Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hästbyn 17

Västerhaninge

3 795 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning, välkomna!

Tisdag 22/10 17.45-18.30

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea 121 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1/5-plans parhus
Byggnadsår 1996
Uppvärmning Vattenburen samt kamin
Ventilation Mekanisk ventilation
Energideklaration
Utfärdad den 13 juni 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 78 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 78 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: lecasten på gjutna grundsulor
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Fönster med isolerglaskassetter
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Övrigt Kamin från 2011
Torktumlare 2013
Kök från 2014
Tvättmaskin 2016
Oljad altan 2018

Larm från Verisure installerat - går att överta
TV/Internet:ADSL Telia. Samfälligheten har dragit fram fiber, dock ej in i husen. Under upphandling.
Fastighetsbet. Västerhaninge-Söderby 1:106

Övriga byggnader

Stort garage och isolerat förråd intill.
Mindre förråd på framsidan.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 26 027 kr/år
varav
El: 9 152 kr (14226 kWh)
Väg, samf.: 10 500 kr
Försäkring: 6 375 kr
Beräknat antal pers: 2
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8049 kr
Kommentar Vatten, avlopp, sophämtning, snöröjning och underhåll av lekparken ingår i samfällighetsavgiften. Driftkostnader kan variera beroende på antal i hushållet och tecknade avtal.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 2 620 000 kr varav mark 851 000 kr
Summa pantbrev 3 527 500 kr
Tomt
Areal: 706 kvm
Typ: Plan trädgårdstomt
Tomtbeskrivning Underbar tomt med stor gräsyta mot grönska.
Vatten/avlopp Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp Vatten via samfälligheten, avlopp via samfälligheten. (ingår i samfällighetsavgiften)
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Haninge Västerhaninge-Söderby GA:2, Gemensamhetsanläggning: Haninge Västerhaninge-Söderby GA:3

Stor altan i söderläge, garage, braskamin och magisk omgivning!

Varmt välkommen till detta drömboende på landet. Här bor man med natur, djurliv och vatten runt knuten.
En fantastisk idyll som ändå inte ligger för långt bort från affärer och kommunikationer. Du tar dig med bil till Stockholm city under 30 minuter och ca 1,5 km från bostaden finns buss som tar dig till Västerhaninge där det går pendeltåg och bussar till city.

Här kan du elda i braskaminen när kylan kryper sig på, njuta av den underbara altanen i bästa söderläge mot grönska och har eget garage. Huset består av 121 välplanerade kvadratmeter fördelade på tre sovrum, två badrum, tvättstuga, kök och vardagsrum. Området är barnvänligt och miljön är helt oslagbar.

I Västerhaninge finner man även affärer, skolor, förskolor, bank, systembolag, frisör, café mm.
Varmt välkommen på visning!
NÄRHET TILL BADPLATS
UNDERBAR OMGIVNING
ALTAN I SÖDERLÄGE

ENTRÉ
Ljus och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter direkt till vänster. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger snygg klinker i mörk ton som sedan övergår i fin parkett. Här finns även värmegolv. Lite Längre in finner man groventrén med praktiska hyllor och garderober som sväljer mycket förvaring.

TVÄTTSTUGA
Rymlig tvättstuga inredd med ho, tvättmaskin, torktumlare och skåp. Väggarna är klädda i våtrumstapet i ljus blå ton och golvet är grått. Här finns litet fönster som skänker ljus och gott om plats för att hänga tvätt.

DUSCHRUM
Fint och ljust duschrum inrett med handfat, wc, duschhörna och spegelskåp. Väggarna är vita och golvet går i ljus ton. Här finns även dörr från groventrén, perfekt när man kommer hem från en ridtur.

KÖK
Rymligt kök med gott om plats för stort matbord intill fönster mot baksidan. Här är skåpinredningen ljus och man har byggt in ugn och micro. I övrigt är köket utrustat med kyl, frys, induktionshäll, stor ho och diskmaskin. Väggarna är vitmålade och samma snygga parkett ligger som i övriga huset. I anslutning till köket finns även utgång till den mysiga baksidan där stor altan mot baksidan finns. Här finns plats för grill, utemöbler, studsmatta och grönska. Vidare ligger gräsmatta som omges av staket och sträcker sig bort till träd som skärmar av fint.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum inrett med braskamin. Här finns plats för stor soffgrupp, tv-möbel och vitrinskåp om så önskas. Stora fönsterpartier skänker fint dagsljus och kaminen sprider härlig värme när kylan kryper sig på. Vitmålade väggar och parkett på golven.

ÖVRE PLAN
SOVRUM 1
Stort sovrum med plats för dubbelsäng, byrå och sängbord. Här finns fönster mot grönska och stor klädkammare. Väggarna är vitmålade och parkett klär golvet.

BADRUM
Underbart badrum med stora ytor. Här finns badkar, wc, handfat, skåp och spegel. Väggarna är vita och golvet kläs av en ljusgrå plastmatta. Stort fönster släpper in mycket ljus. Här finns plats för stort bubbelbadkar och förvaringsmöbel om så önskas.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum med ljusa toner. Golvet är klätt i vitt trägolv och väggarna är vitmålade. Längs ena kortsidan sitter en fin, mönstrad fondtapet i ljusgrön ton. Här finns plats för säng, skrivbord, byrå och annat. Fönster mot grönska.

SOVRUM 3
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och annat. Vita trägolv och vita väggar. Även här finns fönster mot grönska.

Området

Hästbyn ligger i ett naturnära och charmigt område men ändå når du Stockholm city på endast 30 minuter. Här möts man av hästar och har nära till havet och Söderby Brygga där möjlighet till båtplats finns. I Västerhaninge finns flertalet bostadsområden. Utbyggnad av dessa har skett från 60-talet fram till mitten av 80-talet. Det finns både bostadsrätter, hyresrätter och flera områden med villor och grupphus. De äldsta är från mitten av 40-talet. Flera områden är också under uppförande med både villor och bostadsrätter.

Närservice

Västerhaninge centrum finner du mataffärer, cafeér, restauranger, frisör, bank, systembolag och apotek mm. Även skolor och förskolor finns det ett flertal av. Lite längre bort finner man Haninge centrum och Port73 som har ett brett utbud av butiker, restauranger, caféer, frisörer, banker och apotek.

Kommunikation

I direkt anslutning till bostaden går buss 843 på morgon och kväll till Västerhaninge Station där pendeltåg tar dig till city på ca 35 minuter. En liten bit bort går även buss 847 med täta avgångar till samma destination. Från bostaden tar det ca 10 min till butiker, restauranger och pendeltåg. Du tar dig till Stockholm med bil på ca 30 min. med bil.

Parkering

Plats för bil i eget garage samt grusad infart utanför med plats för flera bilar.

Övrigt

Välkommen till ett magiskt område omgivet av grönska och djurliv.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering