Partner

NÄR DU ÖNSKAR EN STÖRRE BIT AV KAKAN

Partner på MOHV

Är du en erfaren och etablerad mäklare som känner dig redo för nästa steg i karriären? Men inte hela vägen till franchise? Vad sägs om branschens bästa Partnerkoncept?

Såhär ligger det till, hos oss behåller du 75% av din omsättning. Som partner är du medarbetare på ett lokalt MOHV-kontor, med tryggheten och glädjen det innebär att ha en arbetsplats att gå till och där du omges av duktiga arbetskamrater. Skillnaden mellan partner och mäklare är att du fakturerar dina kunder via ett eget aktiebolag, vilket förvisso är en skillnad med många fördelar. Du styr din egna lön, bygger kapital i eget bolag, ger utdelning enligt 3:12-reglerna, kan dra kostnader på din firma, göra pensionsavsättningar och ha leasingbil, und so weiter.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av att driva bolag. Vi ger dig all tänkbar hjälp med bolagsuppstart, administration och ekonomihantering från vår femstjärniga Mäklarsupport, vars enda uppgift är att underlätta din vardag. Helt enkelt, uppsidan i att vara egenföretagare, men utan ansvaret att driva en egen franchise. Du får äta kakan och ändå ha den kvar, typ. Prova vår räknesnurra här nedan och se själv.

  Erica Berg

  Erica Berg

  0768-50 01 90
  erica.berg@MOHV.se

  Lediga tjänster

  Möt några av våra partners

  Jannica Johansson

  Jannica Johansson

  Reg. Fastighetsmäklare / Partner i Haninge

  Anton Zellman

  Anton Zellman

  Reg. Fastighetsmäklare / Partner i Täby

  Niklas Bergsten

  Niklas Bergsten

  Reg. Fastighetsmäklare / Partner i Bromma