Studentambassadör

BOOSTA DIN MÄKLARKARRIÄR

Studentambassadör på MOHV

Som MOHV-ambassadör är du MOHVs ansikte utåt på skolan. Inga små skor att fylla men har just du blivit utsedd till ambassadör så är vi helt övertygade om att du kommer kunna axla rollen med bravur!

Fördelen med att ha kvalat in till ambassadör är att du även kommer få praktik hos oss. Som praktikant hos MOHV får du under studietiden delta i mäklarnas vardag och får en övergripande bild över vad som krävs för att bli en framgångsrik mäklare. Du får möjlighet att delta i utbildningar, visningar, kundmöten samt lokala trevligheter och större fester som till exempel MOHV Awards. Du är även med och styr upp event på din högskola/universitet samt tar del av evenemang anordnade av oss. För oss är du experten på vad som efterfrågas och sker på din skola, och att vi möter dessa behov på ett kreativt och relevant sätt.

Som ambassadör blir du en viktig representant för oss på skolan under din tid som student. Självklart kittar vi upp dig med MOHVs ambassadörskit så du blir en naturlig kontakt när någon vill veta mer om MOHV.

Som studentambassadör på MOHV får du:

  • Ambassadörskit.
  • Garanterad praktikplats på önskat kontor.
  • Möjlighet att delta på ditt kontors lokala event och kedjans ärorika årsgala MOHV Awards.

 

Vill du bli en del i vårt ambassadörsteam? Skicka din ansökan till info@mohv.se idag!

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Emme, vi ser framemot att höras av!

 

Emme Nottorp

Emme Nottorp

Möt våra ambassadörer

Celina Langbråten

Celina Langbråten

Ambassadör / Högskolan i Gävle