Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Vittervägen 135

Tomtebo/Nydalaviken Umeå

2 895 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea 104 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Radhus
Byggnadsår 2007
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 29 april 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 93 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Övrigt Entrésidan med altan som inrymmer flera sittplatser. Ett varmt och mysigt läge där solen kan avnjutas hela dagen och till sena kvällen.

Stor altan på husets baksida som ramas in av ett staket med grind samt thujahäck. Altanen är delvis under tak där balkongen finns. Trevlig utebelysning pryder uteplatsen. Här kan man avnjuta förmiddagssolen.
Fastighetsbet. Vittergubben 63

Övriga byggnader

Stort förråd bekvämt placerat på framsidan, ej isolerat men med hyllsystem och belysning.
Carportplats i länga och två bilplatser vid uppfarten till huset.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 30 157 kr/år
varav
Uppvärmning: 10 484 kr
El: 6 473 kr (4613 kWh)
Väg, samf.: 13 200 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Säkring: 16A Kostnaden för hushållsel är baserad på nuvarande ägares förbrukning och räknad med Umeå Energis rörliga pris, inräknat är även års-, nät- och säkringsavgiften. Kostnaden för fjärrvärme är också baserad på nuvarande ägares förbrukning som under de senaste 12 månaderna varit 9 842 kWh, även där är den fasta avgiften inkluderad. Tillkommer gör fastighetsavgiften och villaförsäkring.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 507 000 kr varav mark 386 000 kr
Summa pantbrev 1 910 000 kr
Tomt
Areal: 146 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten och avlopp.
Tillträde Enl. överenskommelse
Samfällighet/GA Andel i samfällighet/GA: Vittergubben S:3, GA:4-GA:6
Last, Officialservitut: Upplag, 2480-91/127
Last, Ledningsrätt: Fjärrvärme, bredband, 2480K-06/276
Last, Ledningsrätt: Optokabel, 2480K-06/276
Last, Officialservitut: Tillträde, 2480K-06/276
Förmån, Officialservitut: Tillträde, 2480K-06/276

I samfälligheten ingår:
Vattenförbrukning (justering görs utifrån faktisk förbrukning efter avläsning). Snöskottning/sandning av gemensamma vägar, gatubelysning i området, sophämtning, VA-avgift, bredband/digital-TV och möjlighet till IP-telefoni, försäkring av gemensamma anläggningar, adm. av föreningen, inköp av utrustning för gemensamt bruk, avbetalning på gemensamhetslokal, materiel till städdagar/reparationer, kostnad för årsmöte/gemensamma träffar samt avsättning underhållsfond. Gästrum och bastu finns att tillgå i samfälligheten. Fakturering för driftskostnaden görs kvartalsvis i förskott fr.o.m. juli 2006.
I samfälligheten hjälps man åt med gräsklippning enligt schema, blir ca 1 gång/sommar.
Genomtänkt och modernt radhus i ett av Umeås populäraste barnfamiljeområden. Här finns närheten till natur, Nydalasjön, skola, förskola och bra bussförbindelser. Radhuset har två uteplatser och balkong. Två bilplatser vid uppfarten samt carport i länga. Uthyrningsrum med bastu och WC finns i samfälligheten.
Välkommen till ett mycket trevliga radhus på Tomtebo i modernt och stilrent utförande. Huset har tre uteplatser varav den trevliga framsidan har sydväst läge och två som finns på husets baksida där man kan du avnjuta morgon och förmiddagssolen. Radhuset disponerar två våningar där entréplan karaktäriseras av öppna ytor som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Här finns också kaklat badrum med badkar och en praktisk hall. Våning två inrymmer tre sovrum, klädkammare, kaklat badrum med dusch och tvättpelare. Genomgående hög standard med smakfull inredning.

Huset har en asfalterad uppfart med plats för två bilar och en stor altan där det finns utrymme för flera sittplatser samt ett fristående förråd. På området finns carportplats med motorvärmare i länga och gästparkeringar.

Huset är placerat i hjärtat av stadsdelen Tomtebo. Här bor man nära naturen och Nydalasjön med flera badplatser såsom Kärleksviken och Tomtebobadet, fiskeområde, äventyrslekplats samt bra rekreations och motionsutbud. I närheten av huset finns det tre stycken lekplatser med sandlåda och gungor. I området finns det flera förskolor och skolor med gångavstånd och bra med bussförbindelser till centrum. Busslinje 8 har busstopp i närheten av huset och går både till Universitetet och NUS samt till Umeå centrum. Här bor ni också på cykel- och gångavstånd till exempelvis IKSU sport, Universitet, NUS, Ålidhemscentrum och vårdcentral.

- FAMILJÄRT OMRÅDE

- MODERNT OCH STILRENT

- NATURNÄRA

- 2 BILPLATSER OCH CARPORT

- 2 ALTANER OCH EN BALKONG

PLAN 1
HALL
Ljus och rymlig entré med utrymme att hänga av sig ytterkläderna och skjutdörrsgarderob. Praktiskt klinkergolv som längre in går över till parkettgolv och målade tapet på väggen.

BADRUM
Inrett med kakel och klinker i gråa nyanser samt golvvärme. Här finns kommod, spegelskåp, rörcentral, badkar, och WC.

KÖK
Vit köksinredning med grått kakel ovanför den matchande grå arbetsbänken. Köket är rustat med kyl, frys, diskmaskin, spishäll/ugn (2015), fläkt, och skafferi. Parkettgolv och ljusa tapeter med en fondvägg vid matplatsen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar utrymme för umgänge i goda vänners lag. Mellan köket och vardagsrummet finns trappen till övre plan.

VARDAGSRUM
Målade tapeter och parkettgolv. I anslutning till vardagsrummet finns utgång till baksidans altan som delvis har tak från balkongen. På altanen kan man njuta av förmiddagssolen.

PLAN 2
HALL
Parkettgolv och målad tapet på väggen. Här finns en större klädkammare.

SOVRUM
Master bedroom med en fullt inredd walk in closet. Här finns också utgång till en väl tilltagen balkong. Målad tapet med fondvägg och parkettgolv.

BADRUM
Kaklat badrum i gråa nyanser med golvvärme (el). Badrummet är inrett med kommod, spegelskåp, högskåp, WC och dusch med glasdörrar och tvättpelare.

SOVRUM
Ljusa taper med en fondvägg och parkettgolv.

SOVRUM
Ljusa tapeter med randig fondvägg och parkettgolv.

ÖVRIGT
Ny torktumlare och tvättmaskin 2018. Golvvärme i hela bottenplan och radiatorer på övre plan förutom badrummet som har elgolvvärme.
Gästrum + med bastu finns att hyra via områdets Samfällighetsförening Vittergumman.
Från hallen på övre plan finns en lucka till vinden och möjlighet till ytterligare förvaring.

Området

Tomtebo är en av Umeås nyaste stadsdelar som ligger väldigt fint i närheten av universitet, sjukhus och Nydalasjön ca 5 kilometer från Umeå centrum. Området kring Nydalasjön är omtyckt med promenadvägar, grillplatser, badstränder, motionsslingor och äventyrslekpark. Naturreservatet Grössjön ligger inom promenadavstånd. Inom en snar framtid kommer det att byggas ett stort Coop i närheten.

Närservice

I området finns pizzeria, restaurang samt en närbutik som ligger på Älvans väg 154 med livsmedel och kioskvaror. Inte långt bort når ni Ålidhems centrum med större matbutiker, restauranger samt café.

Kommunikation

Det finns goda kommunikationer med buss. Tidtabeller och mer information finns på www.tabussen.nu.

Övrigt

Det finns flera förskolor och skolor i området.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering