Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bofinksvägen 19A

Södertälje

2 650 000 kr

Se alla bilder


Visning

Anmälan Krävs! johan.ek@mohv.se

Tisdag 28/5 17.00-17.45

Laddar bilder

Bostadsfakta

Bofinksvägen 19A

Byggnad

Fastighetsbet. Vattubrinken 1:54

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1502 kvm
Typ: Naturtomt
Tomtbeskrivning Plan och fin natur tomt med fantastisk sjöutsikt. Tomten får vara minst 1500 kvm
Vatten/avlopp Framdraget till tomt gräns. Inkopplings avgift ca 120 000:- uppgifter från TelgeNät.
Energideklaration Behövs ej
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Södertälje Vattubrinken GA:1
Last: Officialservitut Va-Och Fiberledningar, 0181K-2017/106.2
Last: Officialservitut Väg, 0181K-2017/106.1

Bygg ditt drömhus med vattnet som granne och bara 7 km till stan!

Unikt tillfälle att förvärva ett fantastiskt läge med utsikt över mälaren. Nu erbjuds denna lättbebyggda tomt i mysiga Vattubrinken! Idag finns ett fritidshus på fastigheten. Här bor du med närhet till vatten och natur och finner ca 200m från tomtgänsen utmärkta badmöjligheter. Du tar dig även in till centrala Södertälje på mindre än 15 minuter och till Stockholms City på ca 40 min. Du väljer fritt husleverantör själv för planering av ditt drömhus! Byggrätten gör det möjligt att bygga ut till 150 m² i två plan samt två komplementbyggnader om totalt 40 m².
Kommunalt V/A och fiber finns framdraget till tomtgränsen.

Visning sker den 12/5 kl 12:00-12:45 (öppen visning med mäklare på plats) - Kan du inte kika förbi då är det fritt fram att besöka tomten när som för att få en uppfattning om läge. Sedan är det bara att kontakta mäklaren gällande frågor som rör fastigheten.

DETALJPLAN:
Enligt detaljplan får endast friliggande hus byggas. (en- eller tvåfamiljshus)
Byggrätten ser ut enligt följande; Huvudbyggnad upp till 150 m² i två plan samt två komplementbyggnader om totalt 40 m².
Högsta byggnadshöjd för huvudbyggnad får vara max 6 meter. Byggrätten för huvudbyggnad får delas upp i två fristående byggnader. Högsta byggnadshöjd för komplementbyggnad är 3 m.


Husförslag från A-hus finns bifogat. (dock kan du välja leverantör fritt) Totalpriset för detta husförslag är 3 125 800 kr. se bifogad fil för mer info.
När du köper en byggsats ifrån A-hus så betyder detta att du köper materialet till ditt hus. A-hus säljare kommer att guida dig genom hela processen fram till leverans av huset. Ni kommer att få stöttning med val av hustyp, utvändiga – och invändiga val. Ni kommer också att få erforderliga handlingar för ansökan om bygglov & hjälp med en sammanställning av kostnaderna för ert projekt.
Byggsats Byggsatsen är ett samlingsnamn för den kompletta materialsatsen. Många val ska göras för att få en komplett byggsats, för att göra det enklare har vi på A-hus delat upp processen i tre steg: Klimatskal, Utvändiga- och Invändiga val.
Klimatskal Husets skal kallas klimatskal .Ytterväggarna och taket kan konstrueras på många sätt. A-hus står för hög kvalité. Nedan kan du se några exempel på vad ingår som A-hus standard.

Området

Dammkärr och Vattubrinken är under expansion tack vare att kommunen dragt fram kommunalt VA, avlopp och fiber! Detta mysiga område håller på att förvandlas från lantligt sommarstugeområde till ett mycket attraktivt villaområden, fortfarande på landet men betydligt mer utvecklat och bara några km från stan!

Närservice

I centrala Södertälje finns allt du kan tänkas behöva! Ca 10 min med bil eller ca 25 min med buss hittar du Södertälje centrum med flertalet affärer, cafeér, restauranger, apotek, systembolag mm. Mataffärer som Ica Maxi och Coop forum finns på bekvämt avstånd från fastigheten. I närheten finns även möjlighet att hyra båtplats alternativt gästhamn att lägga till vid.

Parkering

Plats för bilar finns såklart och här väljer du fritt om du vill göra te.x garage av komplementbyggnaden!

Övrigt

En annan sak som lockar i detta område är närheten till Mälaren, det avskilda läget, den lugna miljön och att man har närheten till stan. Vad flertalet skolor och förskolor finns inom 15 min från bostaden med bil. Sammanfattningsvis vad som gör tomten och området unikt är framtidspotentialen att skapa det perfekt familjelivet, fritidshuset eller en oas att koppla av på.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering