Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hult

Svarttorp Lekeryd

350 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta

Hult

Byggnad

Fastighetsbet. Del av Hult 2:1

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1300 kvm
Vatten/avlopp Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp. Köparen svarar själv för borrning av brunn samt anläggning av avlopp.
Energideklaration Behövs ej

Lantliga tomter i natursköna Svarttorp!

Nu finns möjlighet köpa tomt och bygga ditt drömhus i Hult. Marken har ett fantastiskt läge med lantliga omgivningar och vidsträckta vyer. Här är aldrig naturen långt bort, perfekt för att ge sig ut på strövtåg i omgivningar. De flesta bekvämligheter finns dock i centrala Lekeryd som du enkelt når via en kort bil- eller cykeltur.

Vänder du husets entrésida mot infarten så får du ett solsäkert och insynsskyddat söderläge på baksidan. Ytan på tomten tillåter att du, förutom huset, har plats för exempelvis garage, förrådsbyggnad eller kanske en köksträdgård eller fruktodling.

Positivt förhandsbesked finns och avser nybyggnation av enfamiljsvillor 1-2 plan. Tomterna ligger utanför planlagt område vilket innebär att köparen till tomten själv kan bestämma utformning av huset med hänsyn till rådande regelverk för nybyggnation.

Fast pris 350 000 kr / tomt, först till kvarn gäller.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information och visning på plats!

Området

Svarttorp är beläget ca 4 km från Lekeryd utmed Tranåsvägen. I Svarttorps tätort ligger kyrkan och församlingsgården med lekplats, tennisplan och fotbollsplan. Närmsta badplats är i Ramsjön. I Svarttorp finns ett byalag och en aktiv hembygdsförening som ordnar aktiviteter under året, både gemensamt och var för sig, bland annat valborgsmässoeld och midsommarfirande.

Närservice

I Lekeryd finns skola och barnomsorg. Idrottsförening med idrottsplats, bensinmack, livsmedelsbutik, frisör, pizzeria, kiosk, café och pub finns också.

Kommunikation

Bra bilväg via Lekeryd till Huskvarna. Cykelväg mellan Lekeryd och Huskvarna.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter