Budgivning pågår

Senaste bud:
5 800 000 kr
Visa historik

Budhistorik

5 800 000
1

Visningar

Söndag 30 Januari KL: 13:00 - 13:45 Öppen visning - Välkommen! Boka
Måndag 31 Januari Ring för bokning!
Gamla Huvudsta,

Huvudstagatan 22, 2tr

// Fantatsistskt ljusinsläpp med 4 fönster i fil // Öppen planlösning // Modernt boende - stor hiss // Stort badrum & gäst-wc // Hörnläge med fönster i två väderstreck // Optimalt läge i populära Huvudsta // Välskött och stabil förening //

Varmt välkomna till denna fantastiskt välplanerade och luftiga 4:a i populära Huvudsta! Äntligen finns möjligheten att förvärva denna stilrena bostad, ett perfekt boende för såväl familjen som det moderna paret. Bostaden erbjuder en underbar balkong att avnjuta somriga dagar tillsammans med familjen. Vidare finns ett fullt utrustat och smakfullt kök i öppen, social planlösning mot vardagsrum med fyra fönster i fil. Stort och lyxigt badrum med all önskad utrustning tillsammans med en gäst-WC samt tre bra sovrum som gör denna bostad komplett. Bostaden flödar i ljus tack vare fönster i två väderstreck där samtliga fönster går från strax ovanför till tak och ger ett magnifikt och genomgående ljusinsläpp till lägenhetens alla rum.

Påkostad och vacker fastighet som vid ombyggnationen inte lämnade något åt slumpen. Fastigheten håller nyproduktionsstandard och är idag en populär förening i Huvudsta. Välskött förening med god ekonomi som extraamorterade en halv miljon kr 2019.

Perfekt läge med gångavstånd till Västra Skogens T-bana, vackra promenadstråk vid Ulvsundasjön, flertalet förskolor och annan önskad service. Cykelavstånd till Solna C och Kungsholmen med flertalet butiker, restauranger, caféer och service. I närområdet finns även trevliga Pampas Marina, Augustendals 4H gård, idrottsanläggningar och Huvudstabadet.

Denna bostad måste upplevas på plats!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 101 kvm
Avgift 6063 kr/mån
Rum 4
Våning 2 av 6
Hiss Ja
Byggnadsår 2006
Pris 5 750 000 kr Föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Adam Ulfung
Reg. Fastighetsmäklare
0706-02 36 55
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Välplanerad och rymlig 4:a!

Print 38 Print 39 Fasad 1 Gyllene Porten 2 Pampas Marina 2 Pampas Marina 1 Gunnar Asplunds allé fält 1 Hufvudsta Ridskola 2 Hufvudsta ridskola Huvudstabadet 1 Jungfrudansen klippor 1 Karlbergs Slott MOS 1 (Print)

Print 38
Print 38
Print 39
Print 39
Fasad 1
Fasad 1
Gyllene Porten 2
Gyllene Porten 2
Pampas Marina 2
Pampas Marina 2
Pampas Marina 1
Pampas Marina 1
Gunnar Asplunds allé fält 1
Gunnar Asplunds allé fält 1
Hufvudsta Ridskola 2
Hufvudsta Ridskola 2
Hufvudsta ridskola
Hufvudsta ridskola
Huvudstabadet 1
Huvudstabadet 1
Jungfrudansen klippor 1
Jungfrudansen klippor 1
Karlbergs Slott
Karlbergs Slott
MOS 1 (Print)
MOS 1 (Print)

Planritning

Planlösning garderob
Planlösning garderob
Adam Ulfung

Adam Ulfung

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Huvudstagatan 22, 2tr

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 101 kvm. Förvaltarens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 101 kvm
Byggnadsår 2006
Kommentar till byggnadsår Ombyggnadsår 2006
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

HALL

Genom säkerhetsdörren möts du av en välkomnande hall med plats för avhängningmöjligheter och förvaring i dubbelgarderob. Hallen erbjuder ett slitstarkt klinkergolv, spotlights i tak och vitmålade väggar. Belysning från infällda spotlights i tak.

GÄST WC

Separat gäst-WC utrustad med WC, spegel och tvättställ. Vitkaklade väggar och ljust klinkergolv. Belysning från infällda spotlights i tak.

KÖK

Köksutrustning går i rostfri ton och består av separat kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro. Vita under- och överskåp, bänkskiva i ek och grått kakel ovanför arbetsyta. Öppen planlösning där modernt kök möter socialt vardagsrum. Invid fönsterparti finns utrymme för matplats åt det stora sällskapet.

VARDAGSRUM

Tilltaget och socialt vardagsrum som är bostadens naturliga samlingspunkt. Här finns det gott om plats för stora middagsbjudningar och filmkvällar med familj och vänner. Rummet berikas med solljus från de fyra stora fönsterpartierna i fil som stäcker sig strax ovanför från golv till tak. Genom den öppna planlösningen möter det sociala vardagsrummet det moderna köket. Vardagsrummet har vitmålade väggar och golv i ekparkett.

