Fastighetsmäklare

STYR ÖVER DIN TID OCH HJÄLP MÄNNISKOR MED DERAS BOSTADSAFFÄR

Mäklare på MOHV

Vår avsikt är att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas med din mäklarkarriär. Går det bra för dig, går det bra för oss. Win-win!

Så, det första vi gjorde var att skippa trappor, insteg och annat trams. Hos oss får du provision på 30% från första kronan. Det är samma generösa lönevillkor som vi erbjuder till alla våra mäklare, oavsett om du kommer direkt från skolan eller har mäklat i tio år, omsätter en miljon eller fem miljoner per år. Du är dessutom fri att ta uppföljningsaffärer över hela landet, vilket innebär att du inte är bunden att sälja enbart inom ett specifikt geografiskt område. Vi vet att detta är ovanligt generöst, framför allt för den som är ung i yrket, men vettiga villkor innebär välmående medarbetare. För oss betyder det allt.

För att du ska kunna fokusera på att mäkla finns MOHVs Mäklarsupport vars enda uppgift är att underlätta din vardag, och skapa optimala förutsättningar för dig och våra mäklarkontor. Vår Compliance Manager hjälper dig när du har frågor angående en specifik affär eller situation, och du får juridisk rådgivning via våra jurister hos Fastighetsmäklarförbundet, FMF.

Erica Berg

Erica Berg

0768-50 01 90
erica.berg@MOHV.se

Lediga tjänster

Möt några av våra mäklare

Vera Safi

Vera Safi

Reg. Fastighetsmäklare / Täby

Nour Khalil

Nour Khalil

Reg. Fastighetsmäklare / Hyllie

Angelica Engman

Angelica Engman

Reg. Fastighetsmäklare / Luleå