Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bågfilsgatan 39

Tygelsjö

2 995 000 kr

Se alla bilder


Visning

Föranmälan krävs, ring eller maila!

Söndag 26/5 13.00-14.00

Bostadsfakta:

Antal rum 4 rum varav 3 sovrum
Boarea 96 kvm
taxeringsinformation

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Byggnadsår 1974
Uppvärmning El (direktverkande)
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 18 mars 2019
Energiklass: F
Energiprestanda: 194 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Rött borstat fasadtegel
Fönster: Delvis bytta till 3-glas
Tak: Betongpannor mörkgrå
Fastighetsbet. Rörtången 21

Övriga byggnader

- På fastigheten finns ett förråd.
- Parkeringsplats i carport ingår.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad 29 010 kr/år
varav
El: 21 660 kr (10377 kWh)
Renhållning: 2 030 kr
Väg, samf.: 5 320 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Kostnaden till samfälligheten varierar något beroende på förbrukning av vatten då förbrukningen av vatten debiteras av samfälligheten.
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 816 000 kr varav mark 815 000 kr
Summa pantbrev 660 300 kr
Tomt
Areal: 575 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomträttavgäld 13 790 kr/år
Löptid 2024-12-31
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tillträde Enligt överenskommelse
Samfällighet/GA Gemensamhetsanläggning: Malmö Rörtången GA:1
I populära Tygelsjö med vackra omgivningar och i ett lugnt och barnvänligt område är denna friliggande enplans-villa belägen. Huset är välplanerat och kvadratmetrarna effektivt utnyttjat med tre sovrum, rymligt kök och vardagsrum och så väl badrum som gästtoalett. Den härliga tomten erbjuder en stor insynsskyddad gräsmatta på hörna vilket gör läget mycket lugnt.
I populära Tygelsjö med vackra omgivningar och i ett lugnt och barnvänligt område är denna friliggande enplans-villa belägen. Huset är välplanerat och kvadratmetrarna effektivt utnyttjat med tre sovrum, rymligt kök och vardagsrum och så väl badrum som gästtoalett. Den härliga tomten erbjuder en stor insynsskyddad gräsmatta på hörna vilket gör läget mycket lugnt.

Tygelsjö har länge lockat barnfamiljer då området ligger mitt i den skånska idyllen med åkrar och natur på nära avstånd och med bra kommunikationer till Malmö och Hyllie. På nära avstånd finns dessutom flera bra förskolor, skolor och bibliotek. Huset ligger i ett bilfritt område med gångar mellan husen och med en stor gröning framför.

Fastigheten överlåtes med friskrivningsklausul.

Huset disponeras enligt följande:

HALL: Vi välkomnas i en bred och rymlig hall med plats för avhängning och möblemang som till exempel byråer eller andra förvaringsmöbler. I första delen av hallen ligger klinker och i resterande del ligger laminat, ljusare strukturtapet på väggarna.

BADRUM: Till vänster i hallen är det rymliga badrummet beläget. Ljusare våtrumsmatta på golvet och våtrumstapet på väggarna. Dusch med plats för badkar om så önskas.

GÄSTTOALETT: På tur i hallen efter badrummet står gästtoaletten med vitmålade väggar, vitt kakel ovanför handfatet och plastmatta på golvet.

SOVRUM: Till höger i hallen är två av sovrummen belägna. Detta som är något mindre har ljusare laminat på golvet och en strukturtapet målad i en ljusare nyans på väggarna. Här finns plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Här finns dessutom en garderob.

SOVRUM: Detta sovrummet vilket är större har plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbler. Ljusare plastmatta på golvet och ljusare strukturtapet på väggarna. Båda dessa rum belägna med fönster mot trädgården. Här finns ett linneskåp.

KÖK: Med mycket bra planlösning där köksdelen löper längsmed ena långsidan och matplats för 4-5 sittande framför fönstret finns möjligheten att planera och sätta sin egen prägel på köket. Möjligheten finns även att öppna upp till det intilliggande grovköket för att vinna en riktigt stor matplats. Utrustning; Spis, ugn, kyl och frys, fläkt samt diskmaskin.

GROVKÖK: Från köket men även via separat ingång från framsidan nås grovköket med tvättmaskin, torktummlare, torkskåp, vask och förvaringsytor. Här står även varmvattenberedaren.

VARDAGSRUM: I slutet av hallen via en dörr med glasparti öppnar vardagsrummet upp sig med fönster och altandörr mot trädgården och den stenbelagda uteplatsen. Fönsterna gör rummet mycket ljust och ger en fin utsikt över grönskan. Här finns plats för så väl soffgruppen som matgruppen och ytterligare möblemang därtill, en bra och social yta att disponera. Parkett på golvet och ljusare strukturtapet på väggarna.

SOVRUM/ALLRUM: Detta rum som angränsar till vardagsrummet kan användas både som ett tredje sovrum men även likt nu som tv-rum eller varför inte låta ta ner väggen och göra vardagsrummet genomgående och större. Ljusblå tapet på väggarna med en bård uppe vid taket och ljusare laminat på golvet. Här finns garderober som tillsammans med garderoberna i övriga rum gör förvaringen i huset mycket bra.

UTERUM: Härligt uterum med mycket ljus och ett skjutdörrsparti mot den stenbelagda uteplatsen. Mysigt vår och höst eller när sommarregnet öser ner.

TRÄDGÅRD: En härlig trädgård med stor gräsmatta med gott om plats för lek och utomhusaktiviteter på. Tomten är större än övriga i området och ligger dessutom på hörna med en insynsskyddad häck. Här finns flera fina välskötta rabatter med planteringar, buskar och några träd.

FÖRRÅD: Med liggande svart panel och papptak erbjuder de fristående förrådet gott om plats för förvaring.

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering