Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lötvägen 9

Vendelsö

Se alla bilder


Kommande bostad

Kommande bostad

Ägaren till denna bostad är ON THE MOHV. Försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför annonseras ännu inte komplett bostadsinformation eller visningstider. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare redan nu.

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea 115 kvm + 27 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 2-plansvilla i sutteräng
Byggnadsår 1976
Uppvärmning Direkt El och luft/luftvärmepump
Energideklaration
Utfärdad den 28 augusti 2019
Energiklass: F
Energiprestanda: 106 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 169 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Lättbetong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel och trä
Fönster: Fönster med Isolerkassetter (2010)
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt Stort trädäck på baksidan i absolut bästa solläge! Här finns både sittplats under tak, markis (2018) och plats för flera solsängar. Vackra planteringar i både rabatter och upp på bergsknalle mot resterande tomt. Varmisolerad GÄSTSTUGA och TRÄDGÅRDSFÖRRÅD finns också.

Luftvärmepumpen har även nyttjats som AC sommartid. Centraldammsugare.

Huset är förhandsbesiktigat (besiktningsprotokollet och energideklarationen finns i annonsen). Säljaren har för avsikt att teckna en dolda felförsäkring.

OMRÅDET:

Här kan du bo med rogivande natur utanför knuten samtidigt som du har närhet till Stockholm city, Haninge centrum och Östersjökusten. I närområdet finns ett flertal badplatser, fina skogsstigar och promenadstråk som gör att du känner dig hemma vid första anblick.

Förskolor och skolor
Flera förskolor finns i närområdet samt så ligger Vendelsö Hage, Hagaskolan 1-5 ca 5-10 min bort. Flera grundskolor finns också i Vendelsö och Fredrika Bremergymnasiet i Haninge centrum.

Fritid
Skog, sjö och äng kännetecknar närområdet och du erbjuds en mängd utomhusaktiviteter, t ex promenader till badplatserna, löpträning, cykelturer, skogspromenader, längdskidåkning, skridskoåkning m.m. I närområdet finns även flera ridskolor och privata stall. Tyresta Nationalpark med sina höga träd angränsar till vackra Gudö och är ett äventyr för vuxna och barn. Likaså finns Östersjöns kust nära till hands.

Service
Inom en radie av 5-10 min bilfärd bort hittar man till större handelsplatser med livsmedel, konfektion och apotek. Sågen centrum med snabbköp, restaurang och kiosk ligger ca 2 min bilväg bort. Nära även till Alléplan/Trollbäckens centrum. Vårdcentral och närsjukhus finns i Handen.

Kommunikationer
Här bor du på ca 5 minuters promenadväg till direktbuss som tar dig till Stockholm på ca 20 minuter, buss till Gullmarsplan och även Haninge C och Nacka. Bussar går under hela dygnet med mycket tät trafik. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden som löper en bit bort.
Fastighetsbet. Vendelsö 3:1362

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 58 623 kr/år
varav
Uppvärmning: 42 018 kr
El: 0 kr (16 kWh)
VA: 5 375 kr
Sotning: 500 kr
Renhållning: 2 630 kr
Försäkring: 8 100 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8049 kr
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 692 000 kr varav mark 1 697 000 kr
Summa pantbrev 2 900 000 kr
Tomt
Areal: 1406 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Helt insynsskyddad baksida - återvändsgata - genomgående renoverat

Acceptpris!

Välkommen till mycket välplanerat hus i härligt insynsskyddat läge på lugn återvändsgata! Huset rymmer 4 bra sovrum, snyggt renoverat kök med smarta förvaringslösningar och praktisk arbetshöjd på både ugn, diskmaskin m.m samt öppen planlösning mot det mysiga vardagsrummet med öppen spis. 2 helkaklade fräscha badrum och separat stor tvättstuga. Stor altan på baksidan av huset i absolut bästa solläge (helt insynsskyddat) och separat trädgårdsförråd samt gäststuga. Uppvärmt garage och biluppställningsplats för 2 bilar. Gott om förvaring finns också!

Här bor du i populära Lötkärr på bekvämt avstånd till både förskola, buss, flera skolor, natur m.m.

Välkommen med din intresseanmälan!
LUGNT LÄGE PÅ ÅTERVÄNDSGATA - GARAGE OCH P-PLATS

4 SOVRUM - 2 HELKAKLADE BADRUM

HÄRLIG INSYNSSKYDDAD BAKSIDA I BÄSTA SOLLÄGE

ENTRÉ:

HALL
Välkomnande entréhall med härlig rymd och trappa som leder till både över- och undervåning! Plats för klädavhängning direkt till vänster samt mycket gott om förvaring under trappan (både plats för skoställ och att hänga jackor m.m.)

SOVRUM 1
Direkt till höger ovanför trappan når du sovrum 1 med grålaserat parkettgolv och vita målade väggar.

DUSCHRUM
Helkaklat badrum med ljust kakel och grått klinkergolv med golvvärme. Duschörna med glasvägg, WC, läckert handfat i glas, spegel och hyllor.

KÖK OCH VARDAGSRUM
Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med både plats för rejäl soffgrupp och stor matsalsmöbel. Här ligger ett mycket snyggt grålaserat parkettgolv, vita målade väggar och läcker fondtapet. Mysig öppen spis samt utgång till den härliga baksidan i absolut bästa solläge! Köket renoverades 2005 i sobra färger och har mycket stora arbetsytor på massiva körsbärsbänkar samt gott om förvaring i både skåp och lådor. Praktisk arbetshöjd på diskmaskinen (2017) och ugnen (2005). Hel kyl och frys (2010), induktionshäll (2012) och spisfläkt. Matplats för ca 6-8 personer vid stora fönster med rikligt ljusinsläpp och utsikt mot gatan och infällda spotlights i taket.

NEDRE PLAN:

BADRUM
Helkaklat fräscht badrum (2010) med svart/grått klinkergolv med golvvärme och vitt kakel samt med fondvägg i samma färg som klinkergolvet . Badrummet har bubbelbadkar, wc, stor tvättställskommod och spegelskåp. Infällda spotlights i taket och mysig BASTU!

SOVRUM 2
Sovrum 2 har ekparkettgolv, tapetserade väggar i skimrande beige färg och utgång till framsidan.

SOVRUM 3
Mysigt sovrum med ekparkettgolv och vita målade väggar.

SOVRUM 4
Ekparkettgolv, vita målade väggar och stor garderob med skjutdörrar.

TVÄTTSTUGA
Stor tvättstuga med klinkergolv och vita målade väggar. Här finns mycket gott om plats för att hänga och vika tvätt! Stor garderob med skjutdörrar samt tvättmaskin (2019), torktumlare (2010).

Ett genomgående mycket snyggt och stilrent hus i absolut bästa solläge och genomgående bra skick!

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering