Lönngården, Malmö

Uddeholmsgatan 32E

Varmt välkomna till Uddeholmsgatan 32 E och till en lägenhet belägen på våning 4. Bostaden är belägen i hörnan av huset vilket ger oss ett mysigt läge på balkongen. Planlösningen är välplanerade med generösa ytor i alla rum och vi har ett väldigt trevligt ljusinsläpp till lägenheten.
Bra pendlarläge för både cyklisten och den som åker med kollektivtrafiken. I närheten finns även goda pendlingsmöjligheter från Södervärn, Persborg och Triangeln. Brf Pyramiden är en stabil förening med grönskande innergård och grönytor runt huset. I föreningen erbjuds även tillgång till bland annat motionsrum och bastu. Varmt välkomna på visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 53 kvm
Avgift 4265 kr/mån
Rum 2
Våning 4 av 4
Hiss Nej
Byggnadsår 1953
Pris 895 000 kr som utgångsbud

Ansvarig mäklare
Åsa Öjes
Reg. Fastighetsmäklare
0735-02 33 96
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Välplanerad 2:a på högt läge med balkong i soligt läge!

Planritning

Åsa Öjes

Åsa Öjes

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Uddeholmsgatan 32E

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 53 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 53 kvm
Byggnadsår 1953
Uppvärmning Fjärrvärme/Värmepump frånluft (el)
Ventilation Självdrag

Rum

HALL

Bra planerad hall fylld med förvaringsmöjligheter. Vi har gott om avhängningsmöjligheter för ytterkläder och bra skoförvaring. Svart klinkergolv och vita väggar.

VARDAGSRUM

Här har vi ett fint parkettgolv och vita väggar. Stort rum med gott om plats för den stora soffan och även en trivsam arbetsplats invid fönstret. Från vardagsrummet har vi även utgången till vår balkong belägen på soligt läge med utsikt över den grönskande gården.

KÖK

Trivsamt kök med vita väggar och ett mörkt klinkergolv. Köksinredningen går i vitt med svart fläkt och rostfri spis med svarta detaljer. Här har vi plats för ett matbord för ca 4 personer utan problem invid takfönstret. Gott om förvaring och bra arbetsytor. Kombinerad kyl/frys. Köket renoverades kring 2015.

BADRUM

Helkaklat badrum med vita kaklade väggar och ett ljust grått klinkergolv. Badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte som skedde mellan 2013-2015. Inredning: stor dusch med duschväggar i glas, vägghängd WC, överskåp med spegel samt handfat.

SOVRUM

Mysigt sovrum med gott om plats för den stora sängen och förvaringsmöbel om så önskas. Trivsam utsikt över stort grönområde.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2019-10-30
Energikonsumtion 108 kWh/m2 år.
Primärenergital 134

Ekonomi

Lägenhetsnummer 00106 i Brf Pyramiden
Pris 895 000 kr som utgångsbud
Avgift 4265 kr/mån
Kommentar inkl värme, va, bredband samt kabel-tv
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.

Förening

Föreningsnamn Brf Pyramiden
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 746000-8167
Epostadress styrelsen@brfpyramiden.se
Hemsida http://www.brfpyramiden.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Kontaktperson styrelsen@brfpyramiden.se
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Pyramiden är en äkta förening. I föreningen finns 123 lägenheter, varav alla med bostadsrätt. I föreningen finns även 2 lokaler. Föreningens adress är Uddeholmsgatan 30-36. Husen uppfördes 1953-1956. Marken innehas med tomträtt men ska friköpas inom snar framtid. Nuvarande tomträttsavtal gäller oförändrat t.o.m. år 2026. Föreningens ekonomi sköts av SBC.
Anteckningar Gemensam el Föreningen har tecknat gemensamt elavtal. Medlemmarna debiteras utifrån individuell förbrukning med 1 månads eftersläpning. Kostnaden läggs på avgiftsavin. Gemensamma utrymmen Föreningens tvättstuga är belägen i källaren och är utrustad med tre tvättstugor, torkrum samt mangelrum med nyare maskiner. I föreningen finns ett gym som medlemmar kan använda för en nyckeldeposition på ca 500 kr och en engångsavgift på ca 300 kr. I föreningen finns även en samlings/festlokal som kan hyras för ca 300 kr/dygn alternativt för ca 500 kr/helg. I föreningen finns även bastu och bubbelbadkar där betalsystem med självkostnadspris används för att värma upp bastun. I föreningen finns även ett hobbyrum för medlemmarna att nyttja. Bakom hus 34 har föreningen gjort plats för medlemmar som vill odla växter i odlingslådor. I föreningen finns även en trevlig gård där både sittplats och grillplats finns att tillgå. Angående disponering av gym: Föreningen tar ut en depositionsavgift på 500 kr (fås tillbaka när nyckeln lämnas tillbaka), samt en engångskostnad på ca 300 kr för användning av gymmet. Dessa kostnader läggs på avgiftsavin efter utkvittering. Gymmet bokas på tavla utanför gymmet. Bastun kan användas till en kostnad av ca 40 kr/3h (betalas med hjälp av mobiltelefon), och i anslutning till bastun finns även bubbelbadkar, dusch och omklädningsmöjligheter. Bastun bokas på tavla utanför. Det är samma nyckel som till gymmet. För vidare information besök gärna föreningens hemsida: www.brfpyramiden.se Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Föreningens ekonomi Föreningen höjde avgiften i april 2021 med 8 %, denna höjning är för att föreningen har beslutat att friköpa tomten. Den finns i nuläget inga planerade avgiftshöjningar (kontrollerat 2021-06-16). En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 190 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 476 kr/pant.
Antal lägenheter 123
Antal lokaler 2
Renoveringar Utförda renoveringar
2019 - Ny miljöcertifierat tvättplats i P-källaren
2019 - Nytt cykelförråd
2019 - Fler solceller installerades på hus 30 och 34.
2018 - Hissen i hus nr 36 fräschades upp samt nya trappor till garage och till källare i hus 30.
2018 - Dörrar/portar renoverades.
2016-2017 Solceller installerades på taken.
2016-2017 - Tvättstugan fräschades upp.
2013-2015- Stambyte av vattenstammar och avloppsstammar.
2014 - Omdragning av elen.
2010 - Fönsterna byttes till 3-glas.
2008 - Taket renoverades.
2001 - Balkongerna renoverades.
1992 - Fönsterna Renoverades.

Kommande renoveringar
Föreningen hur just påbörjat renovering av ventilationskanalerna i låghusen.
Planerat underhåll de närmsta åren är målararbete, fasadtvätt av låghusen 30-34 och ny dränering runt P-källaren.
Parkering I föreningen finns 25 garageplatser som kan hyras för 400 kr/månad, 21 parkeringsplatser som kan hyras för 200 kr/månad och 6 Mc-platser som kan hyras för 150 kr/månad. Separat kösystem tillämpas. I övrigt råder boendeparkering i området.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till kabel-TV via Sydantenn. Föreningen är ansluten till bredband via Riksnet 100/100 mbit/s.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Kopare
Övrigt Gemensam el
Föreningen har tecknat gemensamt elavtal. Medlemmarna debiteras utifrån individuell förbrukning med 1 månads eftersläpning. Kostnaden läggs på avgiftsavin.

Gemensamma utrymmen
Föreningens tvättstuga är belägen i källaren och är utrustad med tre tvättstugor, torkrum samt mangelrum med nyare maskiner. I föreningen finns ett gym som medlemmar kan använda för en nyckeldeposition på ca 500 kr och en engångsavgift på ca 300 kr. I föreningen finns även en samlings/festlokal som kan hyras för ca 300 kr/dygn alternativt för ca 500 kr/helg. I föreningen finns även bastu och bubbelbadkar där betalsystem med självkostnadspris används för att värma upp bastun. I föreningen finns även ett hobbyrum för medlemmarna att nyttja. Bakom hus 34 har föreningen gjort plats för medlemmar som vill odla växter i odlingslådor.

I föreningen finns även en trevlig gård där både sittplats och grillplats finns att tillgå.

Angående disponering av gym:
Föreningen tar ut en depositionsavgift på 500 kr (fås tillbaka när nyckeln lämnas tillbaka), samt en engångskostnad på ca 300 kr för användning av gymmet. Dessa kostnader läggs på avgiftsavin efter utkvittering. Gymmet bokas på tavla utanför gymmet.

Bastun kan användas till en kostnad av ca 40 kr/3h (betalas med hjälp av mobiltelefon), och i anslutning till bastun finns även bubbelbadkar, dusch och omklädningsmöjligheter. Bastun bokas på tavla utanför. Det är samma nyckel som till gymmet.

För vidare information besök gärna föreningens hemsida: www.brfpyramiden.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende