Bli Mäklare

FRÅN NYBÖRJARE TILL NYBAKAD STJÄRNMÄKLARE

Bli mäklare tillsammans med oss

Funderar du på hur det skulle vara att jobba som fastighetsmäklare? Gillar du att skapa såväl affärer som relationer? Då har du hittat rätt. Fortsätt läsa!

Mäklaryrket är förmodligen världens bästa jobb. Kombinationen att vara chef över sin tid, lyfta en ersättning i linje med sitt engagemang samt hjälpa människor med deras livs troligtvis största affär är oslagbar. Och vi kan hjälpa dig att bli en fantastisk mäklare. Genom att erbjuda en deltidsanställning som mäklarassistent under tiden du studerar får karriären en rejäl skjuts. Hos oss är du mäklarnas och franchisetagarnas högra hand i vardagen. Du hjälper bland annat till med marknadsaktiviteter, kundkontakt och administration för att skapa utrymme för kontoret att driva verksamheten framåt.

Det finns vissa erfarenheter och egenskaper som vi letar efter. Det är meriterande om du exempelvis har arbetslivserfarenhet inom försäljning eller service. Att du fullföljer dina åtaganden, är disciplinerad och kan prioritera kanske låter som självklarheter som är onödiga att ens poängtera. Men för att kunna ta ett beslut om mäkleriet är något för dig tycker vi att ju mer förberedd och informerad du är, desto bättre.

Erica Berg

Erica Berg

0768-50 01 90
erica.berg@MOHV.se

Möt några av våra uppdragsstudenter

Melker Hellström

Melker Hellström

Blivande fastighetsmäklare / Norrtälje

Josefin Eriksson

Josefin Eriksson

Blivande fastighetsmäklare / Jönköping