Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Tornkammaregatan 20

Tygelsjö

4 495 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning! Kontakta mäklaren för bokning.

Söndag 26/5 12.15-13.15

Bostadsfakta:

Antal rum 5 rum varav 3 sovrum
Boarea 131 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 2007
Uppvärmning Elpanna med frånluftsvärmepump med värmeåtevinning. Vattenburen värme.
Ventilation Frånluftsventilation med värmepump.
Energideklaration
Utfärdad den 10 maj 2019
Energiklass: E
Byggnadssätt
Grundläggning: Kantisolerad betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: 3 glas isolerglas
Tak: Betongtakpannor
Utv. plåtarbete: Plastbelagd plåt
Övrigt 2011 Fasad på norr samt väst gavel byttes till en luftad fasad
Öst och söder gavel är enstegstätad fasad.

Fiber via Telia.
Fastighetsbet. Klockspelet 5

Övriga byggnader

Dubbelgarage med lift installerad.
I anslutning till garaget finns en förrådsdel.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 32 155 kr/år
varav
El: 20 500 kr
VA: 6 000 kr
Försäkring: 4 755 kr
Övrigt: 900 kr
Kommentar 6000kr avser VA och renhållning. Övrigt avser samfällighetsavgift.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 3 169 000 kr varav mark 806 000 kr
Summa pantbrev 3 225 000 kr
Tomt
Areal: 545 kvm
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Malmö Klockspelet GA:1

Famlijeidyll i Tygelsjö!

Välkomna till en lugn och grönskande familjeidyll i Tygelsjö! Här finns nu möjlighet att förvärva en vitputsad 1.5 plans villa om 131 kvm uppförd 2007 av Götenehus. Ett ljust och väldisponerat boende med öppna sällskapsytor, två fräscha badrum samt tre sovrum, med möjlighet till ett fjärde ger den optimala planlösningen för barnfamiljen! På baksidan av huset når vi den stora insynsskyddade trädgården belägen åt väster med både trädäck för avkoppling och gräsmatta för lek. Utöver finner ni dessutom en generös uppfart samt dubbelgarage med lift.

I Tygelsjö bor du naturnära med skånska slätterna som granne på ett perfekt pendlarläge med 10 min till Öresundsbron, Malmö centrum samt hav och strand. Både skola och förskola ligger ett stenkast bort.

Det här boendet längtar du hem till! Varmt välkomna på visning!
Bostaden disponeras enligt följande:

NEDRE PLAN

Hall
Vi träder in i en ljus och rymlig hall med mörkt klinkergolv. Här finns plats för avhängning, samt åtkomst till en praktisk klädkammare och bostadens ena badrum. Vidare från hallen når vi kök och vardagsrum.

Kök
Generöst tilltaget kök med öppen planlösning och vy ut mot husets baksida och trädgård. På golvet finner vi en fin ekparkett, genomgående för hela huset och vitt målade väggar.
Skåpsinredningen i vitt och trä flyter väl ihop med övriga ytskikt på nedervåningen och erbjuder dessutom gott om arbetsyta samt förvaring i både under och överskåp. Den mörka bänkskivan bryter av fint med ljusgrått kakel på väggen. Rostfri spisfläkt och spishäll och i övrigt vita vitvaror i form av kyl och frys , diskmaskin samt inbyggd micro och ugn. Här ryms ett stort matbord för uppemot 8 personer. Från köket når vi husets tvättstuga, trappa upp till övre plan samt utgången till trädgården.

Vardagsrum
I anslutning till kök och hall finner vi det väl tilltagna vardagsrummet där vi återfinner ekparketten samt de vitmålade väggarna. Här nås vi av ljus från två väderstreck, stora fönsterpartier samt utgång mot trädgården. En del av vardagsrummet skulle kunna avskärmas för att få till ännu ett sovrum.
Här ges plats för både soffgrupp och annat möblemang om så önskas.

Badrum
Rymligt och stilrent helkaklat badrum med ljusgrått klinkergolv, kombinerat med vitkaklade väggar. Duschhörna med dörrar i glas, vitt tvättställ med kommod och spegel samt wc. Här finns utöver ytterligare utrymme för möblemang som möjliggör mer förvaring.

Tvättstuga/Grovingång
Här finns alla bekvämligheter avskilt för barnfamiljen så som egen ingång, praktisk förvaring samt tvättmaskin och torktumlare. På golvet finns lättskött ljusgrå klinker och väggarna är vitmålade.

ÖVRE PLAN
Ovanvåningen når man via en trappa i ek från köket på nedre plan. På övre plan finns ett helkaklat badrum, ett allrum samt tre sovrum med genomgående ekparkett.

Sovrum 1-3
Rum i bra storlek, varav två mindre och ett större. De mindre är perfekt lämpade som barnrum, och det större som "master bedroom". Alla rum är vitmålade, liksom övriga huset med ekparkett på golvet. Vardera rum har två fönster för optimalt ljusinsläpp och storleken på rummen gör dem lättmöblerade.

Allrum
Allrummet erbjuder ett gemensamhetsutrymme även på ovanvåningen, med stora fönsterpartier samt utgång till en fransk balkong.

Trädgård
Stor och härlig trädgård med både trädäck och gräsmatta. Trädäcket rymmer både en större soffgrupp och matgrupp för härliga sommarkvällar.

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering