt kök med lyxig utrustning så som en smakfull vinkyl samt espressomaskin, båda från Smeg. På nedanvåningen finner vi de sociala ytorna med kök och vardagsrum samt ett rymligt badrum och på ovanvåningen finner vi den privata delen med tre sovrummen och ett badrum, vilket passar utmärkt för barnfamiljen.

Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med mycket grönska. Njut av optimala kommunikationsmöjligheter tack vare närhet till inre ringvägen samt gångavstånd till närmsta busstationer där linje 3, 8 och 1 går som tar dig till bland annat knytpunkten Hyllie station. En bostad med gångavstånd till Ica maxi stormarknad och närservice.

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea/Biarea 112 kvm + 13 kvm
Rum 4 varav 3 sovrum
Tomt 209 kvm
Byggnadsår 1990
Pris 3 895 000 kr

Ansvarig mäklare
Mikaela Romner
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 04
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Barnvänligt radhus med hörntomt på trivsamma Hindby!

Planritning

Planritning vån 1
Planritning vån 1
Planritning vån 2
Planritning vån 2
Mikaela Romner

Mikaela Romner

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kastanjegatan 14A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 112 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Boarea 112 kvm
Biarea 13 kvm
Byggnadsår 1990
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Tegel
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Grundmur Betong
Tak Tegelpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Gas
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)
Övriga byggnader Förråd via uterum samt redskapsförråd i trädgården.

Rum

Uterum

Vi välkomnas i entrén till det mysiga vinterbonade uterummet med golvvärme och skjutbara glasväggar. Här finns möjlighet för matplats eller loungegrupp för hela familjen.

Kök

Väl inne i huset möts vi av en karismatisk tegelvägg mellan kök och vardagsrum. På golvet ligger klinker i en beige nyans. Ett öppet och socialt kök med gott om arbets- och förvaringsmöjligheter. Köksinredningen består av vita luckor tillsammans med smakfullt kakel i trevliga färger. Utrustningen består av ugn, mikrovågsugn, spishäll med spisfläkt, diskmaskin, kombinerad kyl och frys från 2021, en smakfull vinkyl från Smeg samt espressomaskin från Smeg. Väggarna är vitmålade.

Vardagsrum

Ett öppet vardagsrum som rymmer större soffgrupp samt matbordsmöblemang om så önskas. En utav väggarna pryds av karismatiskt tegel i en mörkgrå kulör och resterande väggar är vitmålade. På golvet vilar beiget klinker. Härifrån når vi ut till ytterligare ett inglasat uterum som passar perfekt som matsal då det finns gott om plats för ett stort matbord. Uterummet blir som ett extra rum under vår- och sommarhalvåret. På golvet ligger heltäckningsmatta i grått.

Badrum

Rymligt och stilrent badrum med vitt kakel och smakfulla mörkgrå detaljer. På golvet ligger klinker i samma mörkgråa ton. Utrustningen består av WC, dusch, två stycken tvättställ samt tvättmaskin och torktumlare. I badrummet finns även gott om förvaringsmöjligheter tack vare flertal granitbänkar längs väggen.

Sovrum 1

På ovanvåningen finner vi ett ljust sovrum med härligt ljusinsläpp tack vare stort fönster. Väggarna går i en ljus nyans och på golvet ligger parkett. Här finns goda förvaringsmöjligheter tack vare inbyggda garderober.

Sovrum 2

Ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng om så önskas. Även här finns god förvaringar tack vare inbyggda garderober längs väggen. Väggarna går i en ljusorange ton och på golvet vilar parkett.

Sovrum 3

Ett sovrum som passar perfekt som barnrum eller hemmakontor. Även här går väggarna i en ljusorange ton och på golvet ligger parkett.

Badrum

Ett helkaklat badrum med vitt kakel och stilrent klinker i en mörkare ton. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ och dusch.

Trädgård

Genom vardagsrummet når vi ut till den härliga trädgården med trädäck samt stenplattor. Här finns gott om plats för lek och aktiviteter eller avkoppling om så önskas. Njut av ett bra insynsskydd tack vare staket runt hela tomten.

Förråd

Genom uterummet på framsidan når vi även ett förråd som erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2021-11-02
Energikonsumtion 112 kWh/m2 år.
Primärenergital 76

Ekonomi

Pris 3 895 000 kr
Taxeringsvärde 2 504 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Smahusmark: 853 000 kr
  • Smahusbyggnad: 1 651 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 651 000 kr
Värdeår 1990
Fastighetsskatt 8 524 kr
Driftkostnad 35 882 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 10 680 kr
  • Hushållsström: 11 562 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 13 640 kr

I samfällighetsavgiften ingår sophämtning, kabel-tv, vatten och garage.

Tomt

Tomtarea 209 kvm
Tomttyp Friköpt
Parkering Det tillhör ett garage genom samfällighetsföreningen. Här ryms både bil och mycket extra förvaring. Samfälligheten disponerar även över parkeringsplatser som går via kösystem. För besökare finns det gratis parkering längs med Kastanjegatan.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser Detaljplan

Dokument

Området

Närområde

En bostad med gångavstånd till Ica maxi stormarknad och närservice.

Kommunikation

Njut av optimala kommunikationsmöjligheter tack vare närhet till inre ringvägen samt gångavstånd till närmsta busstationer där linje 3, 8 och 1 går som tar dig till bland annat knytpunkten Hyllie station.

Räkna på ditt nya boende