Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ostkroken 122

Ersboda Umeå

2 795 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning, anmäl dig via hemsidan!

Onsdag 14/4 18.10-19.10

Bostadsfakta:

Antal rum 6 rum varav 4 sovrum
Boarea 132 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp Radhus
Byggnadsår 1982
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 6 april 2021
Energiklass: C
Primärenergital: 68 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Bjälklag: Betong
Fastighetsbet. Osten 22

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 45 400 kr/år
varav
El: 7 000 kr (6547 kWh)
Väg, samf.: 38 400 kr
Beräknat antal pers: 4
Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt med 8524 kr
Kommentar I samfälligheten ingår värme, vatten, renhållning, garage, bredband, snöröjning. 9 600 kr/kvartal. 16 A säkring Till driftkostnaden tillkommer försäkring
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 1 888 000 kr varav mark 578 000 kr
Summa pantbrev 2 026 800 kr
Tomt
Areal: 264 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Umeå Osten GA:1 ändamål: Vattenförsörjning, Värmeanläggning, Garage och/eller parkering, Övrigt

Ersboda, parhus på fint läge i området!

Välkommen till detta fint belägna paradhus med bra planerade bostadsytor. Här fördelas kök, vardagsrum, fyra sovrum, allrum samt två badrum och en separat tvättstuga på två plan. Garage i länga samt separat förråd utvändigt. Här bor ni nära skog, natur, förskola/skola, matbutik samt busskommunikationer med centrumkärnan och NUS.
HALL
Hall med skjutgarderob, vilket ger dold och praktisk förvaringslösning. Inre hall tar därefter vid och fördelar entréplanets samtliga ytor som trapp upp till övre plan. Den inre hallen är möblerbar och rymlig med ytterligare förvaringsmöjligheter. På golvet ligger ett ljust laminat och väggarna är ljust tapetserade.

KÖK
Rymligt kök med utrymme för generös matplats. Hel kyl och frys, diskmaskin, spis med ugn är kökets maskinella utrustning. Skåpinredning i körsbär och arbetsytor i laminat.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet har plats för soffgrupp och TV-möbel samt matgrupp. Flertalet fönster ger fint ljusinsläpp. Det är delvis öppet in mot kök vilket ger ett fint rumssamband.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med utrymme för dubbelsäng. Rummet har tapetserade väggar och på golvet ligger en matta.

BADRUM 1
Entréplanets badrummet disponeras från den inre hallen och har ljus matta på golv och vägg, dusch med duschväggar, wc samt tvättställ med tillhörande kommod och spegel.

TVÄTTSTUGA
Från köket nås bostadens tvättstuga som kläs med matta på golv och målad väv på vägg. Tvättstugan är inredd med tvättmaskin, tvättho samt torkskåp.

Övre plan;

ALLRUM
Praktiskt allrum med plats för soffa och TV. Rummet har fint ljusinsläpp från högt placerade fönster. På golvet ligger ett ljust laminat och väggarna är ljust tapetserade.

SOVRUM 2
Bostadens andra sovrum nås till höger om allrummet. Rummet är rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. På golvet ligger ett laminat och väggarna är tapetserade.

SOVRUM 3
Sovrum 3 och 4 ligger intill varandra, till vänster om allrummet. Sovrum 3 har tapetserade väggar och laminat på golv. Rummet har 3 garderober.

SOVRUM 4
Sovrum 4 har tapetserade väggar och laminat på golv. Rummet passar utmärkt som gästrum, kontor eller barnrum.

BADRUM 2
Badrummet på övre plan är i original med matta på golv och vägg och inrett med badkar (och dusch), tvättställ med spegel samt wc.

ÖVRIGT
Bredband via Umenet
Garage i länga ingår.

Området

Ersboda är beläget ca 6 km från Umeå centrum. Vid byggnation av området togs stor hänsyn till att spara naturområden inom och omgring Ersboda. Området började byggas på 70-talet och färdigställdes under 90-talet. Här återfinns både lägenheter i flerfamiljshus, marknära bostäder, radhus och friliggande småhus. Här finns även det populära handelsområdet med livsmedelsbutiker, affärer och verkstäder. Ersboda är uppdelat i östra- och västra Ersboda. Här bor idag ca 10 000 invånare.

Närservice

Här finns motionsslingor, härlig natur, bollplaner, skolor, daghem, fritidsgård, bibliotek, folkets hus, hälsocentral, apotek, restaurang, frisör, kyrka, livsmedelsbutik och gatukök.

Kommunikation

Till och från Ersboda har du goda kommunikationer med buss. Lokaltrafiken har linje 8 samt 1 som går till Östra Ersboda, linje 5 som går till Västra Ersboda samt linje 2 som går till Ersbodas handelsområde. För mer information kring busstider gå in på www.tabussen.nu.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter