Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Eskilstorpsgatan 2

Getinge

475 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta

Eskilstorpsgatan 2

Byggnad

Fastighetsbet. Eskilstorp 2:57

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 184 000 kr varav mark 184 000 kr
Tomt
Areal: 771 kvm
Typ: Hörntomt
Tomtbeskrivning Detaljplan: Huvudbyggnad får uppföras med 1 våning samt vind får inredas. Nockhöjd 5,6 meter. Se bifogad detaljplan. Husförslag på bild: Optimal 153 - välplanerat 1,5-plans hus för den lite större familjen med inredd övervåning och nyckelfärdigt utförande: 2 550 800 kr. Avser hus, grund (gjuten betongplatta med vattenburen golvvärme) och mark i standardutförande enligt leveransdeklaration LB 2015-01-01 För mer information om husmodellen, övriga lämpliga husmodeller samt en personlig kalkyl: kontakta Mikael Kahlin, LB-Hus Halmstad på 072-216 99 28 eller epost mikael.kahlin@lbhus.se Läs mer på lbhus.se Tomten innehar fruktträd och bärbuskar.
Summa pantbrev 937 500 kr
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Energideklaration Behövs ej
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Nyttjanderätt Tele

Utmärkt hörntomt!

Utmärkt hörntomt i Getinge där anslutningskostnad för VA och el INGÅR! Tomten har tidigare varit bebyggd och ligger således i ett befintligt villakvarter.

Området

Getinge är ett samhälle med ca 2 000 invånare som ligger mellan Halmstad och Falkenberg, i Suseåns dalgång. Här bor man med närhet till E6 och med bra bussförbindelser i blandad bebyggelse. Getinge är ett levande samhälle och här finns bland annat en populär tempererad utomhusbassäng med fritt inträde, en kyrka varav den äldsta delen uppfördes på 1100-talet, flertalet förskolor, grundskola med bibliotek, vårdcentral, apotek, äldreboende, bank, livsmedelsbutik, pizzeria, frisör, bensinstation, bilverkstad och mycket mer. Orten har ett rikt föreningsliv och erbjuder ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Här har man möjligheten att prova på fotboll, tennis, gymnastik, bowling, boule mm. I anslutning till Hembygdsgården där Hembygdsföreningen har sitt säte, finns en lekplats med möjlighet att grilla. Getinge Group som är världsledande tillverkare av medicinteknisk utrustning har en produktionsenhet på orten. Om man önskar närproducerat finns möjligheten att besöka Mostorps Herrgård endast några kilometer bort. Här säljer man kött efter tycke, smak, säsong, från egen uppfödning och gårdens slakteri.

Övrigt

Förskolor: Haspungens förskola, lärkans förskola, Noaks Arks förskola. Skolor: Getingeskolan, F-9.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering