Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Sjögräsvägen 12

Vallda Sandö Vallda

4 495 000 kr

Se alla bilder

Besiktigad!

ShowBidding

3

Budgivning pågår

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 3 - 4 sovrum
Boarea + Biarea 149 kvm + 18 kvm
Enligt uppmätning av fackman

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 1971 Ombyggt 1987
Uppvärmning Luftvärmepump
Energideklaration
Utfärdad den 15 juni 2021
Energiklass: -
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Fastighetsbet. Vallda 21:56

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 26 090 kr/år
varav
Uppvärmning: 11 000 kr
El: 7 000 kr
VA: 5 090 kr
Väg, samf.: 1 300 kr
Försäkring: 1 700 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2 126 000 kr varav mark 903 000 kr
Summa pantbrev 1 865 000 kr
Tomt
Areal: 375 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Vallda GA:1, Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Vallda GA:41 ändamål: Vägar
Avtalsservitut Kraftledning
Förmån: Officialservitut Väg, 13-VAL-2073.1
Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 13-IM2-72/547.1
Radhus med havsutsikt i Vallda Sandö nära havet!

Vill Du bo i en ljuvlig och lantlig miljö nära till fina havsbad? Då har Du hittat helt rätt!

Här erbjuds en härlig bostad med ypperlig planlösning på väldisponerade 149 kvm med 6 rum och kök varav 3 sovrum, möjlighet för ett fjärde. Bostaden är unik då den är tillbyggd samt har en öppen spis som skänker en trevlig hemkänsla, extra trivsel och värme. Mycket trevlig samfällighet med tillgång till boulebana, tennis- samt fotbollsplan.

Närhet till havets salta stänk och natursköna grönområden samt kort väg till golfbanor som Kungsbacka GK och Vallda golf & country club, samt Vallda samhälle med all tänkbar service och skolor. Optimalt pendlingsläge med goda kommunikationer till Göteborg , Mölndal samt in mot centrala Kungsbacka.

Detta radhus i 1-plan är en riktig barnfamiljsdröm och givetvis även idealisk för Dig som vill undvika trappor. Välkomnande entréhall med gott om förvaring och avhängning i garderober. I kapprummets anslutning finns en gästtoalett. Rymligt kök med lättarbetad planlösning och gott om förvaring samt plats för matbord . Matsal/allrum finns intill köket i den öppna planlösningen med naturlig matplats för 6-8 personer när gäster kommer på besök. I vardagsrummet finns god plats för soffa och möblemang och här och från matsalen finns utgång till det härliga uterummet som vetter mot baksidan. Från de stora fönstren i vardagsrummet ges fint ljusinsläpp och dessutom utblick mot innergården som ligger insynsskyddat mot ett öppet läge, perfekt läge i området. Separat rymlig tvättstuga med gott om förvaring samt ett helkaklat badrum med badkar som även har duschmöjlighet. I bostaden finns 3 st rogivande sovrum i bra storlek. I föräldrasovrummet samt i hallen finns möjlighet att få en praktiska klädkammare med gott om förvaring.

1-plansradhus med härlig uteplats och innergård
Nära hav och natursköna omgivningar
Barnvänligt område med tennis- & fotbollsplan samt boulebana
Tre rofyllda sovrum
Mysig innergård med ett skyddat och lugnt läge
Separat tvättstuga med groventré
Gott om förvaring i klädkammare och förråd samt snickarbod
Vacker och lättskött trädgårdstomt
Perfekt pendelavstånd

Området

Vallda Sandö: En lantlig idyll nära kusten! Närheten till både havet och natursköna omgivningarhar gjort området mycket populärt. Från bergsknallarna har du en fin utblick över hav, land och den nordhalländska skärgården. Det är vackra vyer som förmodligen även bronsålderns folk tog till sig och uppskattade. På de två uddarna Kalven och Sandöknapp ligger nämligen flera stora gravrösen från denna tid. Vallda Sandö är inte som namnet antyder en ö utan en halvö. Här finns något för de flesta smakriktningarna – långgrunda sandstränder såväl som badvänliga klippor. Här finns allt från mysiga villaområden till större gårdar mitt i de böljande åkerlandskapen. Bekväm närhet till både centrala Kungsbacka, Mölndal och Göteborg. Det mesta man behöver finns i Vallda: Förskola och grundskola för barnen, matbutiker, vårdcentral och flera golfbanor i närområdet. Vallda har kvar sin lantliga och gemytliga känsla med havet runt knuten och slingrande småvägar ut på landet. Med dess strategiska läge och trygga samhällsklimat är Vallda ett sant familjeparadis!

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Kungsbacka med anslutande pendeltåg till bl.a Göteborg.

Övrigt

Säljaren berättar : Lite saker att se i närområdet. I slutet av vår gata finns en bro över den slingrande bäcken, där finns det en grillplats och en riktigt bra pulkabacke. Där kan man cykla vidare till Valldasandö. I hördalen som gränsar mellan Särö och golfbanan finns ett naturreservat med enorma ekar från skeppsbyggande Sverige på 1600-talet. Ebbot har på omslaget av en av sina plattor gått in i ett av de ihåliga träden. Valldasandö har Kungsbackas bästa bad, där finns strand för de minsta, mängder av krabbställen för de lite äldre och fina klippor i mängder och precis utanför hamnen finns den populära bryggan där det går att hoppa från. På andra sidan stranden för de minsta (Ca 600 m från parkeringen) finns några riktigt stora rösten för den historisk intresserade. Det finns ett elljusspår som går i skogen och 10 meter ifrån elljusspåret finns det ett Kommunalt utegym perfekt att springa till och sedan göra sin styrketräning.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter