Praktik

LÄR DIG BRANSCHEN FRÅN BRANSCHPROFFSEN

Praktikant på MOHV

Våra medarbetare är vår raison d’être. Vi vill att de ska trivas, utvecklas och få verktygen som de behöver för att göra sitt allra bästa jobb. Det gäller såklart även våra praktikanter.

Praktik ska vara meningsfull, kul och förhoppningsvis leda till jobb. Därför har vi satt ihop en gedigen plan där du får möjligheten att lajva mäklare under tiden som du lär dig av branschproffs. Från säljträning, till att skapa och genomföra kundbesök, försäljningar och tillträden. Vårt mål är du ska vara så förberedd att när du får din mäklarregistrering är tröskeln ut i arbetslivet mer som en språngbräda. Skulle du vilja praktisera på flera av våra kontor är det absolut inget problem. Visst sa vi att vi jobbar hårt för att våra medarbetare ska trivas?

För att se om vi är rätt för varandra erbjuder vi en 3-dagars praktik. Eller praktik och praktik, vi hinner inte med mer än att bekanta oss med varandra, vilket är minst lika viktigt, om inte det viktigaste. Om allt känns bra så ser vi gärna att du stannar längre. Vilket kontor och exakt upplägg bestämmer vi efter vad som passar dig och dina studier.

Erica Berg

Erica Berg

0768-50 01 90
erica.berg@MOHV.se

Lediga tjänster