Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kittelfjäll

Kittelfjäll

380 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

5

Laddar bilder

Bostadsfakta

Kittelfjäll

Byggnad

Fastighetsbet. Vilhelmina 1:570

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 3 200 kr/år
Driftskostnad, varav
Väg, samf.: 3 200 kr
Kommentar Samfällighetsavgift kan inte fastställas i nuläget, detta är en uppskattad summa utifrån tidigare samfälligheters uppgifter. Anslutningsavgiften för el via Vattenfall tillkommer.
Taxeringskod 210
Tomt
Areal: 662 kvm
Typ: Natur och fjällmark
Tomtbeskrivning Parhustomt där tillåten exploateringsgrad av fastigheten är 30%. För mer information se detaljplan.
Vatten/avlopp V/A: Vatten och avlopp förbereds till tomtgräns. Anslutningsavgiften är inkluderad i priset. Vilhelmina kommun håller i dagsläget på att installera V/A och meddelar att anslutning kommer vara möjligt vår/sommar 2019.
Energideklaration Behövs ej
Samfällighet/GA Framtida gemensamhetsanläggningar skall bildas av berörda fastigheter. Se detaljplan.
Välkommen till storslagna Kittelfjäll och Björnfällan!
Här finns nu möjlighet att förvärva en tomt och uppföra boende för att njuta av skidåkning och naturupplevelser. Tomterna ligger väster om Kittelfjälls liftsystem och erbjuder en fantastisk utsikt mot Marsfjällen. Passa på att förverkliga er dröm om ett boende på denna framtidsstarka destination. Tomterna som säljs ligger inom den detaljplan som berör utvecklingen av Kittelfjälls västra del, kallad Björnfällan. Dessa prisvärda tomter finns endast i ett begränsat antal till detta förmånliga öppningserbjudande. Besök hemsidan www.kittelfjall-resort.com för mer information!

- GRYM SKIDÅKNING

- MAKALÖST VACKER NATUR

- FISKE ÅRET OM

- SNÖSTARKT SKOTERMECKA

- HELISKI & CATSKI

Kittelfjäll är erkänt för sina fantastiska möjligheter till spännande friåkning och imponerade natur. Skidsystemet följer bergets naturliga raviner och skapar varierade nedfarter varvat med preparerade och pistade backar. Denna ort är ett snösäkert paradis vare sig ni väljer utförsåkning, längdåkning eller föredrar skoter! Här finns milsvida leder med magiska vidder och vyer, en sann dröm för alla skoterälskare. Oavsett årstid nappar fisken i områdets sjöar. Kittelfjäll har en lugn, vacker och stillsam framtoning som tillsammans med sin storslagna, vilda natur och oslagbara utsikt gör det enkelt att förstå varför så många väljer att vistas här.

Ta chansen att bygga ert drömboende i denna expansiva del av Kittelfjäll, för mer information om områdets visioner läs detaljplanen och besök exploatörens hemsida: https://www.facebook.com/kittelfjallresort/

Området

I storslagna och vackra Kittelfjäll finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Det är friåkningen som satt Kittelfjäll på kartan, skidsystemet består idag av 42 pister varav 37 av dessa offpist. Utöver detta är även byn känd för sin Heliski och Catski, två spännande och olika sätt att uppleva skidåkning och naturen i området. Förutom skidåkning är skoteråkning och isfiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker medan sommaren erbjuder trevlig vandring i fjället.

Närservice

Kittelfjäll har säsongsbetonade restauranger; Hotell Kittelfjäll, Granen, Kittelfjäll Skilodge, Toppstugan och Kittelfjäll Värdshus. Utöver detta finns även byns lokala närlivs "Sista Utposten" där du finner allt ifrån matvaror till spännband och apoteksvaror.

Kommunikation

Till Kittelfjäll tar du dig enklast med bil eller buss. Från Stockholm går bl.a. Kittelexpressen, en nattbuss som avgår från Cityterminalen och stannar till i Uppsala, Gävle och Sundsvall. Övriga busslinjer hänvisas till www.tabussen.nu. Önskar du att flyga görs detta till Vilhelmina flygplats som ligger 2 timmar från Kittelfjäll. Periodvis erbjuds även transfer. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Kittelfjäll.

Övrigt

Det är Kittelfjälls goda möjligheter till fantastisk offpist åkning som gjort fjället så omtalat och är den största anledningen för många besökare. Men områdets skidbackar är inte bara till för äventyrslystna friåkare. Här finns utförsåkning för alla smaker; snowboard, telemark, heliski, catski, nybörjare och barnfamiljer. Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i Skishopen. Kittelfjäll är även en guldgruva för skoteråkare, ett fantastiskt sätt att uppleva fjällvärlden och färdas genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Kittelfjäll erbjuder finfin skoteråkning och här finns också flera välpreparerade leder. Tanka går att göra vid "Sista Utposten".

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering