Ribersborg, Malmö

Gustaf rydbergsgatan 14B

Bland populära Ribersborgs lummiga kvarter finner vi denna ytterst kvadratsmarta och välplanerade trerummare. Två trappor upp välkomnas vi av såväl tilltagen takhöjd och gedigna materialval som fiskbensparkett och fönsterbrädor i sten, detta i perfekt kombination med fräscha ytskikt och ett modernt kök som samspelar i en social öppen planlösning med vardagsrummet. Båda sovrummen är rofyllt placerade in mot den lugna innergården medan vardagsrum, kök och balkong vetter ut mot Gustaf Rydbergsgatans rörelse, lägg därtill ett behagligt ljus tack vare stora fönsterpartier som flödar genom hela lägenheten från två väderstreck. Utanför porten finns ett utmärkt utbud av allt man kan tänkas behöva i vardagen som restauranger, matbutiker och kommunikationer. Det korta avståndet till Ribersborgsstranden och närheten till Malmös centrala nöjen och shopping ger bostadens läge ytterst lite kvar att önska.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 7 kvm.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 58 kvm
Avgift 4053 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 4
Hiss Nej
Byggnadsår 1944
Pris 2 795 000 kr

Ansvarig mäklare
Cajsa Börjesson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Kvadratsmart trea i hjärtat av Ribersborg!

Sergels väg 2 (38494) - 22

Sergels väg 2 (38494) - 22
Sergels väg 2 (38494) - 22

Planritning

Cajsa Börjesson

Cajsa Börjesson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Gustaf rydbergsgatan 14B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 58 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 58 kvm
Byggnadsår 1944
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Energideklaration

Utförd Ja
Datum 2013-03-12

Ekonomi

Lägenhetsnummer 24 i Brf Fjädern
Pris 2 795 000 kr
Avgift 4053 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstilägg. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om 244 kr/mån för kabel-TV och bredband.
Andel i förening 3,3755%

Förening

Föreningsnamn Brf Fjädern
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769612-8920
Gatuadress Gustav Rydbergsgatan 14 A
Postnummer 21755
Ort Malmö
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Fjädern är en äkta förening bildad 2005 och består av 32 lägenheter fördelade på tre trapphus med adresserna Gustaf Rydbergsgatan 14 A och Nils Forsbergsgatan 12. Huset uppfördes 1944 och föreningen äger även marken. Bredablick sköter den ekonomiska förvaltningen.
Anteckningar I föreningen finns en nyrenoverad tvättstuga som är belägen i källaren med ingång från gården och är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkskåp. På gården finns även cykelparkering och välorganiserad sopsortering. Mysig innergård med plats för grillning. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren 2021-09-15. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.
Föreningens ekonomi Föreningen planerar att höja avgiften med 4% från och med 2022-01-01. I dagsläget är inga vidare beslut tagna.
Äger föreningen marken Ja.
Antal lägenheter 32
Antal hyresrätter 1
Renoveringar 2020 OVK besiktning
2019 Fräschades innergården upp med nya möbler
2018 Tvättstuga totalrenoverad och samtliga maskiner byttes ut
2016 Dränering och renovering av innergård och källare
2012 OVK besiktning, godkänd
2011 Värmeanläggning sågs över
2011 Tak, balkonger, fönster och fasad renoverades
1996/1997 Byte vatten- och avloppsstammar i kök och badrum
1977 Installation av värmeväxlare

Kommande:
Föreningen har beslutat att bygga till ett tak ovanför en del av gårdsmöblemanget, sätta upp ett staket mot en utav gårdarna samt dra eluttag till gården under närmsta åren. I dagsläget är inga vidare beslut tagna.
Parkering Boendeparkering råder i området, för mer information kontakta Malmö Stad på www.malmo.se.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till kabel-TV och fiberoptiskt bredband via Telenor. En kostnad om 244kr/mån för bredband och kabel-TV tillkommer som ett obligatorisk tillägg på avgiften.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Överlåtelseavgift betalas av Kopare
Övrigt I föreningen finns en nyrenoverad tvättstuga som är belägen i källaren med ingång från gården och är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkskåp. På gården finns även cykelparkering och välorganiserad sopsortering. Mysig innergård med plats för grillning.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren 2021-09-15. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende