Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Frötuna 19B

Rasbo/Gåvsta Uppsala

4 500 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 1 sovrum
Boarea + Biarea 102 kvm + 53 kvm
102 (av 155)

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla i vinkel
Byggnadsår 2021 Under upförande 2020/2021
Uppvärmning Solceller och frånluftsvärmepump
Ventilation Mekanisk, typ FTX
Energideklaration Beställd
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt 1 1/2-plans Vinkelhus från Move med sadeltak under uppförande med oinredd vind med förberedda anslutningar.
Fastighetsbet. Karby 5:11

Övriga byggnader

Dubbelgarage/Carport med laddstolpe för elbil som tillval

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 5 500 kr/år
varav
Uppvärmning: 2 750 kr
El: 2 750 kr
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 1650 kr
Kommentar Eftersom huset är under uppbyggnad kan fullständig driftskostnad ännu inte redovisas. Beräknad driftskostnad kan anges när byggnaden är färdigställd och energideklarationen är utförd. Taxeringsvärdet är från 2018 då tomten endast var avstyckad tomt i skogen och inget vatten och avlopp eller grund fanns. Taxeringsvärdet och skatten kommer därför att bli högre.
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 165 000 kr varav mark 165 000 kr
Tomt
Areal: 1698 kvm
Typ: Trädgårdstomt (friköpt)
Vatten/avlopp Enskilt vatten- Egen brunn-3-kammarbrunn med markbädd.
Tillträde Maj eller juni
Samfällighet/GA Förmån: Officialservitut Väg, 0380-2017/10.1

Nybyggt hus i lantligt läge i skogsbryn med fantastisk utsikt, solceller mm!

Nybyggt hus i 1 1/2 plan under uppförande med beräknad inflytt till maj eller juni 2021. Huset är beläget i lantligt insynsskyddat läge i skogsbrynet och med vidsträckt utsikt över åkrar och beteshagar i familjevänliga Rasbo. Här kan du njuta av det höga fria läget, plocka bär och svamp i skogen om knuten, samtidigt som du har ca 10 minuters bilväg till Gränby Centrum. Skolskjuts finns vid brevlådorna på ca 100 meters avstånd. Rasbo IP finns på 200 meter avstånd. Med ett fåtal grannar på lagom avstånd kan du få en lugn stund efter jobbet. Huset byggs med oinredd vind och med stor frihet i val av tillägg och materialval vilket ger dig flexibilitet att utforma huset efter dina önskemål och ger familjen ett hus att växa i. Uppvärmningen sker genom solceller kombinerat med frånluftsvärmepump vilket ger låga driftskostnader och gör dig delvis självförsörjande på el. (Fiber finns i området och går att dra till huset).

Rasbo är ett familjevänligt område med flertalet skolor och förskolor upp till åk 9 och vårdcentral, godisbutik och pizzeria i närliggande Gåvsta på några km avstånd. Med bil tar du dig till Centralstationen i Uppsala på ca 15-20 minuter där du kan handla i mer välsorterade ICA i Lindbacken på vägen. Från tomten är det ca 2 km (2 minuter med bil) till väg 288 där flertalet bussar tar dig till Uppsala Centrum. Mot kusten når du åt andra hållet Östhammar och Öregrund både med buss eller bil. Från väg 288 finns även anslutningar till E4 både norrut och söderut. Kör du söderut genom Rasbo några km söderut finns bad i Funbosjön, genväg mot IKEA eller via väg 282 påfart till E4 söderut mot Stockholm. Perfekt läge för dig som pendlar mot Arlanda eller Stockholm och vill slippa trafikljusen i stan.

Huset är ett 1 1/2-planshus i vinkel, hustyp MOVE # 201 från hustillverkaren Move som är under uppförande. I standardutförandet har huset en målad träfasad i mörkt beige nyans (3005 y50r) med vita knutar och sadeltak med betongpannor och platta på mark. Tomtpris, bygglov, vatten och avlopp samt markberedning ingår i huspriset. Huset präglas av luftig öppen planlösning och mycket ljusinsläpp från flertalet fönster. Uppvärmning sker genom luftvärmepump från Nibe och solceller (solcellspaket 3kW). I priset ingår inrett entréplan med vattenburen golvvärme, färdigställda ytskikt och kök från Vedum samt badrum, matrum, vardagsrum och två sovrum. Övre plan ingår oinrett med alla anslutningar förberedda och uppvärmning via radiatorer. Det ger dig flexibiliteten att färdigställa en del av huset först för att sedan bekvämt låta husbyggaren mot en kostnad färdigställa resten åt dig.

För dig som kommer in tidigt i processen finns möjligheter till att mot kostnad göra flera tillval (innan vecka 2 för annan planlösning för entréplanet och innan vecka 9 för kök och invändiga materialval). Du kan välja om du vill köpa huset med oinredd eller inredd vind, antal sovrum, välja till braskamin eller göra exklusivare materialval i t ex kök och badrum. I planritningarna från övre plan ser du olika förslag på planlösning. Du kan valfritt också välja annat material på t ex kakel och klinker mot ett tillägg för materialkostnaden från valfri leverantör som husbyggaren monterar åt dig. Exteriört kan du t ex utöka altanen runt huset och/eller välja till carport eller ändra fasadfärg.

Huset värms upp av bl. a solpaneler vilket gör dig delvis självförsörjande på el och är förberett för smart home. Väljer du tillägget smart home innebär det att du förutom att kunna fjärrstyra belysningen (som ingår) kan välja till att fjärrstyra ljud, larm, lås och uppvärmning e t c via en nedladdad app på telefonen. Bygglov och ritningar för carport med laddstolpe finns och kan färdigställas åt dig av husbyggaren mot en kostnad. Laddstolpen är det förberett för och du kan påverka läget för den. Det är ett smidigt tillval för att kunna ladda elbilen hemma. Det finns även fler tillval du kan göra som husbyggaren färdigställer åt dig mot en kostnad. Om du vill ha tillval gör husbyggaren en offert till dig för det. Ventilation, vatteninstallationer på entréplan, brunn och braskamin (som det är förberett för) är de enda fasta installationer som inte går att flytta.

Bilderna från huset är endast illustrationer och ej bilder tagna på plats. De kan avvika i viss mån från hur huset kommer att se ut när det är klart och beror på vilka tillval som görs. Tomten på bilden stämmer t ex inte överens med hur tomten ser ut i verkligheten och huskulören är annorlunda i standardutförandet. När huset är rest kompletteras detta med bilder tagna på plats. Planritningarna är förslag som i viss mån kan ändras utifrån dina önskemål.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Märta Coronel Stillström på MOHV på 0763-094502 eller på marta.stillstrom@MOHV.se för mer information.
Detta ingår i standardutförandet:

Entréplan (102 kvm av 155 kvm):
Fasad i målad träpanel i mörkt beigeaktig nyans (S3005 Y50) med vita knutar och fönster (S0502y). Ytterdörr med cylinderlås från Assa 2002 med ytterdel i alusilver (Hoppe Stockholm). Inrett entréplan ingår i utförandet. Entréplanet har en invändig area på 102 kvm. På entréplanet finns hall, kök i öppen planlösning mot matrum för ca 8 personer med vardagsrum intill i vinkeln, två sovrum samt badrum, tvättstuga med grovingång. I standarutföranandet ingår golvvärme i hela planet som är ingjuten i bottenplattan. Hela planet har genomgående trestavig ekparkett och ljust målade väggar i alla rum förutom i hall, badrum och tvättstuga som har klinker. Innertaket har infällda spotlights med dimmerfunktion i diameter 95 mm med LED-armatur på 7,5 V (Comfort G3 Hide-a-lite). Innertaket är i vitmålad gipsplank. Fönsterbänkar, fönstersmygar och täckbrädor i öppningar är gjorda i fabriksmålad vit träfiberskiva. Även lister är gjorda i samma material. I fönstersmyg i WC/Dusch/badrum är fönstersmygen helkaklad. Vid eventuellt köksfönster vid diskbänk sätts kakel upp till höjden av överskåpens underkant. Alla innerdörrar är täta vitmålade spegeldörrar av märket Contur 1. Tillsammans med innerväggar med 70 mm isolering med dubbla skivor i träfiber och gips skapar detta en bättre ljudmiljö och underlättar uppsättning på väggar. Detta underlättar även för familjemedlemmarna att kunna odla t ex sina musik-, och filmintressen utan att störa varandra.

Hall: Hall med ljust målade väggar och grått matt klinkergolv (Centro Lerham Grå) samt innertak med spottar med LED-armatur och dimmerfunktion från Comfort G3 hide-a-lite. Hallen är utrustad med hatthylla och har en garderob av märket Vedum med släta vitmålade dörrar med handtag i krom (samma som i sovrum).

Kök: Kök i öppen planlösning mot matplats för ca 8 personer. Köket är från Vedum med skåp i fullhöjd med gråmålade luckor (Agnes) med rostfria handtag och bänkskiva i grått eklaminat, blankt vitt kakel (Centro Soul vit 10*30 cm), rostfri fläkt från Bosch (DWB66BC50), spis, kylskåp (KSV36F13P), frys (GSN36V13V), diskmaskin i rostfritt (från Bosch). Vardagsrummet är det förberett för insättning av braskamin Contura 556.

Badrum: Helkaklat badrum med golvvärme utrustat med Dusch, WC (från Ifö Sign 6860) , handukstork, spegelskåp i vitt (serien Free från Vedum, bredd 600 mm, lågenergilysrör och 230 V uttag) och badrumskommod från Vedum (bredd: 615, höjd 606 och djup 480) i serien Free med spegellucka i modellen Alice med knopp 73 krom. Kommoden innehåller lådor med prylfack. Kakel till väggarna är Centro Vit 25*40 i blankt utförande. Klinkergolv är i grått är av märket Centro Lerham Grå i matt utförande med plattor i måtten 20*20 cm. Till kommoden ingår blandare 1510F Svea med pop-ventil. Till WC/Dusch ingår monterad duschblandare Nova samt duschset Apollo 520 med handdusch.

Tvättstuga: Helkaklad tvättstuga med grått matt klinkergolv (Centro Lerham Grå) med golvvärme och med egen grovingång. Tvättstugan är utrustad med frontmatad tvättmaskin (WAN242C7SN), torktumlare (WTR85VM8SN) båda från Bosch, separat tvättho i bänkskiva i laminat i skåp med förvaring (från Vedum), samt handdukstork.

Sovrum: Antalet sovrum är flexibelt utifrån köparens önskemål. I entréplanet kan man antingen ha ett eller två sovrum utifrån vilket behov man har. Inreds övre planet finns flexibiliteten att ha upp till tre sovrum här. I standardutförandet ingår garderober från Vedum med släta vitmålade garderobsdörrar av märket Elsa med handtag i matt krom.

Övre plan ingår oinrett men med alla anslutningar förberedda och uppvärmning av radiatorer. Alla anslutningar och avlopp kommer att vara förberedda för badrummet. Här kan man också få till ytterligare två till tre sovrum beroende på behov som visas i planritningsförslagen och kan även flytta badrummet till en annan plats om man skulle vilja,

Området

Naturskönt lantligt område beläget öster om Uppsala.

Närservice

Skola, livsmedelsbutik, godisbutik och pizzeria i Gåvsta. På vägen till Uppsala Centrum finns ICA-butik, blomsteraffär mm i Lindbacken.

Kommunikation

Skolbuss från brevlådor och buss från väg 288.

Parkering

Dubbel carport med elplint som tillval. Vändplatta för bilen mot grannfastigheten ingår.

Övrigt

Vändplatta mellan Frötuna 19A och Frötuna 19B som belastar Frötuna Kristinelund 21

Planskiss

Planritning
Planritning
Planritning
Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter