Budgivning pågår

Senaste bud:
2 370 000 kr
Visa historik

Budhistorik

2 370 000
3
2 360 000
2
2 350 000
1
Solna Centrum, Solna

Klippgatan 12A, 4tr

// Nyrenoverat badrum // Renoverade ytskikt // Låg avgift // Nätavgift för el ingår // Förening med väldigt god ekonomi // Ett stenkast från Solna Centrum //

Välplanerad 1,5:a med renoverade ytskikt och toppfräscht, nyrenoverat badrum på lugna och gröna Klippgatan! Den ljusa lägenheten erbjuder en välkomnande hall och rymlig klädkammare, stort, charmigt kök och utrymme för matplats åt 4-6 personer samt ett lättmöblerat vardagsrum med sovalkov. Vidare erbjuds exemplarisk förvaring i ett flertal garderober.

Brf Vimpeln är en stabil och välskött förening med en belåning på endast 153 kr/kvm! Föreningen har dessutom sex stycken hyresrätter kvar som vid försäljning kan ge ett stort tillskott till kassan. Här bor du med låg avgift som inkluderar såväl 1000Mbit bredband samt nätavgiften för hushållselen.

Belägen centralt i Solna med närhet till allt! Bara ett par minuters promenad till Solna Centrum, med T-bana och bussar samt ett brett utbud av butiker och närservice. För den idrottsintresserade ligger Skytteholms IP och Solnahallen runt hörnet. Promenadavstånd till både Vasastan, Kungsholmen samt Hagaparken och Råstasjön. Dessutom nås Mall of Scandinavia inom gångavstånd, med shopping och evenemang i världsklass.

Ett boende som måste upplevas på plats!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 46 kvm
Avgift 1906 kr/mån
Rum 1,5
Våning 4 av 8
Hiss Ja
Byggnadsår 1965
Pris 2 350 000 kr Föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Adam Ulfung
Reg. Fastighetsmäklare
0706-02 36 55
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Välplanerad 1,5:a med promenadavstånd till Vasastan!

Skytteholmsparken 5 Fjärilshuset 1 Web 4

Skytteholmsparken 5
Skytteholmsparken 5
Fjärilshuset 1
Fjärilshuset 1
Web 4
Web 4

Planritning

Adam Ulfung

Adam Ulfung

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Klippgatan 12A, 4tr

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1,5
Boarea 46 kvm. Förvaltarens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 46 kvm
Byggnadsår 1965
Fönster 2-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

HALL

Välkomnande hall med utrymme för avhängning och exemplarisk förvaring i inredd klädkammare. Redan innanför dörren möts vi av en toppfräsch atmosfär i form av målade väggar i ljus ton och en vitpigmenterad askparkett som fortsätter vidare in i bostaden.

INRE HALL

Inre hall inredd med ljust parkettgolv i ask, ljust målade väggar och bra förvaring i dubbelgarderob. Här finns gott om utrymme för arbetsplats eller extra förvaring om så önskas.

BADRUM

Stort och nyrenoverat badrum med vitkaklade väggar och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ, spegelskåp, dusch med vikbar glasvägg och tvättmaskin.

RUM

Rymligt vardagsrum med ljust målade väggar och en vacker askparkett. Här finns gott om plats för möbelarrangemang efter smak och tycke. Mycket ljus kommer in via de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet når ni även bostadens sovalkov. Parkettgolv i ljus ask och målade väggar.

KÖK

Charmigt och välhållet kök med skåp och luckor från byggåret. Här finns utrymme matplats åt 4-6 personer invid fönster som skänker ett rikligt ljusinsläpp. Köket är utrustat med kyl/frys, spis samt inbyggnadsfläkt i vitt utförande.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett förråd

ÖVRIGT

Bostaden är registrerad som 1 rok enligt ekonomisk plan men disponeras som 1,5 rok.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2019-10-06
Primärenergital 120

Ekonomi

Lägenhetsnummer 01405 i Brf Vimpeln
Pris 2 350 000 kr Föreslagen budstart
Avgift 1906 kr/mån
Kommentar inkl. värme, VA, kabel-TV (basutbud), bredband (1000/100Mbit) & nätavgift för hushållsel.
Driftkostnad 3 149 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 149 kr
  • Hushållsström: 2 000 kr

Driftkostnaderna är baserade på schablon och kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,71%

Uteplats

Parkering Föreningen har gemensamma parkerings- och garageplatser med separat kö, parkeringsplats följer ej med bostaden specifikt.

Förening

Föreningsnamn Brf Vimpeln
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 769604-5124
Gatuadress Klippgatan 12C
Postnummer 17147
Ort Solna
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Vimpeln är en äkta förening som ombildades 2001 och består av 102st lägenheter varav 96st bostadsrätter och 6st hyresrätter och 9st lokaler. Föreningen har mycket god ekonomi. Alla medlemmar har ett gemensamt elavtal där nätavgiften till elen ingår i avgiften och den förbrukade elen debiteras separat.

Styrelsen har i dagsläget inte beslutat om några avgiftsändringar även om det kommer att ske en avgiftshöjning i samband med kommande stambyte.
I dagsläget (2021-11-23) meddelar föreningen att föreningen kommer behöva höja avgiften från och med januari 2022 med 15 % med anledning av kommande stambytesprojekt.
Styrelsen godkänner delat ägandeskap. Inga krav på minsta ägarandel.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelrum/barnvagnsrum finns på entréplan.

TVÄTTSTUGA
Föreningens tvättstuga är belägna på entréplan mellan B- och C-porten och är försedd med totalt 6st tvättmaskiner, 2st torktumlare, 2st torkskåp, 2st mangel och 2st torkrum.
Äger föreningen marken Ja.
Renoveringar 2020 Nya hissar
2017 OVK
2015 Tvättstuga, utbyte av torkskåp, 4 tvättmaskiner samt en torktumlare.
2014 Renovering av garaget samt ny torktumlare tvättstuga.
2013 Målning och underhåll av taket, högtrycksspolning av avloppen i B-porten.
2012 PCB sanering inklusive asbestsanering på balkongerna. Stamspolning A-porten.
2011 Obligatorisk ventilationskontroll. Upphandling av PCBsanering (omfattar även asbestsanering på balkongerna).
2010 Renovering av p-platser.
2009 Stockholms Stadsnät blir ny leverantör av bredband och TV. Två nya tvättmaskiner till tvättstugan. Målning balkongsidor. Stamspolning.
2008 Centralt inköp av el. Energideklaration insänd och klar.
2006 I den ena av de två tvättstugorna har två nya torktumlare installerats, en mangel har även bytts ut. Ventilationsstyrningen har bytts ut.
2003 Renovering av hissar.
Parkering Föreningen har 24 parkeringsplatser utomhus för 250kr/mån och 26 garageplatser för 600kr/mån. Föreningen har dessutom förråd för säsongsförvaring av däck som kan hyras av medlemmarna för 200 kr/år. I övrigt gäller boendeparkering i området via Solna kommun. Avgift för detta är 400 kr/månad eller 1000 kr/kvartal.
Tv och bredband Huset är anslutet till kabel-tv via SAPPA (basutbud ingår i avgiften) och bredband via Stockholms stadsnät (1000/100Mbit) som ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Dokument

Området

Med sitt centrala läge i Solna har området kring Solna Centrum utmärkta kommunikationer. Inom ca fem minuters gångavstånd hittar du Solna Centrum som har flertalet butiker och ett antal restauranger samt även ett brett serviceutbud så som apotek, bibliotek och vårdcentral. Här finner du även flertalet bussar mot både västerort samt norrort, t-bana där restiden till T-centralen endast är ca 10 min samt tvärbanan som trafikerar sträckan Solna Station - Alvik.

Närområde

Solna Centrum, som har alla förutsättningar för trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, caféer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I Anslutning till centrumet finns även ett nyöppnat Friskis & Svettis.
Bara ett par kilometer bort ligger Arenastaden där ni hittar Mall of Scandinavia som rymmer 250 butiker, Sveriges första IMAX ® och erbjuder allt ni kan önska er med shopping i världsklass, flertal stora matbutiker, enormt restaurangutbud, skomakeri, kemtvätt och skönhetsvård. Bredvid gallerian ligger Friends Arena där du både kan se landslagsfotboll och konserter med världens största artister. I anslutning till detta ligger ett av landets modernaste hotell Quality Hotel Friends.

Kommunikation

Solna Centrum, tunnelbana blå linje. Mot Fridhemsplan och T-centralen. Buss 509 mot Brommaplan samt tvärbanan mot Sickla Udde åt ena hållet och Solna station åt andra.

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor:
Råsunda skola F-6 och Skytteholmsskolan F-9.

Grönområden:
Om du önskar att få bo i ett naturskönt område men samtidigt med direkt närhet till Stockholm innerstad är garanterat Solna något för dig. Solnas yta består till ungefär en tredjedel av natur och parker. Här finns gröna rekreationsområden, flera strandpromenader och dessutom många fina små och halvstora parker och naturområden mellan bostadsområdena.

Några som förtjänar ett extra omnämnande är exempelvis Kungliga nationalstadsparken, öster om Uppsalavägen, med Ulriksdals slottspark, Tivolihalvön, Hagaparken och strandpromenader vid Brunnsviken och Edsviken. Några särskilt fina strandpromenader och rekreationsområden finner du vid Råstasjön och Lötsjön samt i natur- och parkstråket utmed Ulvsundasjön och Bällstaviken.

Räkna på ditt nya boende