BALKONG

Från vardagsrummet nås bostadens balkong. Lättmöblerad balkong med plats för balkongmöblemang efter tycke och smak. På balkongen ligger ett trallgolv. Här skiner solen från lunch till kväll.

SOVRUM 1

Från vardagsrummet når du sovrum nr 1 som även skulle kunna disponeras som arbetsrum. Här erbjuds det gott om plats för ett fullstort skrivbord, bokhyllor och inbyggda garderober alternativt sovplats och sängmöbler för den som önskar. Det stora fönsterpartiet fyller rummet med härligt solljus.

SOVRUM 2

Vilsamt och mysigt sovrum där det funktionella möter lugnet. Här finns plats för fullstor säng, nattduksbord och förvaring. Stora fönsterpartier som ger sovrummet gediget ljus.

SOVRUM 3

Väldisponerat sovrum med plats för säng samt nattduksbord. Fondvägg i brunt och resterande väggar målade i vitt.

BADRUM

Lyxigt och fullt utrustat badrum i form av tvättmaskin och torktumlare, golvvärme, dusch med glasdörrar, handdukstork, vägghängd WC, tvättställ med kommod, spegel samt skåp. Badrummet har helkaklade väggar i vitt med golv i grått klinker. Belysning från infällda spotlights i taket.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2018-05-18
Energikonsumtion 121 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 01043
Pris 5 750 000 kr Föreslagen budstart
Avgift 6063 kr/mån
Kommentar Inkl värme, VA, Bredband och Kabel-TV.
Driftkostnad 7 500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 200 kr
  • Hushållsström: 5 300 kr

Driftskostnader baseras på uppgifter från säljaren. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 5,51%

Uteplats

Parkering Föreningen har gemensam parkering där varje lägenhet är garanterad att få hyra en parkeringsplats om så önskas.

Förening

Föreningsnamn BRF Stenbrottet 66 i Solna
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769611-1223
Gatuadress Huvudstagatan 22
Postnummer 17158
Ort Solna
Epostadress styrelsen@huvudstagatan22.se
Hemsida https://huvudstagatan22.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen BRF Stenbrottet 66 i Solna är en äkta bostadsrättsförening med 22 bostadsrätter. Huset byggdes 1974 och var tidigare ett kontorshus som byggdes om till flerbostadshus 2006. Huset är omritat av arkitekten Kristian Lindgren och har totalt åtta våningar med hiss. Föreningen äger marken.

I dagsläget (2021-12-08) finns ingen planerad avgiftsförändring.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Föreningen har förråd, cykelrum och barnvagnsrum på källarplan. Källaren i huset är ett skyddsrum. Föreningens lokal hyrs ut i dagsläget som kontorslokal till Attendo.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 22
Antal lokaler 1
Renoveringar UTFÖRDA RENOVERINGAR:
2006 - Totalrenoverades i samband med ombyggnation
2017 - Det mindre taket ut mot Huvudstagatan 20 renoverades samt fasadträ målades.
2019 - Byte av expansionskärl och justering av värme i huset
2020 - Entrédörrar till trapphus och lokalen ommålades

PLANERADE RENOVERINGAR:
I dagsläget planeras inga renoveringar (2021-12-08)
Parkering Föreningen disponerar 26 parkeringsplatser (300 kr/mån) där samtliga platser för i dagsläget är uthyrda (2021-12-08). I området råder boendeparkering via Solna Stad om 400 kr/mån eller 1 000 kr/kvartal.
Tv och bredband I årsavgiften ingår bredband och kabel-TV med Basutbud från Telenor. Medlem i föreningen måste dock teckna eget avtal med Telenor.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Gamla Huvudsta är ett lugnt område med bebyggelse från främst 50-talet och med närhet till det mesta. I närområdet finns bl.a. Huvudstabadet, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus. Kort avstånd till trevlig gångväg längs med vattnet som leder till Karlbergs slott. Utmärkta cykelvägar tar dig till city och Vasastan på ca 15 minuter och för den bilburne är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm.

Närområde

Mataffärer och restauranger finns inom några hundra meters avstånd vid Huvudsta torg och på ca 10 min promenad nås Solna C med all närservice.

Kommunikation

Gamla Huvudsta ligger med ca 8 min promenad till T-bana Västra Skogen (både Akalla och Hjulstalinjerna) varifrån resan tar ca 6 min till T-Centralen. Det är även 10 min promenad till T-bana Solna C. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a linje 123 (Vreten-Solna C), 152 (Älvsjö-Liljeholmen-Bromma Flygplats) och 507 (S:t Eriksplan via Karolinska).

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor:
I området ligger grundskolorna Ängkärrsskolan och Tallbackaskolan.

Räkna på ditt nya boende